Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_nie_wiem________

Mieszkacie same? Jak Wam się żyje?Nie czujecie się samotnie w pustym mieszkaniu?

Polecane posty

Ile macie lat, długo tak same mieszkacie? Ja chcę zamieszkać sama, ale się boję samotności, towarzystwa czterech ścian.. A jak jest u Was?

Gość marianziom
nie masz przyjaciół? nie masz z kim pochlać?

Mam narzeczonego.. ale co z tego będzie to tylko czas pokaże. Wiem, że od rodziny się trochę odłączę. Czy mam przyjaciół? Mam bardziej znajome koleżanki, ale każda ma swoje życie i nie widzimy się za często.

Całkowity luzik:D Cisza spokój i 100% prywatności :)Jeśli masz możliwość to nie zastanawiaj się nawert chwilę!:D

Gość cxxczzxzzxczxczxczxcczx
Camember, naucz się angielskiego

Gość triccck9
ja mieszkam sama, ale ma dopiero 21 lat, i mi to bardzo odpowiada, gdy przychodzę po całym dniu pracy do domu, zmęczona jak nie wiem co, to uwielbiam tą ciszę, że nikt mi nie gada za uszami, że mogę robić co chce, a jak sie nudzę to mam znajomych 2 piętra wyżej, gotowych zajrzeć o kazdej porze :) jak się tak duzo pracuje, i się spotyka masę ludzi za dnia to wrócić do pustego mieszkania jest po prostu miło, i dodam że moje mieskanie jest małe, ale przytulne, nie odczuwam samotność, ani nic, przecież będą cię odwiedzać znajomi, rodzice, rodzina itp, koszty nieduże bo ile jedna osoba zużyje wody, prądu, gazu???? czynsz zależy od okolicy i wielkości mieszkania, jak dla mnie jest super, i zawsz możez sobie znaleźć współlokatorkę

Hej! :) Mam 20 lat i też mieszkam sama :) na początku nie podobało mi się to i miałam problemy z przyzwyczajeniem się. Strasznie przeszkadzała mi ta cisza :) nawet zasypiałam z radiem :D ale teraz... teraz to uwielbiam! nikt nie marudzi, nikt niczego nie każe, mam święty spokój i robię co chcę. Żyć nie umierać!!! :)

Gość olalalalala-lalala
Jejku jak ja bym chciala byc na swoim, narazie mnie na to nie stac, ale to jest najwieksze marzenie. Moglabym wkoncu zapraszac do siebie znajomych na obiad, faceta na dobre kino ;) Pic wino wieczorami, zapalic fajke na balkonie ojejku same plusy :)

Zdania podzielone :) a wynajmujecie, czy może wzięłyście kredyt? A może od kogoś mieszkanie dostałyście? :) Ja musiałabym wynajmować i trochę mnie to przeraża..

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup