Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna, zajebista laska

Chyba go zostawie, bo stracil prace

Polecane posty

Normalnie zalamac sie mozna;( Moj facet wlasnie zepsul mi swieta oznajmiajac ze od tygodnia nie ma pracy. Nie mial kiedy mi powiedziec tylko dzis, w drugi dzien swiat:O Pomijajac juz brak jego wyczucia, to ze mnie oklamal (bo siedzial w domu jak myslalam ze pracuje) to na dodatek wyrzucili go z tej pracy z jego winy! On cos mowil o redukcji, o tym ze duzo ludzi poleciala, ale ja swoje wiem i mam pewne podejrzenia. On pracowal jako dyrektor pewnego dzialu w firmi i calkiem dobrze zarabial? A teraz? nie wiem czy jest sens byc z bezrobotnym nieudacznikiem i nie wiem czy mu przypadkiem jutro nie powiem ze odchodze od niego:(

Gość informatyk to ma ciężkie życie
pozioma co się stresujesz :)

Gość odejdź i zwiąż się z
kanalarzem, ludzie jak srali tak srac będa także TWÓJ NOWY MEN ZAWSZE BĘDZIE MIAŁ PRACĘ

jaka materialistka?:O ciekawe czy ty bys byla z facetem bez pracy. Ja nie skacze z kwiatka na kwiatek i nie szukam przygod, przelotnych znajomosci czy tez "chodzenia ze soba na kilka miesiecy". Zalezy mi na powaznym zwiazku a trudno mowic o takim kiedy facet nie zarabia:O Przeciez ja go utrzymywac nie bede

poziomka idiotko a gdzie ja napisalam ze jestem niezaradna? Co myslisz ze nie pracuje? To ze mam prace nie znaczy ze mam nieudacznika utrzymywac:O

Oj pozioma taka stara a taka łatwowierna, przecież tu połowa tematów wyssana jest z palca (ba niektóre to nawet wyssane są z penisa bo zalatują nim ostro )

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jeżeli fundament związku opierał się na kasie, to rzeczywiscie rzuc go, bo nic ci juz nie zostalo.

Gość mateodivar
jak najdalej od takich kobiet ........ powinny byc jakos znaczone

jak powiedziała mi kiedyś piękna blondynka bez pieniędzy to się żyć nie da i cóż miała rację także nie ma się co bulwersować na takie prowokacje. Miłością samą człowiek nie wyżyje.

Widocznie mało dla ciebie twój chłopak znaczy jeżeli w tak ciężkiej sytuacji jakiej się znalazł (brak pracy) chcesz z nim zerwać to naprawdę wiesz jak chłopaka pocieszyć i podtrzymać na duchu

znaczeni to powinni byc tacy debile ktorzy chca byc na utrzymaniu dziewczyny. ja powiedzialam mojemu ze nie interesuje mnie jak to zrobi ale ma mi oddac w polowie miesiaca polowe kasy za rachunki i zarcie ma sobie sam kupowac. Gdyby nie to ze jest teraz bez kasy to ciekawe kiedy by mi powiedzial o tej stracie pracy, a tak to musial. I myslal jeszcudzi i go ze ze litosc we mnie wzbudzi i go utrzymywac bede:O jak sie z nim rozstane to wyrzuce go na zbity pysk z mieszkania, ciekawe gdzie wtedy pojdzie mieszkac bez kas i pracy

Gość Jak to byłoooooo
jestes chyba młoda. I się odkochałaś w nim. I może masz nowego na oku. Bo jeśli był na takim stanowisku to znak, że zaradny i da sobie radę. a jeśli ty pracujesz to tragedii nie ma. A jak to by było jakbyscie mieli dziecko, ty bez pracy i on stracił pracę? co bys zrobiła? No własnie, chyba niedojrzała jestes. Jeszcze. Bo dojrzali ludzie wiedzą, że sytuacje przejsciowe się zdarzają.

Gość Jak to byłoooooo
chyba tak..mało dla ciebie znaczy..bo za szybko z niego zrezygnowałaś.. a ile masz lat? Bo jak młody wiek to ludzie szybko się odkochują

a co to za teks ze nic dla mnie nie znaczyl? A ja dla niego znaczylam jak mi robi takie cos? mam obecnie gdzies jego uczucia, jestem niesamowicie wsciekla na tego kretyna i jesli mi nie przejdzie to bedzie jutro spod balkonu zbieral swoje szmaty.

Gość Jak to byłoooooo
jak nie ma pracy niech idzie na akty...to mu cos zapłacą:) ja nie poszłam, pracy nie miałam, bo sie wstydziłam. A tu sie okazuje, że kilka ładnych lat faceci za DARMO mnie sobie podglądami za pomocą kamer. mieli akty za darmo. a ja bez kasy... wiec widzisz takie zycie..

mam 26 lat a on 35. To wstyd by taki stary kon dobra prace stracil. I nawet nie cche myslec co by bylo jkakby bylo dziecko i bysmy nie pracowali:O na pewno bym go pogonila od razu jakby nie umial na rodzine zarobic. Poza tym nie wyobrazam sobie by zyl w moim mieszkaniu nie wiadomo ile. Jakby chcial rodzine to musialby dom wybudowac bo to wstyd by facet po slubie mieszkal w mieszkaniu zony:O ale jak widac dla tego mojego jelopa byly wazniejsze sprawy niz myslenie o wspolnej przyszlosci

Gość Jak to byłoooooo
a spod jakiego jestes znaku? baran, byk?

taka marna prowkoacja a wy się jaracie :D

lepiej napisz że jest ci żal tej kasy którą dostawał,a poza tym myślałam ze jesteś z tym facetem na dobre i na złe a nie tylko na Dobre,w życiu bywa różnie i ciekawe co on by powiedział jak ty zostałabyś bez pracy-zwykła egoistka i tyle

Gość mateodivar
tzn ze jesli ty bys stracila prace to ciebie tez powinien wyrzucić skoro nie bedziesz placic za mieszkanie i rachunki ?

a co mu po aktach? w takim wieku to on powinien miec stateczna i porzadna prace a nie zarabiac jak jakis ubogi studencina na aktach:O

ja ciezko pracujaca dziwka nie bede go utrzymywać .....

ostatnio mialam 15 klioentów i do tej pory chodze szpagatem......ale kasy mam dórzo.......

tak sie sklada ze to MOJE mieszkanie a nie jego wiec wyrzucac stamtad to ja moge a nie on. I ja nie jestem tak glupia jak on by mnie z pracy wywalili. A ty skoncz juz z ta prowokacja bo pomijalam to ale teraz juz mnie to wkurza, bo wiem ze trudno w to uwierzyc ale tacy debile jak moj tez istnieja

już mu współczuję tylko gdzie miał on oczy jak się z tobą wiązał,

i wszyscy w anusa chcom........

Gość mateodivar
chyba lepiej sie zwiazac juz z prostytutka niz z toba przynajmniej jest uczciwiej ,człowiek wie na czym stoi