Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim - Nemo

Zapłodnię potrzebującą - Stalowa Wola.

Polecane posty

Gość Anonim - Nemo

Mam 23 lata, kończę studia licencjackie, 183 cm wzrostu, szczupły. GG: 22121117

Gość Anonim - Nemo
Nie palę papierosów, nie piję alkoholu, nie biorę narkotyków. Ćwiczę bieganie. Mam mocny wytrysk. Dzieco urodzi się zdrowe i silne. Ty decydujesz o terminie stosunku, tak aby był jak najbardziej dopasowy do twoich dni płodnych. Mogę wysłać skan legitymacji studenckiej potwierdzający jej ważność.

Gość alinka 34 latka
Interesująca propozycja :classic_cool:

Gość gość
Zgodnie z polskim prawem mężczyzna, który to proponuje jest uznawany za ojca i nic się nie da zrobić, żeby ojcem nie był. Oczywiście jesteś gotowy płacić alimenty i w pełni przyjąć odpowiedzialność za dziecko, które spłodzisz? Jeśli się okaże, że gdzieś tam w zakątkach twoich genów kryła się choroba, to solidarnie z mamusią będziesz się o dziecko troszczył. Nie, nie da się żadnych notarialnych umów, są według polskiego prawa nieważne i konsekwencje (w tym związane z dziedziczeniem przez dziecko) będziesz ponosił zawsze.

Gość gość
19:04 Niekoniecznie jest tak jak piszesz. Ja sam kiedyś uległem takiej propozycji, bo jedna z moich znajomych za wszelką cenę chciała mieć dziecko, ja się na tą propozycję zgodziłem, ale żeby nie było to nie jest tak, że zgodziłbym się u każdej, zgodziłem się tylko dlatego, że sama mi się podobała, no ale ona nie chciała mieć żadnego faceta w swoim życiu. Dzisiaj jej córka ma 5 latek i jak widać dotrzymała obietnicy, nawet się ze mną nie kontaktuje, jedynie co ją widzę to na fb, ale nawet nie piszemy do siebie. Tylko my o tej umówie wiemy, no ja oczywiście zgodnie z tą umową nie mogę powiedzieć, że dziecko jest moje.