Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT -pomogę

Polecane posty

Gość ana. anaa
Wiec moje pytanie: co zrobić by tą pracę znaleźć i czy ja w tym roku znajdę? Aneta 22.12.1989 ehh.. :(

Miało byc na czarnym :) Wiec moje pytanie: co zrobić by tą pracę znaleźć i czy ja w tym roku znajdę? Aneta 22.12.1989 ehh..

24.12.1993 Czy będę podobała się chłopakowi w lato,który bardzo mnie się spodoba?

mam moja mawiała "z tej mąki chleba nie będzie" - dlatego tak napisałam, bo to dotyczy uczuć i związków bardzo jest mi bliski, ale to, że cos go blokuje wiem - odczuwam to na co dzień - pomyślałam, że może w kartach znajdziesz podpowiedź - chciałabym byc pewna że nie chodzi o inną kobietę kto by patrzył na wiek i inne przeszkody, jeśli tylko uczucie jest prawdziwe ! dziękuję za życzenia Pozdrawiam i miłych Świąt :-) 🌼 - w ramach rekompensaty za wróżbę :-)

turkusek optymistka jesteś nawet prawdziwa miłość nie przetrwa wszytskiego ... czasem problemy sa tak duze ze rozdzielaja na zawsze...

@ Czarny Kutas Pytałam o najbliższy rok i pojawi się kobieta, z którą mógłbyś zbudować naprawdę solidny, poważny związek. Jednak jeśli nie zmienisz swojej postawy (przede wszystkim własnych ograniczeń) i dotychczasowego trybu życia to pozostanie Ci upajanie się swoim nieszczęściem.

Gość Śniegowy bałwanek
28.12.1976 czy poprawi się moja sytuacja finansowa?

poproszę o wróżbę :) czy on coś do mnie czuje? Kaśka 06.03.1980, Masaito, nie znam jego pełnej daty - wodnik, rocznik 77

@ turkusku Hmm, jeśli inna kobieta to musiałaby być to żona, nic przelotnego. Zatem jeżeli wiesz, że jej nie posiada to raczej nie chodzi o inną kobietę. Wyraźnie pokazała się chęć budowania z Tobą poważnego związku ale widać i blokady. On sam na pewno bije się z myślami. Stawiałabym jednak na wiek...

@ niczyja ona 69 A z kim? @ Czarny Kutas Pudło, kobiety pod tą kartą nawet pasztet z kaczki nie odstraszy, za to zachowanie i owszem.

do czarnego - ale uroda to pojecie wzgledne. gdybys był pewny siebie ( co nie zawsze idzie z urodą w parze)to przyciagałbys do iebie kobiety. pracuj nad sobą gapo

czarny - widocznie przegapiasz okazje lub odstraszasz kobiety. Autorka wyraznie napisała ze musisz sie zmienic.

:-) niektórzy ludzie myślą, że kiedy przekracza się pewien wiek, to już nic od życia się nie należy, a już z całą pewnością miłość - bzdura - wtedy uczucie bywa jeszcze piękniejsze, bo świadome czasu, ile go jest, nie marnuje się go na pozory i takie tam ... a ten człowiek jest wspaniały i ja mam gdzieś Jego wiek, chcę z nim być bo jest tego wart

od samego jojczenia kobieta sie nie pojawi tez znam takiego i tez z gdynii nota bene, w podobny wieku jak ty i sam, ale wiesz po minucie rozmowy przez neta mialam ochote mu dac w ryj, a po dwoch zablokowalam na gg ... chamstwo, brak kultury, prostactwo to malo powiedziane .... od razu mnie zrazilo .. a rzadko skreslam ludzi od razu ..

turkusek. Masz świetne podejscie! tak trzymaj. wiek nie ma znaczenia i to co ludzie pomysla. :) życze szczescia! m

@ ma_rka Tak, jak najbardziej przetrwacie. Natomiast on chyba jeszcze trochę naleciałości z tej burzy będzie nosił w sobie nawet jak już się unormuje.

@ turkusku Rozumiem Cię, nawet różnicę wieku miałam podobną, natomiast (przynajmniej z mojego doświadczenia) niestety mogę powiedzieć, że wbrew pozorom dla mężczyzny to trudniejsze. Choć mogłoby się wydawać odwrotnie. Ale to już nie do roztrząsania na forum. Jeśli będziesz chciała porozmawiać to zapraszam na maila :)

00:06 [zgłoś do usunięcia] Czarny Kutas Jestem jaki jestem i tak mnie ukrztałtował fakt że jestem brzydki Skąd mam wiedzieć czego mi brakuje (oprócz pracy choć w tym miesiącu trochę pracowałem w handlu) Nic nie przegapiam bo nic nie ma. To dobra wymówka że niby są a ja nie widzę. Taki głupi nie jestem. Może wreszcie pojawi sie dziewczyna na prawdę. Poczekamy do 4 kwietnia 2011 Czrany ku... twarz wrozka ci krolewny jak w bajce nie przyniesie ... zeby cos sie spelnilo tzreba dzialac a nie na dupie siedziec .. jesli wrozka pisze ze to sie moze stac ale musisz sie zmienic, to samo sie nic nie stanie, manna z nie ba nie zapeirdala .. trzeba dzialac ... sorryy za wtret .. nie wytrzymalam

@ mistyczna Nie pytam kart o zdrowie. Ale skoro coś jest nie tak to polecam lekarza :)

Małgosia 22.08.92, jak związek z Markiem rocznik 91...i jak w ogóle sprawy uczuciowe?mam na myśli wlaśnie z tym osobnikiem.