Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatkowy Tulipan

Smieszne sytulacje z zycia ^^

Polecane posty

Gość Kwiatkowy Tulipan

Przy;apal was ktos kiedys na czyms smiesznym?? Zrobilyscie kiedys cos mega glupiego. Moze macie jakis sekret ktorego nigdy nikomu nie zdradzicie. Hmm??

Gość Kwiatkowy Tulipan
Bylam u mojego chlopaka w domu. Bardzo zachcialo m isie KU PE ^^ Poszlam zrobic u niego..musialam. Powiedzialam mu ze ide sie poczesac,umyc rece i przemyc buzie. Z calego stresu zapomnialam zamknac drzwi na zamek,kiedy juz bylam w koncowej fazie ''cisniecia'' i mialam naprawde baaardzo glupia mine..wszedl moj chlopak (drzwi naprzeciw wc) Niewiem czyja mina byla glupsza..moja czy jego. Niewiedziala m co powiedziec.

Gość Loooolaa
Bylam u ginekologa. Kiedy juz zaczal mnie badac,powiedzial ze mam sie rozluznic.bo nie umie mnie zbadac. Kiedy juz sprobowalam...pierdnelam..i to jak. Tak glosno. W sumie tak strasznie to nie smierdzialo...ale jaki odglos...STRASZNIE.

Gość sadgasgh
23:52 [zgłoś do usunięcia] Kwiatkowy Tulipan Co takiego "nie normalnego" jest w robieniu kupy że nie mogłaś powiedzieć chłopakowi że idziesz na kupę? Nie cierpię głupich paninek które wstydzą się robić kupe. Ja i moja dziewczyna normalnie robimy u siebie kupy, przeciez to normalna czynność jest. A może jeść się też wstydzisz przed chłopakiem? A może wstydzisz się odezwać? Jesteś bardzo głupią i infantylną osobą, współczuje ci.

buhahahahahahahahahahahahahaha Nie ma to jak wywód na temat kupy, ale co prawda to prawda