Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue29

wczoraj znow samotny barszczyk

Polecane posty

Gość blue29

Wczoraj znow samotny barszczyk i spotkanie w gronie rodziny. wszyscy byli z zonami mezami czy nazeczonymi a ja znowu samotna. I pytania rodzinki dlaczego nikogo nie mam. A ja cholera wiem dlaczego nastepne swieta samotna jestem? A u was jak swieta mijaja?

Gość nie jest przypadkiem
podobnie, takze nie przejmuj sie - jest nas miliony

Gość blue29
Wiem ale ja juz bym tak chciala kogos miec na stale. Czuje sie jak sierota w takim towarzystwie. Co mi pozostaje zabawianie dzieci jako dobra ciocia, bo o czym niby mam gadac z rodzinka?

wnerwiaja mnie takie gledzenia rodzny czy innych o to, dlaczego sam/sama. To kompletny brak kultury

Gość blue29
No tak i jeszcze te spojzenia wyzszosci "a ja to mam chlopaka czy nazeczonego a ty nie"

a kto normalny by nie chciał?:) za to mi sie cisnie pytanie w drugą stronę: dlaczego jestescie nieszczesliwi majac kogos i udajecie? to rewanzyk za głupie pytania:P

Siedze sam w domu, nawet mi sie nie chciało jechać na te 3 dni przez pól polski na święta. Jutro znowu do pracy i luz.

Ja mam w tym roku, latem, wesele kuzynki, na które oczywiście pójdę sama. Już teraz mam stresa, przed tymi wszystkimi pytaniami ''to ty sama? dlaczego nie masz nikogo?'' itp.

"Już teraz mam stresa, przed tymi wszystkimi pytaniami ''to ty sama? dlaczego nie masz nikogo?'' itp." cóż za zajebisty powód do stresu, naprawdę niesamowity💤

Gość blue29
Moze i pasztety zalezy co komu sie podoba. Ja mam duzo znajomych ktorzy sa samotni a sa naprawde super ludzmi. A ja zawsze przezywam katusze na takich spotkaniach. Teraz robi sie cieplo czesciej wychodzi sie z domu i pewnie znow przezyje jakis letni romans a potem znow bede sama.Dlaczegooooooooooooooooo

Gość blue29
Wesele! Ja tez za 2 msc mam wesele w rodzinie i tez pewnie sama pojde. Ale mam nadzieje ze nie bede jedyna samotna na tym weselichu

Gość blue29
Sama nie wiem dlaczego. Chyba taki los. Jak mi ktos sie podoba to on nie chce mnie a jak ja komus to on mi nie itd.. na brak zainteresowania nie nazekam ale jakos nic powaznego z tego nie chce wyjsc

Przyłączam się do was :) Ja wczoraj też miałam takie "rodzinne" spotkanie. a najbardziej wkurzyła mnie taka stara ciotka, która powiedziała: "aaa lepiej, że faceta nie masz, bo dziećmi się zająć nie potrafisz" (tekst, jak taki jeden dzieciak z rodziny rozpłakał się na moich rękach w sumie to nie wiem dlaczego.) Mnie też szykują się welesa w tym roku. W zeszłym były 3 wesela - byłam na jednym, dwa pozostałe darowałam sobie, bo miała być w zasadzie ta sama zajebista ekipa :/ A ja sama. Teraz po prostu odmówiłam.. blue29 piszesz o jakiś letnich romansach, a ja nawet tego nie mam. Fakt, "pasztety tak mają" i chyba zaczynam się z tym zgadzać ;D poza tym mam nudna, ale fajną pracę, ale tam "księcia " na bank nie spotkam :(

Gość blue29
Nie wiem czemu piszeci PASZTETY wszystkie kobiety sa ladne na swoj sposob. Mi mowia ze jastem ladna, fajna itp. Nie wiem moze za duze wymagania stawiam facetom. Ja czesto spotykam sie z facetami ale to tylko kumple zaden nie wydaje mi sie dobry do stalego zwiazku. A jak juz trafi sie ktos taki to daje mi kosza.