Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooooka

Schudnąć TANIO, bez diet i ćwiczeń?

Polecane posty

Gość Ooooka

Wiem że to pewnie niemożliwe, ale wazę 84 kilo przy wzroscie 162cm, mam 23 lata... Od 4 tygodni żywię się tylko warzywami niskokalorycznymi i chudziutkim mięsem, dużo ćwiczę, piję dżo wody.. Ale juz mam dość. Od tygodnia płaczę bo non stop jestem głodna [obiektywnie jem całkiem sporo, bo co 1,5 godziny przegryzam jabłko czy marchewkę] a od wczoraj nie mogę się podnieść z łóżka, bo mnie tak mięsnie bolą... Od pierwszego dnia mam zakwasy, a po 3 tygodniach już się ruszać nie mogę. Chyba mnie chłopak rzuci jak dalej taka depresja potrwa... Nie schudłam ani kilograma, nie zrzuciłam ani centymetra... Nie ma jakiegoś sposobu? MUSZĘ DO 1 CZERWCA SCHUDNĄĆ 20kg !!!!!! To super pilne, bo wyjeżdżam do US i będe prezentować moje projekty ubrań, ale nie ma szans abym na rozmowie wystąpiła jako pączek :(

Gość Ooooka
SPożywam na poziomie 1400kcal, lekarz zatwierdził mi dietę, teraz średnio mam czas aby znowu do niego pójść

Gość Ooooka
A, zapomniałam.... A to że nie moge wstac to z powodu ćwiczeń - boli mnie kazdy mięsień mimo miesiąca ćwiczeń codziennie przez godzinę ponad. Bolało każdego dnia, dzisiaj pierwszy raz jak nie byłam w stanie naweet nogi wyprostować, chodzę jak krab ;/

do autorki, ja nigdy nie stosowałam zadnej diety, nigdy tez sobie niczego nie odmawiałam, stawia przedewszystkim na ruch, a jesc po prostu nie mozna do syta, lubie długie spacery szybkim tempem, jogging rano, wieczorem, rozciaganie, nie ma sensu sie katowac.

Gość Ooooka
Niestety mi zależy na szybkim efekcie bo już miałam zapowiedziane że "lepiej dla mnie abym schudła", bo przecież nie mogę reprezentować mojego szefa w takiej postaci. To coś na zasadzie niepisanej umowy, że schudnę, to mam większe szanse aby mnie przyjęli, bo do tej pory tylko tonę w długach i we własnym brzuchu ;/

Ja schudłam z 63 do 48, ale w 2 lata. Nie mozesz jesc tak malo, bo organizm bedzie magazynowal tluszcz!!!!!Jedz do syta porzadne posiłki np. kurczaka z sałatka (wtedy nie bedziesz glodna i stracisz ochote na slodycze) 2 litry wody w tym ZIELONA HERBATA,wspomóż się Olimp Therm Line.

Gość Ooooka
Nie zamierzam nigdy ważyć mniej niż 60kg bo nie byłoby miejsca na rozwijanie się mięśni, a po skończeniu studiów mam zamiar wrócić do mojej miłości - szermierki - gdzie bez miesni nie ma szans ;) Zielona herbata... spróbuję na pewno. A co do posiłków dodaję - zawierają one i mięsa i ryby i np. mój chłopak bez problemu sie porcją najada, a nawet nie dojada. Je to samo co ja, no ale on jest chudziutki z natury... Niesrpawiedliwe!!

Gość z dnia na dzień nie schudniesz
tak samo jak nagle nie przytyłaś :P

Gość Oooka
Czy ja wiem? Wziełam się na ostro za dietę po tym jak zjadłam pół pizzy i wypiłam litrową butelkę pepsi, a rano 3 kilo więcej...

Gość spokaojnie możesz użyć drugi
waga waha się nawet o kilka kilo dziennie, nawet o 5 kg więcej mozesz ważyć, jesteś kobietą, a hormony i okres robią swoje, no i woda w organizmie jeszcze...