Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba nie znma sie na facetach

Rozstalismy sie a on dalej do mnie dzwoni.

Polecane posty

3 tyg. temu rozstalam sie z facetem.Przez 1 tydzien po roztsaniu widywalismy sie ale na krotko.Sam dzwonil i pisal.Ktoregos dnia powiedzial ze niewie czy podjal dobra decyzje konczac ten zwiazek, ze jest mu ciezko.Potrzebuje czasu zeby sobie wszystko przemyslec.Ja probowalam chyba wszystkiego.Dzwonilam pisala.Ale to nic nie dalo.Pewnego razu zadzwonil i sam powiedzial ze to definitywny koniec.Ze mam wiecej do niego niedzwonic i wyrzucic jego numer.Ok.Ale on sam potym kilka razy zadzwonil albo codziennie puszcza strzalki.O co jemu chodzi???????

Gość laluncia od kundzia
jest nienormalny.zdecydowanie chory psychcznie ZMIEN NUMER ZIUTKA!!!!!!!!

Nawet pare dni temu spotkalismy sie przypadkiem w miescie.Jak mnie zobaczyc taki radosny, rogal na twarzy.Ja akurat szlam do sklepu.A on czekam na mnie na zewnatrz.Chwile pogadalismy.Pytalsie co slychac.Co u mnie.Mala bajeraze slicznie wygadam ze kwitne.Zaczalc sie do mnie przymilac.

Gość gsewqragbreq
chce seksu

Gość bojabojaboja
Ja bym spytała wprost dlaczego najpierw kazał mi się nie kontaktować, a teraz sam się przymila i przede wszystkim niech się zdecyduje, czy chce do Ciebie wrócić, bo jak nie, to lepiej, żeby dał Ci spokój, bo będzie tylko mieszał w głowie, a Ty zamiast układać sobie życie bez niego będziesz za nim latała dopóki któregoś dnia się nie dowiesz, że znalazł sobie jakąś dziewczynę. Powtarzam to całe życie: "niezdecydowanym facetom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE":)

Mowilam mu o tym.Ze alboi wracamy do siebie albo konczymy znajomosc.Ale do niego to nie dociera.

Gość bojabojaboja
Czyli masz jasną sytuację, nie chce wrócić. Ja bym w takim razie poprosiła, żeby dał mi spokój i nie mieszał już w głowie.

Gość nie chce do ciebie
wrocic, wiec nie rob sobie nadziei :( i skoncz definitywnie :(

Gość jakos tak
a mzoe chce poflirtowac na nowo poczuc ta radosc komplementy tobie mowic a nei odrazu zwiazek.. spokojnie tak jakbyscie na nowo zaczynali..

04.04.2010] 21:43 [zgłoś do usunięcia] Chyba nie znma sie na facetach Mowilam mu o tym.Ze alboi wracamy do siebie albo konczymy znajomosc.Ale do niego to nie dociera. O tym mowilam mu w srode.W czartek dzwonil.Pytam sie tylko co umnie.W piatek wieczorem wydzwanial.Nie odebralam bo dzwonilo23 i spalam juz.Wczorajj dzwonil i pogadalismy chile.Potem spotjkalismy sie w miesice popoludniu sam powiedzial ze chce sie spotkac i mia lprzyjsc nie przyszedl.Nawet nie zadzwonil ani nic ze nie przyjdzie.A dzis przez caly dzien tylko strzalka. O co mu chodzi temu czlowiekowi?

Odkad sie rozstalismy powiedzial ze w jego zyciu tyle sie dzieje.Ciagle cos.W piatek pil z kolegami.wczoraj tez byl w pubie.W srode byl u kolegi i pil.

Gość bojabojaboja
A dlaczego od razu nie zapytałaś dlaczego nie przyszedł?

Gość nienormalny?
to chyba jakiś alkoholik jak codziennie pije :P

skoro umówił się a nawet nie napisał że nie może przyjść, to znak że ma cie w dupie. sorry nie łudź się, może chce mieć koleżanke do seksu... ale gdyby myslał o tobie poważnie to szanowałby cie... a nawet bez tego zasługujesz na to żeby traktować cie z szacunkiem i odwoływać swoje wizyty... skasuj jego numer telefonu...

Zadzwonilam do niego z pytaniem dlaczego nie przyszedl na spotkanie a sie umowil- odp.brzmiala ze byl u siotry na wsi.Ona przygotowywala potrawy na swieta i sie przedluzylo i wrocil dopiero do domu niby o 22.Ja mowie ze trzeba bylo zadzwonic ze nie bedzie cie - a on jakos tak wszyslo.A potem poszedl pic z kolegami.

Skasowlam juz dawno jego numer ale i tak znam na pamiec.Wiec widze na tel.ze dzwoni.

Gość bojabojaboja
I dla Ciebie to ok, że Cie wystawia i potem nawet nie przeprasza?

Gość -Agatka22-
Hej! Znam to.... Wiem ze boli. Wiesz co? Zmien numer. Wie przeciez gdzie mieszkasz. Jakby co to przyjdzie i wtedy zobaczysz czy mu zalezy. Poki co to on bawi sie Twoimi uczuciami albo chce zebys za nim biegala.

Nie bawi mnie to.Powiedzialam dosc juz tego.

Zmienilabym numer ale mam w mixie i nie moge zmienic.Mam jeszzce 9 doladowan.

Gość -Agatka22-
Etam olej go. Sam przyleci do Ciebie. Faceci juz tacy sa. A dlaczego sie rozstaliscie? I jak dlugo byliscie razem? Ile macie lat?

Bylimy razem 10 miesiecy.Mieszkalismy razem od listopada.Miesiac temu przeprowadzilsimy sie do mojego noewgo mieszkania.Razem remontowalismy.Wydawalo mi sie ze juz jest ok.Oboje mamy po 26 lat.Nawet wczoraj jak rozmawialismy w miescie.To pyta sie kiedy cche robic 2 pokoj- bo przyjdzie mi pokoj robic.Ale napewno klamal.

Gość -Agatka22-
To ja juz nie wiem czego on chce. Co za facet. Najlepiej bedzie jak przestaniesz sie odzywac do niego.

Ja tez go nie rozumie wogole.zmienie numer.Kupie 2 karte.

Gość idiotow nie barakuje
Dziewczyno daj sobie spokoj z nim .Bo to jakis kretyn.Zmien numer telefonu.

Gość hgrfghjkiuythgbv hg

Powiedz stanowczo zeby dał ci spokoj. Jak dzwoni to odrzucaj połączenia itd. Nie istniejesz chce o tobie zapomnieć.daj mi spokoj mam Cie dosc. I wystarczy mysle