Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_Bytom

czy 2500 zl za tydzien na Krecie w 5*hotelu z soft all inclusiv to dobra oferta?

Polecane posty

Gość Marek_Bytom

jak w temacie A czy kupowaliscie wakacje przez internet?

Nie wiem co to jest soft ai ale jak napisal Hinczyk na wakacjach to mnie rozbawil. Jak nie jest TObie to duzo to jedz co sie zastanawiasz.

Gość rudi rudi rudi
to jest normalna cena, ja znajduje mnostwo podobnych ofert wakacyjnych ale nie chce tyle placic . Szukam jakiejs okazji

Gość Marek_Bytom
boje sie czekac, bo moze zabraknac miejsc w tym hotelu mamy kwiecien a ja chce jechac pod koniec sierpnia nie wiem, ile moze to kosztowac w last, jesli w ogole bedzie taka oferta ja sie zastanawialem nad hotelem harris w agia HB/tydzien/2000 PLN może to? przy plazy, spokojny

Gość Marek_Bytom
Brzydula 30 a czemu? na Rodos było super, fakt, że plaża kamienista, ale woda rewelacja

Wiesz mnie w ogole Grecja nie ciagnie Wlochy sa cudowne.Bylam kilka razy.Toscania przepiekne.Jeszcze jak jedziesz samochodem i masz mozliwosc zwiedzania) Hiszpania tez jest oki Teraz mysle o Chorwacji:)

Gość My byliśmy na Krecie
Marku, byłam na Krecie z narzeczonym w zeszłym roku, wczasy zamawialiśmy gdzieś dopiero w czerwcu chyba. Płaciliśmy 2440 zł za hotel 3+/4 (różne źródła) gwiazdkowy z all inlcusive. Sam hotel nie był zły, jedzenie dobre, zależy też od wymagań, my nie jesteśmy jakoś bardzo wymagający. Jak 5* to bym się nie zastanawiała.

Gość My byliśmy na Krecie
Też było na tydzień a byliśmy w połowie czerwca. Na miejscu można spokojnie wypożyczyć samochód i pojeździć po wyspie.