Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvka82

JEGO JEDNORAZOWY SKOK W BOK- moje upokorzenie, wstyd

Polecane posty

Gość olivvka82
czesc,kobietki:) ledwo znalazłam topik ,ale się wystarszyłam;) wczoraj zadzwoniła mama, gadałam z nią, aż mi padła bateria w komórce;) dałam się namówić na święta z rodzinką, chcoaż wyszłam z domu po raz pierwszy od tygodnia;)- i powiem Wam, że to poczęsci Wasza zasługa- dlaczego? bo sie wyżaliłam, wygadałam, a niektóre Wasze komentarze tak mnie wzruszyły, że poczułam się silniejsza-nie spodziewałam się takiej życzliwości, takiego ciepła, od obcych osób! jesteście cudowni!

Gość mmmmmmmmmmmmr
:) zapisz sobie temat w ulubionych....;) badz dzielna i odezwij sie jeszcze!:)

Gość olivvka82
wiecie, dzisiaj dostawałam sms- od tych "zajomych"... i myśle, że jeszcze przedwczoraj, płakałabym , martwiłabym się, a dziś (może to troszke przez swojskie wino cioci) śmiałam się z tego !:) a tak naprawdę, to dlatego- że Wy obiektywnie napisaliście, że nie jestem gorsza, i że to to towarzystwo jest dziwne... a ja? ja myślałam, że to JA jestem inna, a tymczasem są też takie same osoby- dla których istnieją jakieś wartości:) pojawiło się kilka pytań o P. zatem odpowiadam:) P. przeprasza, błaga, kaja się... Ona wróciła do Niemiec (albo jutro wraca), bo tam mieszka na stałe... może gdyby mieszkała tutaj-zostaliby parą?:) ale jego przeprosiny są jakieś takie...jałowe ...? "przepraszam" można powiedzieć za spóźnienie. on ma podejście "stało się, bo się najebałem" . nie czuje chyba wewnętrznej potrzeby wytłumaczenia tej sytuacji- a chyba najpierw cos takiego nalezałoby zrobić, potem przeprosić...

Gość dupąk
Jestem dumna, że jestem kobietą czytając w jaki wspaniały i dzielny sposób sobie z tym radzisz. Nie martw się słoneczko- będzie lepiej, zobaczysz, już niedługo :-) Tylko nie wracaj do niego choćby nie wiem co... kasuj od razy smsy bez czytania. Będzie dobrze, obiecuję Ci :-)

Gość olivvka82
hmmm... zadzwonila do mnie kolezanka (ta ktora rowniez poinformowala mnie o calym zajsciu) , nie odebralabym, ale nie wyswietlil sie jej nr, skladala mi życzenia świąteczne, mówiła "trzymaj się", i takie tam. a na końcu "nie przejmuj się, że ona jest ładniejsza i młodsza(2 lata), i że p. tak na jej punkcie zwariował, ona może mieć każdego, wiec dla niej ten Twój to był jednorazowy wybryk"...!!! . to mnie utwierdziło w przekonaniu- "nie wróce do niego"! nie chce resztek po kimś! ale zaraz we wtorek zmieniam nr, trudno lepiej mieć mniej znajomych, ale zaufanych...z reszta- to była bardziej jego paczka, ja do niej poprostu "weszłam" bo byłam jego dziewczyną.

Gość dupąk
Olivko- Ty jesteś normalna, taka jaka powinna być każda normalna kobieta!!! Niestety zadziałała "siła większości"- nigdy się do niej nie stosuj, pamiętaj, że ludzie w stadzie to bydło (nie obrażając bydła)- a oni tak właśnie kompletnie bezmyślnie się zachowali!!!

Gość barabarabab
wiesz co mysle ze gdyby ta zdzira mieszkala w polsce to z pewnoscia zostaliby para, ale ze wyjezdza do niemiec on nie bedzie mial zapchaj dziury to zostajesz mu Ty. z pewnoscia jemu nie chce sie juz nawet szukac kolejnej, wiec narazie widzi tylko ewentualny powrot do Ciebie. jesli zgodzilabys sie na jego powrot (ktory mam nadzieje nie nastapi ;-)) to po jakims czasie zdradzilby kolejny raz albo zostawil dla innej.

Gość dupąk
Dobrze Ci radzę: ABSOLUTNIE ODETNIJ SIĘ OD TYCH ZNAJOMYCH W 100%!!! To są jakieś drechole albo karki, no na pewno jacyś z deczka upośledzeni emocjonalnie ludzie. Nie czytaj smsow z obcych nr, nie odbieraj obcych nr i nie czytaj smsow tego gnoja, Twego eks już całe szczęście!

Gość olivvka82
dupąk- oj, zdaje Ci się, że jesteś dumna:( już pisałam wczesniej, ze dostalam obsesji, śledzę jej zdjęcia, porównuję się (wszystko mam brzydsze;p). tak jakby wygląd był najważniejszy- taka głupolka ze mnie. obmyślam zemstę- że puszczę totka, wygram pare baniek, wyjade do stanow, zrobie sobie cucki, odsysanie tluszczu, wszystko cacy, po pol roku worce tutaj jako superlaska:)

Gość -Agatka22-
Co za dupek. To ze sie naje**** nie tlumaczy jego zachowania. Olej gnoja. Stac Cie na wartosciowego faceta. I co mu po tym ze przelecial jakas pinde w kiblu?:-) Stracil Ciebie a ona wyjechala:-) O tyle ma z tego. JEST SAM!

Gość olivvka82
barabarabab- ale mnie pocieszyłas;(. żartuje, słoneczko, dziekuje za szczerość. może by zostali parą...gdyby ona go zechciałą:):). dupąk- mam komorke na karte, wiec mysle nad zmiana nr-nie bedzie to problem, myslisz, ze to dobry pomysl?:)

Gość olivvka82
dziewczyny, popatrzcie czy to nie głupie;( mam magistra, bardzo zawsze była dla mnie ważna nauka, języki. dobra praca, zwód. skończyłam politechnikę. a w sytuacji kiedy facet zdradził mnie z blond-laską, mysle tylko o tym, ze byla ladniejsza... a nie jestem prozna!

Gość -Agatka22-
Zmien numer jak najszybciej:-) Nie zostali by para,a jedynie przyjaciolmi do seksu. Zaden normalny facet nie zainteresuje sie taka dziewczyna jak ona. Jedynie w kiblu przeleciec i tyle.

Gość -Agatka22-
Jestes wartosciowa. No popatrz ona ma tylko ladna buzie. A w glowie pustka, bo dala sie przeleciec w kiblu. Uroda przeminie i co jej zostanie? jedynie zmarszczki od solarium:-)

Gość olivvka82
agatko:* kochana jestes. chdzi o to, ze wiedzialam, ze piekna nie jestem, al enigdy sie tym nie przejmowalam;) bylam grzeczna,kolezenska, ulozona, serdeczna;) w szkole mialam wiele kolezanek, teraz tez- takze tych slicznych dziewczyn -nigdy nie bylam zazdrosna o urode-naprawde. na brak powodzenia mimo braku miseczki D, blond loków i długich nóg też nie narzekałam. i nie przypuszczałabym, że przyjdzie w moim zyciu taki moment,kiedy bede bardzo zazdrosna o typowa "tipsiare"

Gość kooooooooomito
Co za świnstwo...towydarzenie wyglada jak otwarty sex przy wszystkich. I jedyna Ty ktora godnie sie zachowała to nieludzkie co sie na tej imprezie działo;( Nie zostałaś upokozona to on sie upokozył swoim zachowaniem. A co do zaprosin moze sobie poprostu to zaplanował dlatego nie chciał byś tam była. Po takim czymś wyrzuciałabym wszystkie jego rzeczy za drzwi by nie zobaczyc nigdy jego twarzy.

Gość Zapytam się ja
Olivka - jestes dzielna dziewczyna, bardzo chcialabym miec taka kolezanke jak Ty, baaa nawet przyjaciolke :) Moje zdanie na ten temat - ta dziewczyna to zwykla szmata, dla mnie scierka do podlogi, nic nie warta. To ze - byc moze - jest ladnieszja - naprawde byc moze bo uroda jest wzgledna - nic nie swiedczy. Ma pusto w glowie - bo jak mozna dac sie za przeproszeniem zerznac facetowi na imprezie w kiblu? No jak? Puszczalska dziwka, dziwie sie jej ze potrafi sobie po tym spojrzec w lustro wtwarz, ja bym nie potrafila. Pewnie wielu takich miala. Jakbym byla facetem i dowiedziala sie o przeszlosci takiej laski to bym ja kijem nie tknela. A Twoj ex - to idiota do potegi entej. Dla mnie w ogole nie ma wytlumaczenia - ze po alkoholu. Nie ma i juz. Tylko ludzie debilni nie potrafia sie kontrolowac. Rozumny czlowiek nawet jak wypije to wie co robi a nie zachowuje sie jak obrzydliwe napalone zwierze - nie obrazajac zwierzat. A kolezaneczka - kopnij ja w jej glupie dupsko. Tez sie ma czym podniecac, pfff. Powiedz jej ze jak chce to niech sama go sobie wezmie, tez bedzie fajnie jak ja zdradzi w kublu z jakas cizia :D To tyle ode mnie. Pozdrawiam i sciskam serdecznie :) Chcialabym kiedys z Toba pogadac bo jestes naprawde sensowna dziewczyna a mam czasami wrazenie takich malo.

Gość -Agatka22-
I co ze ma tipsy? Zostanie starym pudlem ze zmarszczkami:-) A Ty jestes madra. Zawsze znajdziesz dobra prace a i NORMALNY facet tez sie znajdzie. Przewaznie takie kobiety jak ona to tylko obiekt do seksu dla facetow. Oni raczej szukaja takich kobiet jak ja i Ty:-)

Gość Zapytam się ja
Przepraszam za literowki ale normalnie jak przeczytalam ten temat to jestem taka zla ze jej.

Gość kooooooooomito
faceci tacy sa...co z tego ze kobieta ma walory takie jakdobre wykrztałcenie magrosc czy fajny charakter.Oni zawsze beda w myslach kochac inne kobiety nawet gdy prawdziwie beda kochac i to okazywac;(

Gość olivvka82
zapytam sie ja- az mi sie łezka zakręciła, dziekuje:) agatko-buziak

olivvka82 och boze, nie rozumiem dlaczego Ci faceci się tak zachowuja. Wspolczuje Ci tak, ze nie opisze tego w slowach ale jednoczesnie wspieram i jestem duma z tej siły jaką w sobie masz. Zdrada to dla mnie zawsze najgorszy czyn, wiem, że nie potrafię jej wybaczyć i wiem, że NIGDY NIE BYŁABYM W STANIE NIKOGO ZDRADZIĆ. Starałam się wczuć w Twoją sytuację, wyobrazić sobie, że to ja jestem na Twoim miejscu, i to już strasznie bolało, aż mnie w serduchu ścisnęło. Takim dupkom się nie wybacza, "byłem pijany", co za bzdura trzeba było myśleć mózgiem a nie fiutkiem, to najbardziej żałosne z tłumaczeń, trzeba było wypić mniej. a on co, alkohol, oczy mu blond-dupą zarosły i wyłączył tryb "myślenie"? ehhh, ściskam i jak widzisz nie jesteś sama, bądź silna, nie na tym dupku świat się kończy :*

Gość -Agatka22-
No wlasnie ta serdeczna kolezanka niech sobie go wezmie. Daj jej go "w prezencie". I tak juz uzywany i nieco zarysowany:-) :-) bleee. Kijem bym nie ruszyla go.

Gość ceof
Trzymaj się kobietko mnie facet też zdradzał i dowiedziałam się o tym dziś po śniadaniu wielkanocnym kiedy przeczytałam smsy na jego komorce, ale i tak to wszystko moja wina ! :D jego zdaniem rzecz jasna ! i to tylko koleżanka a pisal do niej np. 'Myślę o Tobie :*' buziaki trzymaj sie :*

Twoj byly - frajer który kutasa na wodzy nie umie utrzymać, mały móżdżek skoncentrowany tam na dole koleżaneczka- typowe zawistne babsko cieszące się z czyjegoś nieszczęścia, prostacki umysł żyjący tanimi sensacjami solara z imprezy - tania dziwka ktora powinna teraz spiknąć się z Twoim byłym i przyprawić mu rogi a Ty niestety jestes ofiarą w tym wszystkim ale nie bój żaby, otwiera się nowy rozdział bez frajerstwa :)

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
olivvko i jak sie trzymasz? Odezwij sie czasami:)

Gość Halina Pałksztełło 666
nie masz męża monogamicznego po prostu!

Gość nie rozumiem ciebie
o co tobie chodzi czy o to, że jak piszesz wszyscy ich widzieli - co jest kompletną bzdurą wyssaną z palca bo nie kochali sie na pkaz, czy o to, że ciebie zdradzil ? Zdradził ciebie i to jest istotne, a nie to czy go ktoś widział czy nie. Uważam, że nie można z kimś być do kogo nie mamy zaufanisa, nie da się normalnie funkcjonować, bo przecież nie bedziesz z nim wszędzie łazić ... To jest problem i musisz coś postanowić Czy chcesz z nim być mimo wszystko czy powiedzieć mu żegnaj Reszta, cała otoczka się nie liczy

Gość nie rozumiem ciebie
dodam, że wstyd powinno być mu, a nie tobie poszedł z dziewuchą, ktora pewnie każdy może mieć, więc niech on się wstydzi za to co zrobił bo to zwykłe qrwiszcze

Gość olivvka82
jestem, jestem, bede zaglądać;* nie rozumiem ciebie- własnie już pisałam chyba na poprzedniej stronie- że nawet za nim nie płacze, nie tęsknie. i że bardziej niż to , że mnie zdradził boli mnie to, że zrobił to tak...oficjalnie? że dla znajomych było to naturalne... boli mnie ten...brak szacunku- każda zdrada jest brakiem szacunku oczywiście, ale jednak przyznasz, że niektórzy strasznie się z tym kryją, jakieś ustronne miejsca, odludzia, itd-bo mimo wszytko boją się, że stracą ukochaną kobietę...wiem, że jestem ...głupia...ale naprawde 90% moich uczuć to własnie upokorzenie, a dopiero reszta to strach co będzie bez niego , tęsknota, itd ... sama siebie nie rozumiem, więc nie oczekuje, że Ty, kochana mnie zrozumiesz, buziak dla Ciebie