Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edii

jak nazwać takiego faceta??

Polecane posty

Gość Edii
no niby łatwo, ale powaznie w seksie byl slaby i ja z nim nie bylam dla seksu, bo gdyby tak t obym go dawno rzucila...a moze dlatego ta k zmienia ze z zadna mu nie jest dobrze i ciagle szuka? Ja nie moge!

Gość do Edii
no Ciebie można nazwać na pewno idiotką:)

Gość nokiaaa
Szerze?? Nie sadze,zeby wierzyl w motylki i drugie polowki kobieto ... On jest zwyklym podlym klamczuchem... Zwykly hipokryta... Wykorzystal Cie, Oszukal i Zucil :-/ Faceci... Długo byliscie razem ??

Gość nokiaaa
MNIE ??????????????????????????

Gość Edii
nokiaaa naprawde masz racje, szok! Szkoda ze bylam taka naiwna, mam teraz od sibie zal, ze sie dalam nabracna te czule slowka!!

Gość Edii
ponad rok.... a to ma jakies zanczenie w tym przypadku?

Gość nokiaaa
Słuchaj przykro mi ale taka jest prawda :-(. Znajdziesz kogos lepszego :-]... A go kopnij w du.pe.. nie zasłuzyl na taka kobiete jak Ty ^^ A go jakas w koncu tez zrani zasłuzyl na to :-D

Gość nokiaaa
Wiesz co nie.... Tylko tak pytam.,bo mowisz,ze Ci ciezko .. Wybacz ale jestes pewna,ze nie zdradzal Cie bedac z Toba ??

Gość Edii
wiesz co a kto jest tego pewnien??? teraz to juz sama nie wiem. Tylko mnie dziwi ze on tak szuka i zmienia te partnerki ... a slaby jest w te klocki;-) Jaki moze byc powod?

Gość do Edii
Kompleksy, kompleksy, kompleksy!!!!!!!!!!!!!

Gość nokiaaa
No nie dzwie sie ja bym tez nie byla pewna... a nwet bym myslała,ze mnie zdradzal... Powod hmm.np. -niska samoocena -cos z dziecinstwa -chec sprawdzenia samego siebie -udawania maczo ojj tego jest w chol,ere ;-)

Gość Edii
wlasnie tez mi sie wydaje ze gdyby bylo ok to by ta k nie szukal ciagle nowej (nie wiadomo czego) i nie zmienial... i d otego, ze sie bierze za mężatki. Powiedzial mi ze sie czuje wazny wtedy, ja p...role. Szok

Gość do Edii
bo pewnie w podstawówce i liceum mu każdy odbijał dziewczyny:)

Gość nokiaaa
Mozliwe :-D! To on ku.rwa swoja meskosc sprawdza ;-) Co za idiota...

Gość Edii
ale poza tym niby facet ok, w zyciu na codzien... Czy mozna tak sie maskowac? ???

Gość nokiaaa
Tak mozna.... jedni w graniu sa naprawde mistrzami... Wiem cos na ten temat... :-(

Gość Edii
a kewstia tego, ze nie bardzo potrafi??? mnie sie zawsze wydawalo, ze tacy playboye to sie na ty m znaja???

Gość to jest tzw. podrywacz
człowiek nieszkodliwy/dla chętnych pań na miłe przygody

Gość Edii
jeju, ale ja k mozna tak siebie NIE SZANOWAC??? I nazywac to szukaniem polowki i szczescia...i t ow tym wieku???

Gość Edii
naprawdę mi otwiercacie oczy!!

Gość nokiaaa
Zwiazek to nie tylko sex moja droga :-)! To ze nie potrafi sie kochac niz nie znaczy... Moze Ciebei nie zaspokoil... A skad wiesz,ze innej tez nie?? Moze własnie tamta zaspokaja... On po prostu szuka wytłumaczenia.... Nie wie jak tłumaczyc a przepraszac nie umie to sciemnia,ze to 2polowki itd.... Czaisz ??

Gość Edii
tak czaje. Seks byl dal niego najwazniejszy i nie czul sie ze mna dobrze bo mnie nie zaspokajal, ale tamta zaspokaja i d oniej poszedl. dobrze czaje???

Gość Edii
tylko jak wytlumaczyzc taka ilosc partnerek??? i slowa jego mamy wypowiedziane do mnie: " Chcilabym zeby tak juz bylo do konca, ale M jest dziwny i sie boje...".wtedy nie zajarzylam, ale teraz juz tak:-)

Gość nokiaaa
co$ kolo tego..... w mojej filozofi facet nigdy nie mowi kobiecie ile mial partnerek tak naprawde a jak mowi to baardzo zadko.... Słuchaj ten Twój ex to niezwykly przypadek patrzacz z punktu psyhologicznego... tylko popatrz ile mozesz sie odniego nauczyc....

Gość nokiaaa
aa i kurwa moze i zdradzal.... moze mial 2;3 kochanki a zreszta sciemnial ... to,ze zdradzil nei znaczy,ze mial duzo panienek, kochanek.... dla niego ilosc 7 byla juz naprawde ogoromna ba nawet 4 to juz bylo cos

Gość Edii
nokiaaa nawet nie mow- niezly typ... A czego moge sie wg Ciebie nauczyc od niego? Naprawde nie sposob poznac czlowieka, potrafia sie maskowac niektorzy!

Gość Edii
a o tym wszystim z jego przeszlosci powiedzial mi na pewno szczerze, bo to byla nasza ostatnia, pozegnalna rozmowa... zreszta jedna byla non stop do niego slala smsy jak go poznalam i az numer zmienial haha

Gość Edii
z tymi babkami to na pewno nie sciemnial... tego jestem pewna...

Gość nokiaaa
Zapewne sama doskoale wiesz czego mozesz sie od niego nauczyc ^^ Po posrostu wyciagnij konsekwencje... No i niby jego zdaniem ile mial kochanekk?? Twierdzisz,ze jak ostatnia to szczera??? Gowno prawda.... Słuchaj urzekl Cie jego wudawac by sie mogla wspanialy charakter a tu boom... Wiec to co slal smsy zapewne tez uzekl jego charakter.. och jedna sie trafila cieszmy sie i radujmy ^^

Gość Edii
i on w tym nic zlego nie widzal, ze mial kochanki mężatki, jak mi to mowil to myslalam ze zemdleje!!! Mowil, ze sie czul wazny, bo mu czas poswiecaly zamiast dzieciom i mezowi i takie tam . Szok mowie Ci...