Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenatakajedna

architektura

Polecane posty

Gość magdalenatakajedna

studiował albo studiuje ktoś ? zastanawiam się nad tym kierunkiem... jakie wrażenia kafeterianki macie odnośnie architektury? żałujecie że to studiujecie czy odwrotnie? jakie uczelnie byście poleciły? słyszałam że trzeba zdawać matematykę rozszerzoną oraz historię sztuki ( to juz na własną ręke się uczycie prawda? bo w liceach tego przedmiotu niema) proszę wypowiedzcie się ;)

Gość magdalenatakajedna

Gość magdalenatakajedna
nikt mi nie odpowie..? na stronach uczelni nie bardzo pisze coś, albo ja się nie moge doczytac... moze jakichs znajomych macie i wiecie co i jak..

Gość magdalenatakajedna
i czy jak zawsze miałam truje z matmy to mie przyjmą na archi?

Gość eene
ee tam truja z matmy, grunt ze szustka z polskiego🖐️

Gość eeee jak kiedys przegladalam
oferty politechnik, to na zeby isc na architekture trzeba zdawac jakies egzaminy z predyspozycji zawodowych,egzaminz rysunku + biora pod uwage mature z matmy. o historii sztuki pierwszy raz slysze.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
ee tam truja z matmy, grunt ze szustka z polskiego -dobre:D :D :D

Gość magdalenatakajedna
z tą trójąz matmy to był podszyw ;] z maturą z matmy luz tylko ciekawa jestem własnie jak to z tym rysunkiem jest i czy ta hist szt trzeba zdawac... słyszałam ze kursy rysunku są robione przez uiczelnie jakis tam czas przed egzaminami ale że kiepsko po nich zdac ten wegzamin i lepiej gdzie indziej juz duzo wczesniej sie przygotowywac..

Gość eeee jak kiedys przegladalam
a nie mozesz przejrzec ofert uczelni ? Co roku warunki rekrutacji sie zmieniaja ...

Gość Nie wiem, jak to w tej chwili
wygląda, ale za moich czasów zdawało się 3 -etapowy egzamin z rysunku i matmę, ale teraz pewnie matematyki juz nie :) Kursy przygotowawcze z rysunku to możesz sobie odwiedzić w celach poznawczych. Nie masz na nich szans przygotować się do egzaminu. Conajmniej rok lekcji rysunku, najlepiej u osoby z uczelni, bo taka najlepiej wie, jak ma do egzaminu przygotować.