Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosa1977

Moja corka jest w ciazy ma 16 lat

Polecane posty

Gość kosa1977

niestety tak szybkorozpłakałam sie jak mi to powiedziała ale teraz wszytsko jest juz ok to juz 4 miesiac saama ja urodzilam jak mialam 17 lat ale wychowywalam ja sama i teraz tylko boje sie zeby jej sie to ie zdazylo niby bardzoi sie kocha ze swoim menem ale... :( boje sie

przynajmniej będzie młodą babcią a jej córka zobaczy jak jej dziecko wróci z dyskoteki bo nie będzie ślepa ze starości

Gość .....ot..co......
przyganial kociol garnkowi :D sama mialas 17 lat jak urodzilas dziecko 🖐️

Gość marjanka23
zycie jest krótkie trza sie spieszyc

na początku będzie jej naprawdę bardzo trudno gdy jej rówieśniczki bd chodziły na randki,imprezy używały beztrosko życia jak każde nastolatki to ona będzie sie musiała zajmowac dzieckiem no coz co sie stało to się nie odstanie musi szybko dorosnąć bo już nie jest sama,jest odpowiedzialna za drugiego człowieka:)

Gość jackxD
No moze i ja kocha ten jej "men" , ale ciekawe jak dlugo. Jak sadze tez pewnie niewiele starszy od niej jest ;] , a tacy lubia zawinąć sie i mieć wszystko z głowy. Oby wytrwali razem .. no i ma dobrze, ze chociaz Ty jej pomozesz! Brala przyklad z matki wiec ...

autorka zadała pytanie i się zmyła chyba a my się tu produkujemy i dobre rady dajemy mówię pas