Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olccia_K

Czy to OBJAWY ciąży??? Możliwe to???

Polecane posty

Gość Olccia_K

W 12 dniu cyklu miałam stosunek z chłopakiem, dziś jest 15 dzień cyklu a czuję dziwne "bulgotki" , nie umiem tego określić (może jako przelewnie wody coś jakby tam się poruszało), głownie czuję to jak siedzę... Wczoraj pokuwało mnie w prawym boku jakby jajniku, gdzieś w dole brzucha, nie wiem czy to jakiś ból owulacyjny (ale czy 14-15 dc to jeszcze owulacja - jak cykle mam 28 dniowe, praktycznie jak w zegarku), dolegliwości bóli owulacyjnych nie miewam, może 2-3 razy w roku cos mnie pokuwało w środku cyklu ale takich "dziwnych bulgotek" nigdy nie miałam... Dodam, że wczoraj cały dzień już nie było sluzu , miałam "sucho" a dziś niedawno poczułam mokro i trochę śluzu, przezroczystego, lepkiego wyleciało, a teraz znowu jest "sucho"... Koleżanka mi mówi że może te bulgotki w brzuchu i nagle ten sluz to oznaka że jajeczko się zagnieździło i będę w ciąży... W sumie jesteśmy dorośli i nie byłby to problem, ale sama nie wiem czy można mieć jakieś takie oznaki tak wczesnie, jak zrozumiec te bulgotki w brzuchu czy ten nagły dzis śluz??? Dodam, że parę miesięcy temu też podejrzewałam że mogę być w ciąży, ale nie miałam żadnych ukłuć w brzuchu, bulgotek, czy śluzu po czasie suchym... a teraz to mam...

Gość Olccia_K
podnoszę temat

Gość Scaaarlett
Po pierwsze -po raz pierwszy słysze o bulgotkach w brzuchu jako objawie ciąży. I co ma zagnieżdzone jajeczko do bulgotania w jelitach??? Po drugie - janiki moga pokłuwac w czasie dojrzewania - jakoś w połowie cyklu lub niedługo przed miesiączką. Dalej - specyficzny śluz może być objawem ciąży ale nie musi. Jedne kobiety mają jakis białawy , a inne w ogóle nie mają. Gęsty i lekki śluz przypada w czasie owulacji - taki najlepiej przenosi plemniki, Gęsty śluz + kłucie w janiku bardzie pasują na owulację niz na objawy ciąży, ale róznie bywa, dla pewności , żeby się nie stresować, zrób sobie test ciążowy z samego rana z porannego moczu i będziesz spokojna.

Gość znadzieją :)
Kochane mam pytanie czy to może być ciąża?? oznaki: - od 3 tygodni straszna senność i zmęczenie - od 3 dni zaczęłam mierzych temperatrurę w pochwie i nie spada poniżej 37.1 - okres mam dostać w sobote Dodam, że byłoby to spełnienie moich najskrytszych marzeń Ślicznie was prosze o jakąś pomoc

Gość Olccia_K
Nie zrobie testu bo od stosunku minęły 4 dni, za wczesnie... Może i to kłócie na owulację ale myślałam że owulacje, śluz miałam ok 10 dnia, więc potem było 2 dni sucho i wczoraj trochę sluzu, dziś prawie wcale śluzu nie ma, też tego sluzu nie rozumiem...

ja tez potrzebuje pomocy ;*** okres mialam dostac 31 marca badź 1 kwietnia, gdyz mam nieregularny cykl. Ostatnio kochalam sie 20 badź 21 marca. Przewaznie tydzien przed okresem bola mnie piersi, jest to oznaka zblizajacego sie okresu. w tym miesiacu tak nie było. Dopiero 2 kwietnia zaczeły mnie bolec sutki a teraz juz bola cale piersi. Okres mi sie spoźnia. Od dwóch dni mam suchość, jednak w pochwie mam troszke sluzu. Kochalam sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Nie wiem dlaczego okres mi sie spoźnia :/ moze wina hormonów? a moze jednak ciaza? ale nie mam zadnych objawow ciazy :/ procz tego ze bola mnie piersi i od czasu do czasu podbrzusze pobolewa.. ale tak tez moze byc przed okresem. Prosze o pomoc

Gość LiliumAsia
ja mam bulgotki przed okresem ;DD