Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka_tereska

sukienka do cywilnego - uratowana

Polecane posty

no wiec po roku przegladania forum i waszych sukienek, w koncu i ja chcialabym sie pochwalic swoim nabytkiem :D szukalam sukienki wszedzie! w salonach i pracowniach sukien slubnych, w zwyklych sklepach, w krawieckich pracowniach artystycznych, w necie i masakra :) wszedzie albo +1000zl do ceny (bo sie nazywa slubna), albo totalne bezguscie, albo tandetny material.. bo zalezalo mi na prostej, koktailowej sukience mniej wiecej do kolan, zeby byla w "slubnym" kolorze bez zadnych wzorkow, elegancka, ale jednoczesnie fikusna i na czasie, no i zeby material nie wygladal jak "satynowa" koszulka nocna z bazaru. ostatnio tu na forum przewinela sie slubna stylizacja kasi skrzyneckiej http://www.pudelek.pl/artykul/17981/kto_wpadl_na_wesele_skrzyneckiej_zdjecia/ jak dla mnie koszmar. i wpadlam w depresje, ze z braku innych opcji w koncu i mnie to czeka :/ zaczelam jeszcze intensywniej przeczesywac internet i mam! :D http://www.asos.com/Asos/Asos-Pleated-Hip-Draped-Bandeau-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=985717&cid=8799&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=Grey jak dla mnie idealna :) za jedyne 300zl. wogole na tej stronie maja ponad 1200modeli sukienek - dobra inspiracja dla wszystkich, ktore nie wiedza co zalozyc na wesele lub tak jak ja do slubu. sklep akceptuje opcje wysylki do polski (koszt okolo 25zl). odetchnelam :)

Śliczna!! :D A ja bym do niej widziała jakiś piękny, duży i najlepiej z kolorem naszyjnik, mały bukiecik i super modne kolorowe buty(wszystkie te trzy rzeczy w jednym kolorze albo różnych odcieniach jednego koloru) i do tego woalkę albo fikuśny stroik, jeśli mogę się wtrącić w stylizacje oczywiście. ;) Suknia naprawdę super. :)

dziekuje :D chociaz nawet jakbyscie powiedzialy ze wyglada jak idz stad i nie wracaj, to i tak jestem nia zachwycona :P co do stylizacji to juz mam dobrana gruba zlota bransoletke, drobne zlote kolczyki i widzi mi sie bukiet-kulka z krwiostoczerwonych amarylisow, mieszany z niebieskim agaphentesem lub rozowa kurkuma. moje buciki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b55f5ebf260e1c3b.html ale to jeszcze nic pewnego. do slubu 2 miesiace, a mi sie ciagle zmienia koncepcja, wiec sie zobaczy :)

Bardzo ladna sukienka, rzucila mis ie w oczy juz wczesniej bo czesto korzystam z tej stronki. Mam tylko jedna rade- uwazaj na rozmiarowke, zamow wczesniej,zeby ewentualnie miec czas na wymiane.

dzieki za rade. wlasnie dlugo sie zastanawialam jaki rozmiar wziac. z tabeli cm wychodzi mi ze 10UK, ale na wszelki wypadek wzielam wieksza - bedzie dobra to pieknie, bedzie za duza to zawsze moge zmniejszyc :) a co do samej strony to maja tam tyle slicznych ciuchow i dodatkow, ze nabralam tego tyle, ze narzeczony zagrozil ze zabierze mi wszystkie karty i dostep do konta. ale jemu na pocieszenie tez zamowilam t-shircik, zeby nie bylo ze to wszystko tylko dla mnie ;)

Gość Letycja ...
Kościelny ślub też bierzesz? Czy tylko cywilny?

autorko jak chcesz coś wiedzieć na temat asosa to mogę podać majla bo tam pracuję :P

po co mialabym brac i cywilny i koscielny? proste ze tylko cywilny. KASIEŃKAA__ dawaj, moze sie przyda jak bede chciala wymienic rozmiar :) dzieki

Gość kasienkaa____
lalka wlasnie w pracy siedze ;d wiec pisze na czerwonym masz majla kaczka___666@wp.pl

dziekuje :) dodalam juz sobie do ksiazki adresowej. na pewno bede jeszcze zamawiala niejednokrotnie w asos. wogole farciaro! jak ty sie tam dostalas?? :) tyle slicznych rzeczy w jednym miejscu!

a wyjechaliśmy z mężem do UK i był nabór ;D szczerze? ciuchy,kosmetyki i inne pierdoły są nawet fajne ale ja jako pracownik już rzygam modą i tym wszystkim co z nią związane ;d aa jeśli mogę coś wtrącić-według mnie jeszcze można ładne sukienki dostać na stronie www.bonprix.co.uk (wiem że jest jeszcze strona bonprix.pl ale akurat na tą polską nie wchodziłam) ale na stronie co.uk też mają spory wybór sukienek(kilka mi się podoba) sama zamawiałam stamtąd ciuchy i jestem zadowolona.

Gość werkaa
ŚWIETNA KIECKA ŚWIETNA!!!!!!