Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara9983

Jaki jest was typ kobiety/faceta?

Polecane posty

Moj typ faceta to ciemne oczy najlepiej czarne duzo brazowych wlosow podobna fryzura do tej co mial Leonardo dicaprio w titanicu :P ladne biale zeby mily,kreatywny,dojrzaly,z poczuciem humoru,nie zboczony,kocha mnie za to jaka jestem,romatyczny to byl by ideal ale mozna tylko pomarzyc a wiec jaki typ ty masz ??? :D

Gość po pierwsze.......
miłośc nie istnieje :o a po drugie - im brzydsza dziewczyna tym większe wymagania co do wygkląda a mniejsze co do charakteru jakbys miała wybierać uroda cz charakter co co bys wybrała? bo ja urodę :)

06:38 [zgłoś do usunięcia] po pierwsze....... miłośc nie istnieje } Po drugie.. nie da się rzeczowo dyskutować o czymś co nie istnieje. Prawda?

Gość hipogryfa-doslowna
wolalabys byc najpeikniejsza na swiecie ale cholerniee biedna (niemialabys wstepu do zadnego budynku jedynie bys miala skrawek ulicy to wszystko) czy najbrzydsza na swiecie ale najbogatsza na swiecie (operacje plastyczne by ci jedynie pogorszaly)

Gość daaaaaaammm
hipogryfa-doslowna - ile ty masz lat? to co piszesz jest żałozne i poniżej poziomu. moj ideał to: błyszczące niebieskie oczka blondyn obcięty na jeżyka szczupły i nie mięsisty posąg. białe proste ząbki spokojny, troskliwy, zaradny, cierpliwy, zabawny i czuły. zeby mnie kochał i szanował. heh, wypisz wymaluj mój narzeczony :)

to co pisze jest normalne jak kot z fajką tyle ci powiem moj typ to duze niebiesko ćiemne oczy blond wlosy z pasemką blady z rumiencem zabawny,romantyczny,imprezowy,roześmiany,odważny zaradny,kochajacy,zaufany,lojalny,życzliwy,pamietający,spokojny,miły,szalony och chcialambym takiego spotkać ;*** cmoczek niech hipogryf będzie z tobą pozdrawia Julia ;)

Gość maaaaddddd
Podobają nam się tacy lub owacy a jak przychodzi co do czego to zakochujemy się w łysych, zezowatych lub innych pokrakach. Co najlepsze często te niedobrane wyglądem pary są ze sobą przez wiele lat szczęśliwe podczas gdy ci tak pięknie dobrani urodą jakoś nie bardzo :P

Gość maaaaddddd
Cudowna ta noga o wschodzie słońca czy o zachodzie nie bywa czasem cudowniejsza ? Niech Nimbus 2010 unosi cię daleko i wysoko :)

chyba masz racje o zachodzie bardziej sie blyszczy musze se to zapisac w notesiku... ps. niech hipogryf będzie z tobą pozdrawia Julia :)

Gość maaaaddddd
Niech moc światła wschodu i zachodu będzie z tobą a siła wszystkich wojowników którzy od zarania dziejów walczyli do końca nie tracąc wiary niech cię wspomaga. Chwał nogom wszystkich świętych jako i słowom z ich ust się sączącym :)

Gość coraz lepiej widze
jebie was czy cus???

Gość coraz lepiej widze
dla mnie ideal to jest Katharssis...❤️ :D

Gość a po trzecie
"Po drugie.. nie da się rzeczowo dyskutować o czymś co nie istnieje. Prawda?" ------- miłośc to mit i bajka, ale związki są jak najbardziej relane i o nich jest dyskusja Jeszcze jedna zasada: blondyni o niebieskich oczach podobają się czarnym cyganichom które gola swe nogi bo mają je całe w sierści - zasada przeciwieństw 🖐️

taaaa....:O Znałam kilka "Cyganich" i nigdy nie mówiły ze podobają im się blondyni.... wręcz przeciwnie, prawdziwy wg.nich mężczyzna musi mieć ciemne włosy i oczy-jak najciemniejsze. Mój Ideał to oczywiście blond/ciemny blond o niebieskich/szarych oczach. Wysoki,nie musi być dobrze zbudowany,może nawet mieć trochę ciałka(wszystko w granicach rozsądku) Oczywiście szczery uśmiech i iskierki w oczach ;)

Gość capricorno
nie nawidzę facetów napakowanych o tak zwanych grubych karkach:) nie lubie gogusiów wypicowanych na zicher :) kocham lekki zaroscik , i urodę Bryana Adamsa hihihi

a co mi tam tez sie wpisze więc: wysoka szczupła niebieskie oczy kolor włosów bez znaczenia ładna twarz charakter: spokojna , lojalna, wierna ,miła, zaradna,

Gość do maaaaddd
cos w tym musi byc,bo zawsze podobali mi sie faceci o skandynawskim typie urody-wikingowie,a wyszlam za rasowego bruneta o swietnym charakterze (oczywiscie nie jest perfekcyjny,zeby nie bylo,i wkoorwi mnie czasem;P ) cream-Twoj opis to opis mnie,bo wszystko pasuje oprocz wzrostu (160cm raczej do wysokich ludzi mnie nie kwalifikuje:P ) i mam taki charakter,jak opisales:)🖐️

Gość Ahmed Mohammad
ideał 99% polek to cygan z czarnymi włosami na żel ewentualnie rom:O

mój ideał to facet z poczuciem humoru, czuły, romantyczny gdy trzeba ale też żeby potrafił się postawić, czy nawrzeszczeć na kogoś jak trzeba :) a wygląd... dla mnie ważne jest by był wyższy ode mnie , chodź cm :) i żeby był zadbany... odrzucają mnie mężczyźni dla których "żałoba za paznokciami" i mydło jako jedyny kosmetyk to standard...

Gość sexi Rom
jestem romem , najpierw bzykam biale suki a pozniej kopie je w tluste zady:classic_cool:

zaniedlo bedziesz mial AIDS paszol won do burdelu ty brudny alfonsie obrazac tak piekna istote jak ja! niedowiary niewiwarygody lubie shlohac o wshodie sloncia