Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvka82

JEGO JEDNORAZOWY SKOK W BOK- moje upokorzenie, wstyd

Polecane posty

Gość olivvka82
przypadkowa nieznajoma- oczywiście seks, i wyobraź sobie (!) wiem nawet w jakiej pozycji, jaka gra wstępna , i że pękła prezerwatywa (!!!). takimi szczegółami poczetowała mnie znajoma (której Ta laska się zwierza, jaki to On jest wspaniały)... to jest dla mnie najgorsze...wolałabym nie wiedzieć, naprawde, tak bardzo chciałabym o tym wszytkim niewiedzieć:( kurwa, to dla mnie takie straszne, obrzydliwe

zemsta jest dla slabych - zapomnij, poznasz kogos wartego Ciebie, odetnij sie od nich z czsem dojdziesz do tego, ze dobrze sie stalo, ze teraz, a nie pozniej jak bedzie termin slubu czy dzieci - zyj dalej wlasnym zyciem

na twoim miejscu nawet bym z ta twoja "koleżanką" nie rozmawiała. kolejna zdzira szukająca sensacji...

wiesz bedziesz miala takie etapy zlosci,nienawisci,zalu,agresji i wiele,wiele inyych a pozniej przyjdzie etap zobojetnienia jezeli juz o nim pomyslisz to jak o czlowieku a nie partnerze-zycze Tobie,zeby ten etap przyszedl jak najszybciej jestes calkiem normalna:)i naprawde dzielnie o tym piszesz:) dasz rade

Gość olivvka82
wiecie co? tak to infantylie i głupio, naiwnie zabrzmi...ale lepiej mi...wyrzuciłam z siebie te złe emocje, i ktoś mnie zrozumiał... jakoś tak... żałuje, że nie mogę Was przytulić;)

dziwne jest postepowanie tej 'kolezanki' i troche tez mnie dziwi, ze chcialas tego sluchac. lepiej by bylo wiedziec tylko, ze byl sex i z kim i tyle. a skad tyle szczegolow?? oni to wszystko robili na oczach innych?? to nawet duza ilosc alkoholu nie tlumaczy tego - to jakies chore towarzystwo

wiecie co? tak to infantylie i głupio, naiwnie zabrzmi to zupelnie normalne - wyrzucilas to z siebie i jest latwiej. tylko masz duzo szczescia, ze pojawily sie normalne osoby, a raczej, ze nie pojawily sie jakies ponizej poziomu

Gość olivvka82
madz- naprawde, ja nie wiem jak to wyszło, że dowiedziałam się takich szczegółów, przysięgam Ci, że nie dopytywałam, ona zalała mnie potokiem słów, informacji, a ja -kula w gardle...nie powiedziała stop, czułam tylko jak robi mi się słabo, i bardzo niedobrze... tak "kolezanka" definitywnie pławi się moim nieszczęściem. a ja? jestem tym przerażona. dlaczego kogoś tak to cieszy? jak można z zimną krwią mówić do dziewczyny (nawet obcej!), że "wszyscy w pokoju zazdrościli, że to Twój P. wyrwał na ta impreze K." naprawde... to dlatego, że jestem słabą jednostką nie napyskuje, nie obronie się, nie postawie...

Gość Luca Brasi
Powiedz "znajomkom" spier....... prosto w oczy i tyle, lepiej Ci się zrobi a ich mina bezcenna :). Szkoda Ciebie dla takiego złamasa. Współczuję, trzymam kciuki i życzę kogoś wartościowego. Trzymaj się dziewczyno.

to nie jest oznaka slabosci - niby jak mialabys zareagowac, ja pewnie bym tak samo zareagowala. co nas nie zabije to as wzmocni mam wrazenie, ze sobie wmawiasz, ze jestes gorsza od tamtej - to czeste u kobiet zdraddzonych, ze szukaja co tamta ma, czego jej bylo brak - to nie dziala tak, ze faceci zdradzaja z lepsza kobieta. moze mu zaimponowalo to, ze komus sie spodobal - samce (mezczyzni) tak maja, ze to im imponuje, nawet jak sa w zwiaku szczesliwi to podnosi sie ich ego jak sie dowiedza, ze komus innemu wpadli w oko - bardzo to niskie ale niestety prawdziwe

Gość LalkaDolly
"Żaden facet nie odmówi pięknej kobiecie." Żaden.

Wspolczuje Ci kobieto, cos strasznego i BARDZO upokarzającego. Zero szacunku do swojej kobiety. ZERO.

Gość wwweinedjhee
jesli to ta co uprawiala z nim seks przekazala swojej kolezance i ta kolezanka dopiero tobie, to daje sobie glowe uciac ze cala historia i pikantne szczegoly sa baaaardzo ubarwione i polowa pewnie wyssana z palca

Gość LalkaDolly
Haha. Mam koleżanki, które mają każdego i jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby któraś nie była w czyimś guście. Ja dostałam w życiu kosza raz... Na dwa dni - później za mną przez rok biegał ;)

Gość kiedys.....
ale mi zaszczyt dac sie zerznac zajetemu gosciowi i jeszcze jak wszyscy o tym wiedza :o A ta kolezanka to jakis psychol, ze Ci opowiadala, ze"wscyscy zazdroscili mu itd.." Co to za towarzystwo jakies dresiarskie??? Powiem Ci tak: jak sie czlowiek babra w seksie z zajetym facete, to ZAWSZE pozostaje niesmak. Nie wiem, moze nie kazdy tak ma, ale najpierw sie czlowiek rozstaje z jednym a potem niech sie bzyka z innym. Wez Ty zerwij kontakt z tym towarzystem, bo nic dobrego z tego kontaktu nie masz i nie bedziesz miec. Wiem, ze czasami czlowiek sie oszukuje, bo nie chce wierzyc, ze ludzie sa az tak podli, ale uwierz LUDZIE BYWAJA BARDZO PODLI i jedyne co mozna czasem zrobic to zerwac kontakt.

Gość kiedys.....
stado gowniarzy, i ten Twoj facet taki glupek. Wspolczuje. A tej kolezance to szkoda, ze nie odpalilas (ale rozumiem Cie) "moze mojemu P. zazdroscili, ale wiesz...chyba nie ma czego zazdroscic ani jej ani jemu". Zreszta chrzan to...

LalkaDolly ale klimaty:O nie robie rankimgu w czym jestem guscie i ile dostane koszy:O Zyje z kims i jego szanuje i tego samego wymagam Mam nadzieje,ze w jego notowaniach jestem number one:)

Gość barabarabab
hej. autorko jak sie dzis czujesz, jest dobrze mam nadzieje ze tak. pamietaj ze ten gnoj nie jest wart Twoich lez! wyjdz w miasto z jakas dobra kolezanka odrazu poczujesz sie lepiej. a i Pamietaj nie wdawaj sie z nim w rozmowy, zerwij z nim zupelnie kontakt i z tymi pozal sie Boze znajomymi tez. na ulicy jak beda wolali czesc to udaj ze ich nie znasz zachowuj sie tak samo chamsko jak oni w stosunku do ciebie, bo po co ci znajomosc z tak podlym towarzystwem..

wspolczuje Ci autorko! tez przeszlam zdrade ale nie w taki sposob mi tego nie zrobil!!! ten facet tto jakis idiota! jak mozna zrobic takie cos przy waszych znajomych.ja tego nie czaje? przeczytalam caly ten topik i az mi normalnie cisnienie podskoczylo!

Gość natallkaaaaa
autorki.. zalowal ? blagal o wybaczenie ?? odzywa sie??

Gość cos ty nie przejmuj sie
dlaczego czujesz sie upokorzona? nie powinnaś!! ależ ona ma powód do dumy- że dała dupy w kiblu. żeczywiscie, a koleżaneczki jeszcze gratulują. nie wstydź się za innych!! nie warto przejmować się "zyczliwymi" koleżneczkami. odetnij sie. nie warto tego ciągnąc.

Gość aha i ach
Jesteś dzielna dziewczyna. I dobra, a takie najczęściej dostają po dupie. :( Dobrze, ze u ciebie dostalas w miare wcześnie, masz spore szanse na porzadne zagojenie ran i szczęście w dalszym życiu. Co do towarzystwa, ogranicz kontakty. najbardziej winny jest on, oni dopingowali i niexle się przy tym, bawili, koleżanka śpiesząca z dobrą wiadomoscią pewno ci zazdrosciła tego dupka. Poza tym, jak jeszcze uslyszysz "twój P./ z twoim P./ o twoim P" to spokojnie powiedz, że to pomyłka, że on nie jest "twój"" bo to by ci uwłaczało. To nie ty masz sie czuć jak szmata, no sorry. Szczęsliwej miłosci ci zyczę, jak już się otrząśniesz. Wiec zrób to szybko ;)

ludzie niektorzy to jednak swinie nic wiecej...a zwlaszcza ta dziewczyna co to zrobila z nim.nie wiem nawet jakiego okreslenia na nia uzyc? szmata ? dziwka? to za mało!!! o nim juz nawet nie wspomne...co za kretyn! znajomi- ja pierdole jakbym takich miala to faktycznie bym im bombe odpalila!

Gość mała..czarna..
Wiem jak ludzie potrafią być podli, też jestem słabym człowiekiem i zawsze dostaję po dupie...do tej pory zapominam o facecie który mnie wykorzystał i zostawił bez słowa. Czujesz się podle ale to minie..trzeba czasu.Trzymam kciuki za Ciebie.Spokojnych żwiąt Ci życzę i żebyś spotkała na swojej drodze dobrych ludzi :) Trzymaj się !!!

Gość Loreta K.
Powiem tak... to naprawdę straszne, ale naprawdę miałaś szczęście w nieszczęściu. Jak się dostaje taką lekcję od życia (zarówno od przyjaciół jak i bliskiej osoby) to może być lekcja życia. I możesz z niej sporo skorzystać mimo okoliczności. Ja wyszłam za człowieka, za którego chyba wyjść nie powinnam - jest alkoholikiem. Zajmuje kierownicze stanowisko, jest opiekuńczy, ale co z tego? W piątek się zlał w łóżko, w sobotę mój ojciec zbierał go z podwórka, a rano zrzygał się w salonie. Teraz mój brat zawiózł go do jego mamusi (nie dałam mu kluczyków, a sama nie miałam ani ochoty, ani sił, aby tam jechać - mam gorączkę i jestem chora)

Gość Loreta K.
Z drugiej strony jest ten drugi też niby idealny - marzący (jakoś tam) o rodzinie ze mną. Ale podejrzewam, że to może wynikać z tego, że ma już wiek odpowiedni i może dlatego, że pogodził się z tym, że nie będzie z tą którą kochał. I mam wrażenie, że tak marzy o rodzinie, że gotów ją stworzyć tak z przydziału. A ja spełniam większość jego wymogów - szczególnie urodowych.

Gość barabarabab
autorko jak sie pojawisz na kafe to napisz cos. jak tam samopoczucie? itp itd... :-)

Gość jak sie trzymasz?