Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edii

jak nazwać takiego faceta??

Polecane posty

Gość Edii
wiesz, ja obejrzalam jego telefon i ... widzisz pisal do tej z pracy ze ja kocha i teskni, ze zarezerowowal miejsca itp itd... Normalnie szok! To bylo dwa dni po naszym zerwaniu..

Gość Edii
konkretnej liczby nie podal kochanek, ale mowil o 3 mezatkach , po rozwodzie ...

Gość nokiaaa
pidolne zaraz :-D On jest bojebany :-P serio :-) I on mysli,ze mezatka czemu mu poswiecala "tyle czasu"? Proste kazda mezatka chce odpoczac troche od rodzinny i sprobowac czegos nowego haa ^^ !! Co za lolitek :-P nie no naprawde... on potrzebuje pomocy specjalisty ^^ przeciez on nie wie jaks ie teraz zyje w dzisiejszych czasach... Tym bardziej jestem sklonna powiedziec,ze zawiele to ich nie mial....

Gość nokiaaa
Hah ! Czyli wyszlo na moje ;-]

Gość Edii
serio tak mi powiedzial, npparawde facet 45 lat a niedorzaly emocjonalnie wcale ...

Gość nokiaaa
Jak ten facet Twoj jedyny problem -> to juz problemu nie ma :-) Zakochwuje sie jak 20latek a tu imotecja i prostata za pasem :-D Powinnien myslec o stałym zwiazku,dzieciach... Tak w sumie jakby sie uparl moglby byc juz dziadkiem :-P Kobieto nie trac czasu na wsopinanie go idz w "balety" znajdziesz lepszego ten to jaki flak ;)

Gość Edii
masz racje! jestes KOCHANA!!!

Gość fvnjvnvjfnfjvnfj
HYDRAULIK (przepychacz rur)

Gość mozna go nazwac
KIMS KTO WIE CO CHCE ;) kto zadecydowal ze ludzie musza koniecznie tworzyc stale zwiazki i myslec o dzieciach i ustatkowac sie, nawet za cene spedzenia calego (badz czesci) zycia w nieodpowiednim towarzystwie??? Moj szef z pracy jes zonaty od 10 lat, ma trojke dzieci a przesiaduje w biurze do 20h czasami, i czesto mi powtarza jak bardzo sie zawiodl tym ustatkowanym zyciem, ze mogl poczekac na te jedyna, zamiast brac pierwsza lepsza bo tak wypadalo... Osobiscie tez nie mam meza, (pomimo ze mam AZ 30 lat) i nie mam zamiaru zadowalac sie facetem tylko dlatego ze wypada mi byc mezatka w tym wieku ... przynajmniej facet z ktorym jestem wie ze musi sie starac, bo jak nie to nic nas nie zmusza do zostania razem, z drugiej strony ja tez wiem ze nie moge sie "zapuscic"... malrzenstwo to niestety bardzo czesto decyzja ktora jest brana bardzo pohopnie przez mlodych i uwazana za przepustke do zycia w ktorym nie musimy sie starac i zabiegac o druga osobe. Dlatego rozwody w polsce prawie dogonily standardy na zachodzie i w niektorych czesciach kraju dochodza do 50% zawartych malrzenstw. Dla mnie ten facet jest jednym z nielicznych ktory ma rozum i wie czego chce.

Gość Edii
janse ze wie tylko ze jest egoista i rani innych. nkt mu sie nie kaze zenic imiec dzieci chociaz mi mowil ze chce dziecko i slub he he

Gość Edii
tak wie czego chce ze ciagle szuka i nie wie chyba czego, szczescia;-)

o matko!!! Ale podrywacz i erotoman!! Szok, ciesz sie dziewczyno ze juz masz od niego spokoj, potem nastepna bedzie plakac i nastepna itd... SZOK!!! I to facet 45 letni! Zachowuje sie jak dziecko...

Taki facet powinien sie cieszyc ze go ktoras chce i dazyc do stabilizacji, a nie ciagle szuka ale sam nie wie chyba czego ...