Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvbtyy

czy jak pisze do faceta "kochany"

Polecane posty

Gość gvbtyy

to czy on sobie moze cos pomyslec?:O no np jak napisze "czesc kochany"...krecimy ze soba ale nie chce zeby pomyslal ze jestem jakas nachalna czy cos w tym sensie:O wiem ze moze to wszystko dziwnie brzmiec:O

Gość Letycja ...
No właśnie ... też nie wiem, jak to z tym ... Miałam taki "związek" powiedzmy bez zobowiązań ... i raz nie myśląc napisałam: "jak się masz kochanie" (w sensie słowa tej piosenki disco polo - dla jaj) a on się chyba wystraszył, rozmawiać na ten temat chciał itd. Tłumaczyć się musiałam... nie było to komfortowe dla mnie ... Choć później sam pisał przyjeżdżaj kochana ... nawet chciałam mu wygarnąć, ale dałam sobie spokój ... Ogólnie kwestia faceta, bo są tacy dla których to jak każde słowo i zwracają się tak np. do sprzedawczyni np. kochana kg tych jabłek ... a są tacy, którzy to odbiorą jak wyznanie miłości ... Choć ogólnie wartościowsi są chyba Ci, dla których to coś znaczy ... :)

Gość trafne spostrzezenia Letycjo
:)

Gość Nikaaaaaaaaaaaaaa
'kochany' to nie to samo co 'kochanie'. wydaje mi się, że kochany to może być bardziej po przyjacielsku, a kochanie to dopiero coś ;)