Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl5rt6yu

Przynudzac ie beznadziejni kafeteriusze

Polecane posty

Gość fghjkl5rt6yu

jestescie na takim dnie, ze o niczym interesujacem nie mozecie dyskutowac, bo to za madre dla was

tak odbiegając od tematu.. co sądzisz o różowych skarpetkach u dziewczyny??

Gość fghjkl5rt6yu
wazne zeby byly czyste chybsa nie? kryzys zzeras wasz kraj a wy o skarpetkach!

czyste to wiadomo, ale zeby tak ubrac czarne buty, dzinsy, stonowana góre.. i co rózowe skarpetki? moze ich nie wiadac ale sie wie, ze tam są.. a ze kryzys? no to fakt.. tipsy ostatnio podrożały i za wizyte u fryzjera musialam zaplacic 10% więcej :(

ojejjejeje dziewczyny a co myslicie o takich paznokciach akrylowych 3D? troche niewygodne, ale za to jakie kiss.... :*:*:*:* ❤️

Gość fghjkl5rt6yu
z polkski ale ze was nie interesuje sco tu sie dfzieje to straszne

ej no dobra, nie odbiegajcie od tematu pytalam sie o tipsy 3D

nie sory, nie wyobrazam sobie zycia bez moich zabiegow kosmetycznych i nowych torebek, trzeba sie postawic i zmusic swoich facetow do stukania sobie nadgodzin, albo nie wiem.. wyslac ich do drugiej pracy? przeciez z czegos musze zyc :classic_cool:

Gość wysadzam parki
bombami ze skarpet :classic_cool:

tak, trzeba coś z tym zrobić, ja przecież nie pójdę do pracy, bo mi się paznokcie połamią i od złego powietrza w fabryce szarzeje mi cera oraz rozdwajają mi się koncówki! Jejku, jakie to życie jest ciężkie, tyle problemów...

Gość nie moge spac
faktycznie pierdolicie :O to nawet smieszne nie jest:O

no wlasnie, to NIE JEST SMIESZNE!!! antytrój.. Ty wyobraz sobie, ostatnio zażyczyłam sobie nowe auto, bo to mi kolorystycznie nie pasuje pod nową fryzure.. a on mi ze dopiero w przyszlym roku.. NO JAK TO? przeciez jestem jego kobięta to mi sie należy!

Gość ewqweewq
Popieram teze. Wiekszosc osob ktore tu sie udziela, wydaje sie byc na dosyc niskim poziomie intelektualnym. WIdac to samo przez sie poczawszy od tematow rozpoczynanych konczach na samych wypowiedziach. Podczas gdy te pierwsze sa tak denne ze wierzych sie nie chce, a ich uczestnicy zamiast prowadzic dyskusje po prostu kloca sie. Wiekszosc wypowiedzi mozna zaliczyc do "nabijania postow" a ich tresc pozostawia wiele do zyczenia: sa krotkie, nic nie wnosza, badz sa tak plytkie ze mozna by je uznac za inspiracje do kawalow; tematy tak samo koncza sie wczesniej niz zaczynaja. Te dwa czynniki z pewnoscia maja wplyw na przyplyw tzw. jajcarzy, bo w rzeczywistosci jest z czego sie nabijac - z durnoty tych co pisza tu na serio. Tak naprawde owe forum jest zrobione dla jaj.

jak to na niskim poziomie? o wypraszam sobie!!!!!! ja mam klase o ktorej mozecie pomarzyc!!! codziennie sie maluje i balsamuje i pachnie!!!

biedactwo... jak Ty masz się pokazać u fryzjera w samochodzie, który nie pasuje do fryzury? szoooook, oni nic nie rozumieją... Ja teraz mam problem, bo nie wiem czy kupić fitro z lisa czy norek i żadna z moichprzyjaciółek nie może mi doradzić...

Gość ewqweewq
Nawet nie wysiliszs sie rozpoczac zdania od duzej litery. Pozatym tresc zawarta w twojej wypowiedzi wydaje sie byc napisana od niechcenia.

Gość ewqweewq
Moze przejdzmy na trywialniejszy temat, godny twojego poziomu - milosc.