Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zerwać w tej sytuacji z chłopakiem ? pomóżcie nie wiem co robić .......

Polecane posty

co zrobić w takiej sytuacji ? Wczoraj byłam na imprezie ze swoim chłopakiem (któremu dałam zresztą kasę na wejściówkę on miał pić ja miałam kierować ) na tej dyskotece spotkałam swoją "koleżankę" z klasy która po tym jak ją jej chłopak olał i gdziesz poszedł zaczeła podrywać mojego tańczyła specjalnie koło niego zaczeła stroić miny itd. chciała z nim tańczyć ale ja odmówiłam . Moj chłopak na początku ją olewal ale jak mu powiedziałam abysmy z tamtąd odeszli nie zgodził się . robił mi tak jakby na złość , podpił sie bardziej w dyskotece dj puścił tą piosenkę "przeleć mnie .." a on na głos przeleć mnie patrząc się w jej stronę . Ja powiedziałm że z tamtąd wychodzę ponieważ nie bawię się dobrze on odprowadził mnie do auta po czym powiedział że on zostaje .poprosiłam go aby jechał ze mną bo od niedawna mam prawko i sie trochę boję jezdzić . Po długich przekonywaniach zgodził się . pojechał ze mna do domu powiedziałam zeby został u mnie bo pił i żeby w takim stanie nie wracał do domu a on do mnie że nie jedzie do domu ale na tą dyskotekę . pojechał tam a po około pół godz. wrócił z powrotem do mnie ( jestem pewna że dlatego że nie było już tej dziewuchy ) dzisiaj rano błagał o wybaczenie a ja nie wiem co robić (bo to nie 1 raz kiedy coś odjebał )

Gość kopciuch i tyle
odpusc sobie tego kolesia , ma cie gdzies i tyle

ja już z nim jestem 3 lata (wczoraj była nasza rocznica na tej dyskotece ale oboje zapomnieliśmy o niej wiec się o to nie czepiam ;) ), i na początku myślałam tak jak ty ale jak zobaczyłam jego łzy nie powiem ruszyło mnie to . a jak myślicie po co wrócił się na tą dyskotekę? dla tej dziewczyny ? on mi tłumaczył że chciał się napić ale nigdy sami nie chodziliśmy na dyskoteki i nigdy nie wrócił sie na żadna z nich nawet podpity ...

poziomka 33--były wszystkie pootwierane dzisiaj też będą

Gość łukasz.1987r.warszawa.
I Ty się jeszcze zastanawiasz ? Szkoda że nie mam charakteru skurwysyna bo bym chyba wszystkie laski mógł przelecieć. Żeby taka naiwną być ? Matko .... Ile on ma lat ? 14 ? Chociaż znam kilku takich i mają i po 25 nawet. Jeżeli chcesz to z nim bądź ale oczywiste jest że będzie Cię zdradzał na każdym kroku. To nie jest brak szacunku do Ciebie , to jest obsrywanie drugiego człowieka. ehhh .... szkoda słów.

proszę niech ktoś ze mną pogada :( smutno mi odpowie mi ktoś na to pytanie ???? a jak myślicie po co wrócił się na tą dyskotekę? dla tej dziewczyny ? on mi tłumaczył że chciał się napić ale nigdy sami nie chodziliśmy na dyskoteki i nigdy nie wrócił się na żadna z nich nawet podpity ...

no już 14 lat nie ma dawno ma 23 ja mam 20 .

a to że płakał to .... haha ... jasne :D Co za problem się rozpłakać ? To tylko troszkę trudniejsze niż przymusowy śmiech :P

Gość worra mara
tzn że pragnie odskoczni od ciebie i szuka innej jak teraz nie zdradził bo go upilnowałaś to zdradzi później, za parę miesięcy, lat widać że szuka emocji z inną niestety

Jako chłopak jestem pewien że chciał wrócić tylko i wyłącznie dla tej dziewczyny. Już wcześniej sie o tym przekonałas jak śpiewał do Niej aby ta go przeleciała. Poza tym jaki to musi być matoł żeby takie błędy robić ? Pojechał na disco i wrócił po 30 min ??? I w koncu napił się ? :D hahaha ....... 23 lata ??? Sorry , nie pisze już nic bo nie mogę wyrobić ze śmiechu :D:D:D On Cię chyba ma za gówniarę która nic nie ma we łbie. MOże jesteś blondynka i myśli że każda jest tępa. Może za duzo tych kawałów się naczytał i uwierzył że blondynki nie wiedzą ile to jest nawet 2+2. Narazie , dzięki za popawę humoru :D Nawet nie wiedziałem że takie naiwne dziewczyny są , pozdro :)

nie jego łzy były autentyczne wiem to ale co z tego ??? nie był aż tak pijany aby nie myśleć ? przecież on nie dość że mnie ośmieszył przed tą dziewczyną i nie tylko przed nią bo byli w pobliżu też inni znajomi to sprawił mi straszną przykrość kurde ale tak trudno zerwać po 3 latach :O ale z drugiej strony on mi może coś takiego zrobić po ślubie , teraz wiem że byłby zdolny...

worra mora : Ale on już jest chyba desperatem. Żeby przy swojej dziewczynie nie umieć ściemnić że jest sie wiernym ? :D Pewnie jest z nią tylko dlatego że uprawia z nim seks. Woli jeszcze z nia pobyć aby przynajmniej regularnie podymać. Wystarczy że inna sie nim zainteresuje i ją rzuci. narazie pewnie nie interesuje się nim żadna dlatego z nia jest. Nie wiem .... dla mnie to szok że mozna być takim debilem i miec dziewczynę. Nie dość że lubi popic , podejrzewam że na starość zostanie żulem leżącym w rowie. Nie dość że nie szanuje swojej dziewczyny , dopiero po namowie zdecydował się z nia wrócić. Nie dość że nie pamieta rocznicy , wcale nie tłumaczy go to że ta dziewczyna również zapomniała. To jeszcze takie ściemy typu : chcę się napić a po 30 min wraca :D Zleję sie w gacie zaraz chyba :D

Gość worra mara
no mnie też bierze dziw jak ta autorka wmawia sobie i poświęca się pomimo że pluje jej w twarz zauroczyła go jakaś cizia i ugania się za nią nawet sie pohamować nie może a ta go błaga żeby z nią pojechał no luuuudzie litości :-D ja bym takiego w doope kopnęła i mam gdzieś że jestem z nim 3 lata mam swój honor i dume , tu nie islam

akurat nie trafiłeś bo jestem brunetką ;) no z tego co wiem wypił jeszcze 2 piwa .. tak się spieszył na tą dyskotekę że aż nie zamknął bramy u mnie a duży pies ganiał po podwórku też by mi się chciało śmiać jakbym tą historię gdzieś usłyszała bo to jest takie głupie aż śmieszne . niestety mnie to dotyczy osobiście , 3 długie lata masa wspomnień to był mój pierwszy taki "prawdziwy"chłopak .

Gość przeraża mnie, że
są dziewczyny takie jak ty po prostu bez masła wchodzisz mu w tyłek sponsorujesz go, matkujesz ... nie wiem na co ty liczysz dziewczyno jeżeli nie bedziesz siebie szanować to nikt nie uszanuje ciebie nie jesteś jego matką i zachowuj się jak jego dziewczyna, NIE MATKA

Gość srutututu;;;
tak. zerwac. jak mu wybaczysz, wywinie ci jeszcze nie jeden taki numer. facet widzi, ze mu na duzo pozwalasz i wykorzystuje to na kazdym kroku. co do lez, to jest niedojrzaly emocjonalnie, jak dziecko, ktore boi sie, ze starci cukierka, jednak gdy drugi cukierek pojawi sie w poblizu to łzy szybko wyschna. nie jestes dla niego ta wymarzona, szuka sobie tej jedynej za twoimi plecami i boi sie, ze jego wlasnosc pusci go kantem wiec robi sceny, gdy inny cukierek go olewa. kompletny dupek, zero, null, śmieć, nie warto takim wybaczać bo i tak nie docenią.

Gość worra mara
no ale dajmy na to że wyjdziesz za niego za mąż, będziesz miała kiedyś więcej lat i zrozum że zachwyci go słodka młódka i będzie ją bzykał aż wióry będą leciały to juz lepiej teraz sie rozstać niż w przyszłości być upokarzana z dzieckiem na karku a ja jestem pewna że taki element który podjarał sie inną laską w twojej obecności i ją adorował ośmieszając ciebie tak zrobi kiedyś

Gość nie wiem o czym ty mowisz
nie miał fACET NA WSTEP NA DYSKOTEKĘ, ALE MIAŁ FLOTĘ ŻEBY SIĘ UCHLAĆ ? sytuacja super ty sponsorujesz swojego faceta, robisz z siebie samarytankę bo twojej kolezanki facet ją olał olal ja nie bez powodu może była taka jak twój facet zastanów się nad swoim postępowaniem tobie zależy na nim, a mu niekoniecznie na tobie i powiem tobie więcej z tej mąki nie bedzie chleba decyzja należy do ciebie bo to twoje życie i twoja broszka

no to po cholerę prosi o wybaczenie , płaczę , mówi że się zmieni naprawdę myślicie że chodzi tylko o sex ?? zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa bo ta dziewczyna nie była wcale jakaś ładna taka zwykła blondynka (on jej nie zna z charakteru więc patrzył tylko na wygląd ) wydaje mi się że ja jestem od niej raczej ładniejsza mimo to zaimponowała mu ... pytał się mnie czy ona chce go zerżnąć (niby tak w żartach)

Gość worra mara
nie ty oceniaj urodę dziewczyn, bo facet może mieć inne zdanie.A zresztą może go podniecać że jest inna a niekoniecznie ładniejsza, może ma inne cechy, może jest chętna na seks i on to wyczuł i go wzięło. Nie powinien tracić głowy dla niej

no on na razie nie ma pracy dopiero idzie gdzieś w tym tygodniu dlatego mu dałam kasę ale wcześniej zawsze płacił za mnie. a piwa stawiali mu jego kumple .

No to ja nie wiem Kasia. Jeden wniosek mi się nasuwa. Albo jesteś strasznym pasztetem i boisz się że żaden inny Cię nie zechce. Albo jesteś ślepą naiwniarą typu : stereotypowa blondynka. Albo odpowiada Ci typ faceta łajzy. Skoro ten facet już przed ślubem takie rzeczy wyprawia to ja jestem ciekawy co będzie robił po slubie. Bo chyba nie wierzysz w to że sie uspokoi ? Pisałaś że podobne sytuacje zdarzały sie już kilka razy więc przejrzyj dziewczyno na oczy i wyciągnij wnioski. Na Boga ... Ty masz 20 lat kobieto ! Poza tym podobno kobiety szybciej dojrzewają :D No ja już nie mam sił do Ciebie. Z resztą jak chcesz to bądź z Nim. Ja już teraz napiszę Ci co mniej więcej Cię czeka. Po dwudziestu latach mi odpiszesz czy się sprawdziło :D A więc w związku pogarszałoby się z miesiąca na miesiąc. Coraz rzadziej prawiłby Ci komplementy , coraz rzadziej kupiłby jakiś prezent , coraz rzadziej patrzyłby Ci w oczy. Gdyby poznał jakąś lalę która by sie nim zainteresowała to najpierw by się z nia potajemnie spotykał a gdyby wypróbował z nia seksu i by mu się spodobało to pewnie by od Ciebie odszedł. Albo by nie odszedł i miał Cię przy swoim boku tylko dla seksu. A jeżeli by nie znalazł jakiejś lalki z która chciałby być to byłby z Tobą nadal szukając jednocześnie przygód. Postanawiacie zamieszkać razem : na początku oczywiście troche ściemy a po jakims czasie traktowałby Cię jak szmatę. Sama byś obiady robiła , sama sprzątała a on tłumaczyłby sie bólem głowy itp. Załózmy że macie dzieci : pewnie na początku raz by zmienił pieluchy ale to tak z ciekawości. Później rób se sama. Chociaż znając życie w przypadku Twojej ciąży to by się zmył z twojego życia :D Coraz częściej wracałby po nocach do domu tłumacząc się spotkaniami na piwko z kolegami. Piwko pewnie by było ale raczej w towarzystwie jakichs dupodajek. Mając 40 lat alkohol na tyle by mu zaszkodził że odechciałoby sie mu seksu. Podczas gdy ty miałabyś ochotę na zbliżenia on wolałby zbliżenia ale do butelki :D Niestety ale jeżeli facet staje się słaby w łózku albo mu zanika ochota to jest to dla niego szok , tzw. załamka którą leczyłby alkoholem. Pewnie nie raz przy okazji dostałabyś od niego po buzi bo alkohol wzmaga agresję. Jasne że by Cie przepraszał żebyś od Niego nie odeszła ale żyła nadal naiwnością że dotrzyma słowa że sie poprawi :D Jak chcesz to bądź z Nim , ale pamietaj żeby wejść na ten topik po 20 latach :) Sprawdzimy jak mi poszło przewidywanie przyszłości :)

Gość srutututu;;;
czy to ważne czy jest ładniejsza, mądrzejsza czy jest paszcztetem i idiotką? Fakty są takie, że twoj facet cie olał, napluł ci w twarz a ty jeszcze szukasz usprawiedliwienia. Rozumiem, że kochasz tego palanta, ze jestes mu skłonna dużo wybaczyć, ale widać, ze to nie przynosi skutku. Pisalas, ze nie pierwszy raz ci cos odjebal. jestes nim zauroczona i szukasz tego co chcesz zobaczyc. marzysz o tym , ze zaluje i ze sie zmieni a on najzwyczajniej w swiecie z Toba pogrywa. Widzi, ze na duzo mu pozwalasz wiec ci skacze po glowie i pluje w twarz. lzy i blaganie o litosc to tylko czesc przedstawienia, nic wiecej. Kochajaca osoba sie tak nie zachowuje.

Gość worra mara
no ale ona z nim będzie bo ją przepraszał i szkoda jej 3 lat przekreślić bo świat się kończy na tym facecie jak nie ten to juz zadnego nie będzie i nie ma taka filozofia życia o majn god :D wiesz ile wspaniałych facetów jest, wystarczy poczekać a nie łapać pierwszego z brzegu jaki sie nawinie

Bo On nie pracuje więc Ty za Niego płacisz. Fajnie go motywujesz do podjęcia pracy :D Wydaje Ci się że jest brzytsza od Ciebie. Posłuchaj : Każdy ma inny gust ! No jak można tego nie wiedzieć ? Tobie sie podoba szczupły brunet a inną kręcą łysi a jeszcze inną tylko blondyni z brzuszkiem. Poza tym jemu nie chodziło prawdopodobnie aby z nią być ale o to aby ja przelecieć. A facet jeśli ma ochotę na seks bo rucha co popadnie. Zwłaszcza taki jak on. Założę się że miałby ochotę na pomarszczoną 40-stkę gdyby tylko mu troche cyca pokazała. Poza tym podoba mi się to co napisał srututututu o tych cukiereczkach. Bardzo fajnie i konkretnie :) aaa z resztą .... co ja będę pisał. Przejedziesz się kiedyś na NIm , to sama zrozumiesz. nauczkę już dostałaś , teraz kwestia czy umiesz mysleć i wyciagać wnioski czy masz siano w głowie. Zmykam na inny topik bo na tym już ręce mi opadły. Tylu fajnych chłopaków jest a Ty bierzesz jakieś ścierwo. A np : w szkole jak sobie radził ? Rozrabiał ? Jakie miał oceny ? Pracę ma jakąś przywzwoitą czy byle co aby było ? Ma ambicje w zyciu ? Rozwija się ? Lubi dzieci ? Chce mieć gdyby wziął z Toba slub ? Jakie zdanie mają o Nim inni ? Twoi znajomi np.

jeżeli chodzi o mój wygląd powiem tak nie miałabym żadnego problemu znaleźć sobie faceta ale jest pewien problem ja jestem nieśmiała jestem pewna że nikt by tego nie stwierdził przy 1 wrażeniu ale jednak , bardzo trudno mi się przed kimś otworzyć , dużo osób mnie zraniło i nie mówię tu o facetach , trudno mi z kimś znaleźć wspólny język , tylko przed nim byłam naprawdę sobą nikogo nie grałam nie udawałam z innymi ludźmi oprócz matki tak nie potrafię . ogólnie boję się ludzi wiem że są podli nic ze strony obcych dobrego mnie nie spotkało . ja się po prostu boję go zostawić boję się że już nikt nie będzie umiał tak ze mną gadać jak on :(

"ja się boję że już nikt nie bedzie umiał ze mną gadać tak jak on " haha :D No super :) Więc jesteś blondynką . 3maj się :)

łukasz ja wiem że dla wielu osób to trochę śmieszne co napisałam ale mi naprawdę zajebiście trudno nikogo nie grać przed kimś . już sama nie wiem :O jak to czytam z jednej strony odp. jest oczywista :powinnam jak najszybciej zakończyć tą znajomość ale to jest strasznie trudne tym bardziej że on tak prosi :(