Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riva012

Mam 16 lat a mój facet 25

Polecane posty

Gość gość
14 latko, nie rób nic, bo chłopak przytulający przy pierwszy spotkaniu dziecko takie jak ty, to przesadnie spoufalajacy się gość, desperat uczuciowy

Gość gość
korytkosie8812 jak rozumiem urodziłaś się w 2000 roku ? Masakra

Gość gość
Mam dokładnie to samo ja mam 16 on 25. Dziecko, dziecko, dziecko... hahaha nie jedna 16 - latka jest mądrzejsza niż wielce dorośli. Ja potrafię połączyć naukę z moim chłopakiem. Cały czas słyszę " Ty się lepiej ucz, niż zadawaj się z tyle starszym facetem" na co mam ochotę odpowiedzieć " Skąd wiesz czy się nie uczę? Przepraszam bardzo ale chłopak ani trochę mi w tym nie przeszkadza". To żadna różnica wieku dla miłości.

Gość 25latka_________
No to na rówieśnika pewnie nie mam szans, skoro 15-ki a nawet 14-ki tak ochoczo dają im się uwieźć. Jednak mięso 15-letnie to mięso o 10 lat świeższe od 25-letniego.

Gość sexypapi
Ja mam 14 lat mój chłopak 27...Jestem jego kochanką...Świetnie się dogadujemy, ale boję się trochę tego związku...Mówi mi że mnie kocha i wgl...Znamy się rok...Byliśmy znajomymi od piłki...Nie jestem pewna tego związku, ale ważne że go kocham i jak na razie jestem szczęśliwa... :)

Gość sexypapi
Hahsy to wyżej to żart...zrobiony przez znajomych...sorry za nich :)

Gość sss
Dnia 4.04.2010 o 19:50, Gość Riva012 napisał:

Jest przystojny, nawet bardzo. Przynajmniej moim zdaniem. A czy chodzi mu o sex? Gdyby tak było bym to widziała. Nawet nie rozmawiamy na temat sexu. Ostatniej nocy ze sobą spaliśmy i nic nie kombinował:) Przytulił się do mnie i poszedł spać:)

czasami wystarczy tak nie wiele żeby zdobyć jej zaufanie