Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dzikim zakrecie

Czy ktos jest na zakrecie jak ja

Polecane posty

Gość na dzikim zakrecie

Mam 25 lat, nie widze juz sensu w niczym, nie mam ani faceta, ani niczego sie nie dorobilam. Najgorsze ze nie wiem w ktora strone pojsc i co ze soba zrobic. Mam strasznego dola z tego powodu. Ma ktos podobnie?

Gość Zastanawiająca się...
ja;/

Gość 222222
normalka, ja w twoim wieku miałam to samo :) przejdzie ci :)

Gość przypadkowa k
rozumiem doskonale jak źle możesz się czuć, ale pamietaj, masz 25 lat, wszystko przed Tobą. Co mogą powiedzieć starsze osoby znajdujące się niejednokrotnie w sytuacji bez wyjścia? a zapewniam Cię, że takie są, chociażby ja. Znajduję się na samym dnie, już głębiej nie można. Jutro planuję iść do psychiatry o ile uda mi się wywlec z łóżka i cokolwiek na siebie włożyć

Gość na dzikim zakrecie
Watpie ze mozna byc jeszcze nizej niz ja jestem :/ Nie widze juz sensu absolutnie w niczym. Rodzina mna gardzi bo jestem zerem, nie mam dla kogo ani dlaczego zyc

Gość przypadkowa k
Każdemu wydaje się,że jego problem jest największy. Nie ma na to miernika. Mną też wzgardza mąż, jest psychopatą..ja nie pracuję, zdrowie szwankuje i co mam zrobić? Całe swoje zycie poświęciłam dzieciom, które teraz się wypięły. Jestem samotna jak palec, ani przyjaciół ani koleżanek, rodzina odcina się od takiego domu, gdzie są peoblemy. Uwiez mi, że nie mam nawet z kim pogadać. Skąd jesteś? Masz pracę?

Gość supersupemsmmmaa
masz problem? szukasz pracy i nie wiesz kiedy znajdziesz? nie wiesz, czy Twój partner odwzajemnia Twoje uczucia? Masz rozterki życiowe? wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go Spróbuj może spytać, kiedy Twój los się odmieni? To daje nadzieję:) powodzenia, głowa do góry :) trzymam kciuki

A zauważyłam, że wszystkim w wieku 25 lat się takie myśli pojawiają, jakiś przełomowy wiek po prostu, i czasem człowiek robi głupoty z tego powodu (ja sie zareczylam, bo stwierdzilam ze w sumie to juz swoje lata mam i nic lepszego mnie nie spotka, co było totalną głupotą - zerwałam zaręczyny, poznałam fantastycznego faceta, i teraz pełnia szczęścia :) ). Mamy wbijane do głowy, że to jakaś magiczna liczba, to ćwierćwiecze :)

Gość na dzikim zakrecie
Dzieki za mile slowa. Nie wiem czy to wiek czy nie. Ogolnie pochodze z patologicznej rodziny i stad wziely sie wszystkie moje problemy. Nie umiem uwolnic sie od toksycznej matki ktora traktuje mnie jak smiecia, a moja siostre calkiem inaczej. Moja siostra zawsze miala duzo milosci i widze jak jej sie w zyciu wiedzie. A ja wrecz przeciwnie, bylam bita, karcona za byle co, trzymana pod przyslowiowym kluczem i teraz jeste zagubiona.

Gość nie jest przypadkiem
bo w tym wieku osiaga sie dojrzalosc emocjonalna:) dla przypomnienia 18 - dojrzalosc fizyczna 21 lat - społeczna :classic_cool:

Gość dsdsfsdf
40 lat - wiek średni.. menopauza i kaput... bla bla bla...

Gość Moje zdanie...
Twój zakręt bierze się jedynie z tego, w jaki sposób o sobie myślisz. Gdybyś się ceniła, sama potrafiła dostrzec swoje dobre strony (a takie na pewno masz, bo każdy ma takie), to Twoje życie na powrót nabrałoby sensu... Ale trzeba chcieć to dostrzegać, a nie tylko robic z siebie ofiarę losu..