Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zerwać w tej sytuacji z chłopakiem ? pomóżcie nie wiem co robić .......

Polecane posty

Gość worra mara
współczuję ci, nie masz umiejętności komunikacji z ludźmi i boisz się kontaktów.Tutaj on wykazał inicjatywę i poczułaś się przy nim sobą i uważasz że nie będzie tego z innym. Przeprowadź poważną rozmowę z tym chłopakiem i powiedz że rozważasz rozstanie, niech on się boi i poczuje że Cię traci.Sprawił ci okrutny ból a ty boisz się go urazić ale niestety trzeba porozmawiać. Zrób to i szanuj się.Może gdybyś nie wiązała się z nim a twoim przeznaczeniem jest inny facet , który uczyni twoje życie pięknym ? Może powinnaś zacząć trenować otwartość. Ja też byłam taka nieśmiała jak ty ale trenowałam, zaczynałam od prostych rzeczy...żeby wejść do gabinetu szefa...żeby poprosić o rozmowę...najgorszy pierwszy krok ale później pójdzie gładko. Jak wyjdziesz do ludzi...otwórz się...nie bój się że twoje uczucia są śmieszne...opowiedz o swoich emocjach innemu facetowi -zobaczysz że zrobisz na nim wrażenie jak się otworzysz.Ja kiedyś tak zrobiłam , otworzyłam się przed facetem który mi sie strasznie podobał i....nie wyśmiał mnie , był zachwycony.

w szkole jak sobie radził ? Rozrabiał ? Jakie miał oceny ? Pracę ma jakąś przywzwoitą czy byle co aby było ? Ma ambicje w zyciu ? Rozwija się ? Lubi dzieci ? Chce mieć gdyby wziął z Toba slub ? Jakie zdanie mają o Nim inni ? Twoi znajomi np. w szkole radzi sobie kiepsko nie ma w sumie żadnego wykształcenia , jeśli chodzi pracę to niestety byle co i jej nie szanuje .Ambicje ma chce zdobyć lepsze wykształcenie i wymarzoną pracę w wojsku ale to będzie w jego przypadku bardzo trudne do wykonania ponieważ ma grzywnę a znią nie można dostać się do wojska dopiero po jej wymazaniu (nastapi to za 2 lata) dzieci bardzo lubi chciałby mieć i to bardzo nawet teraz . Znajomi go raczej lubią łatwo nawiązuje kontakty . Kiedyś to był taki typ mięśniaka z dyskoteki co się ze wszystkimi bije ale chodząc ze mną bardzo się zmienił i już tego nie robi .

Gość srutututu;;;
niedlugo zdradzi cie na twoich oczach a ty mu wybaczysz, bo przeciez tak ladnie prosi. twoj cyrk i twoje malpy. bedzie ci skakal po glowie, a ty bedziesz mu wybaczac, bo przeciez tak fajnie sie z nim rozmawia. buduj na tym przyszlosc, na pewno dobrze na tym wyjdziesz.

Gość
srutu- lepiej bym tego nie ujela. 🖐️

worra mara -- ale to nie jest tak że ja jestem jakąś szarą myszką , nie wstydzę się ludzi ale nie potrafię się przed nimi odtworzyć :O raczej nikt mnie za bardzo nigdy nie lubił za to on dusza towarzystwa mnóstwo kumpli a na dodatek nawiązywanie kontaktów w jego przypadku to żaden problem .

Łukasz a po co Ci były te pytania ???

Gość worra mara
czyli on jest twoim oknem na świat bez niego nie istniejesz towarzysko bardziej sie utwierdzam że powinnaś go rzucić i wziąć swój los w swoje ręce nie opierając się na nim

worra mara- tak, dokładnie tak jest .Boję się że nie starczy mi odwagi a ja potrzebuje znajomych nie jestem typem domatora czy samotnika

Gość worra mara
czyli jak go nie będziesz miała to poczujesz że jesteś zamknięta sama w ciasnej klatce on Ci może w przyszłości złamać serce i zmarnować życie, to co w człowieku siedzi to i tak wyjdzie

Gość łukasz.1987r.warszawa.
Pytałem bo chciałem się utwierdzić w przekonaniu ile jest wart. Skoro uczył sie kiepsko , pracy nie szanuje to podejrzewam że to straszny leń. Wątpię aby w tych trudnych czasach jakiś pracodawca chciał go na stałe. Nie chcę krakać ale żeby nie było tak że co rok będzie rejestrował się w Urzędzie Pracy jako bezrobotny. Z resztą może nie bo skoro ma mase kumpli to raczej mu to nie grozi. Dziś inaczej się nie szuka jak własnie w ten sposób. Skoro kiedyś był mięśniakiem dyskotekowym któremu odpowiadały solówy to zwróć uwagę że prawdopodobnie w starszym wieku bedzie miał tendencje do bicia Ciebie. Tak jest bardzo często , to czysta psychologia. Jak dla mnie to z Tobą jest taki problem że jesteś strasznie naiwna i za bardzo doceniasz znaczenie słów a nie czynów ! Zacznij patrzeć na to co robi a nie na to co mówi. A sprawia Ci czasami jakieś miłe niespodzianki , prezenty itp ... ??? Czy tylko zwykłe kocham Cię skarbeńku prześliczny z łezkami w oczach ? ehhh .... Aż mi szkoda Ciebie :( Najgorsze jest to że ludzie boja się samotności i szukaja kogoś na siłę. Ja np. zawsze byłem sam , nie miałem nigdy dziewczyny. Akurat u mnie był to problem z moją nieśmiałością. Nie potrafię zachowywać się przy dziewczynie naturalnie. Z resztą jak chcesz to zajrzyjk na mój temat. Ostatnia wypowiedź wiem że była dziś więc wystarczy trochę wstecz poszukać. Nie wiem jakby to było gdybym bym śmielszy , pewnie bym kogoś miał , nawet na pewno. Ale nie dałbym sie tak zaślepić , bo to co Ty robisz to woła o pomstę. Widać że jesteś wrażliwa i dobra , opiekuncza i pomocna więc po co szukasz sobie faceta który zasługuje na taką samą szmatę jakim sam jest ??? Dla niego odpowiednią dziewczyną jest zdzira która lata pijana na dyskoteki i szuka okazji dać komus dupy. Poza tym ma w dupie nauczycieli i chętnie szarpała by się za włosy z innymi dziewczynami. Opanuj emocje , zacznij kierować się rozsądkiem. Przejrzyj na oczy bo już nie jesteś siksą która wlezie każdemu facetwo do łóżka tylko po to aby usłyszeć od niego że jest ładna lub kochana itp.

Gość wiesniactwo
rany co za wiesniaki z was:D

Gość łukasz.1987r.warszawa.
A co do życia towarzyskiego to świetnie Cię rozumiem bo też praktycznie nie mam do kogo gęby otworzyć. Teraz jest coraz lepiej ale kiedyś była masakra bo na sam widok dziewczyn to się czerwony robiłem a na widok kolegów z piwem w ręku miałem ciągoty żeby się jak najszybciej zmywać do domu. Brakuje mi teraz osób którym bym zaufał i ciężko sobie z tym radzić ale ... nad sobą mozna pracować i nabrać odwagi. Wtedy samemu bedzie można wybierać spośród ludzi których chce się poznać. Nawet jeżeli nie jest aż tak źle teraz to pomyśl czy warto ryzykować ? Bo jeżeli za niego wyjdziesz to później może być tak że juz sie od niego nie uwolnisz. Szantaże .... straszenie samobójstwem itp ... kto wie co taki mięśniak może mieć we łbie. Nie to że się wtrącam ale skoro pisałaś że mogłabyś mieć bez problemu chłopaka gdybyś od Niego odeszła to może rzuć go i daj sobie szansę na znalezienie lepszego. Mnie samotność strasznie męczy ale jestem w stanie wytrzymać dużo bólu aby ten ból w końcu przerodził się w szczęście. Tak na pewno się stanie , prędzej czy później ale na pewno. Poza tym Ty masz 20 lat a nie 30 !!! 30-stki mogą panikować ale nie młodziutkie studentki :)

łukasz -- masz dużo racji w tym co napisałeś, dzięki :) chyba mamy podobny problem z tymi nowymi znajomościami on mi aż tym imponuję jak łatwo można kogoś poznać ja tak nigdy nie miałam może nie tyle z tym żeby kogoś poznać ale potrzymać znajomość . A z pracą u niego masz rację bardzo łatwo mu przychodzi aby ją zdobyć (wiadomo wszędzie znajomości się liczą ) ale żeby ją utrzymać dłużej niż 3 miesiące to w jego przypadku prawie niewykonalne :o

Są dwa rozwiązania. albo Twój chłopak chciał wzbudzić w Tobie zazdrość, albo po prostu spodobała mu się ta dziewczyna. Wiem co to znaczy jak ma się taką kumpele doświadczyłam tego na własnej skórze, ale nie robiłam z tego powodu wyrzutów chłopakowi tylko olałam to, a przy następnej mozliwej sytuacji, zrobiłam to co on mi, mydliłam oczy do naszego współnego kumpla, który nier ukrywam darzy mnie duża sympatią... efekt: Mój chłopczyk tak sie tym przejął,że zupełnie się zmienił , niech nie myśli sobie,że tylko on tak potrafi. Od tamtej pory nie zauwazyłam u niego podobnego zachowania... choć przyznam ,że obawiam sie że podczas mojej nieobecności może robić to co w tedy na imprezie... no ale cóż nie będę pilnowała go 24 h na dobę, bez przesady!!! Powiedziałam mu,że jak mu coś nie pasuje to się pożegnamy i po problemie, jednak on stanowczo zaprzeczył... czas pokaże.

Gość łukasz.1987r. warszawa
3 miesiące w jednej pracy i go wywalają :D No to nieźle. Po samym tym można stwierdzić ile jest wart. Z resztą ja to co miałem napisać to napisałem , więcej chyba już nic nie dodam. Zrobisz jak uważasz. Rada ode mnie jest taka żeby wyciagać wnioski. Najlepiej byłoby go rzucić. Ale możesz też dać drugą szansę i jednocześnie bardziej rygorystycznie do niego podchodzić. Zrobi źle coś raz to daj mu drugą szansę. Gdy to powtórzy to powiedz : do widzenia panu , jak widać to nie ma sensu. jakoś tak wiesz .... z jajami to ma być :D Ja bym ci proponował abyś go rzuciła bo przecież Ty jesteś spokojną grzeczną dziewczyną a On jest takim typowym samcem. Nie trudno się domyślić że gdybyście sie pobrali to ty jego musiała byś się słuchać a nie on Ciebie. twoje rozkazy by wyśmiewał a gdybyś Ty zrobiła coś nie po jego mysli to by stroił fochy albo wrzeszczał na Ciebie. Niepokoi mnie to że lubiał się lać oraz to że lubi alkohol , w przyszłości wszystko wskazuje na to że zostanie alkoholikiem i damskim bokserem. No nie wiem ... może przesadzam ale Wy poprostu nie pasujecie do siebie. Może byłby i dobry ale gdybyś Ty była stanowcza , umiała sobie go owinąc wokół palca a gdyby Cie skrzywdził to potrafiłabyś mu strzelić w twarz z plaskacza. Ale Ty tak nie zrobisz więc będzie srał Ci na głowę dalej. Gdybym był śmiały to bym się z Tobą spotkał , wtedy bym ocenił jaka jesteś naprawdę a tak to trudno trafnie napisać. Ale skoro prawie każdy krytykuje tego mieśniaka to chyba nie muszę bać się że wypisuję bzdury :)

Masz fajny charakter , piszesz że przyzwoicie wyglądasz ..... jeżeli jeszcze masz poukładane w głowie co do przyszłości ( jakaś fajna szkoła , praca itp ) to zasługujesz na super faceta a nie na jakieś ścierwo. Znam pewną dziewczynę która z wyglądu nie za bardzo , charakter też taki troszkę nie bardzo bo lubi rządzić ale potrafi tak manipulować facetami że co drugi chciałby z nią być. Potrafi świetnie grać niedostępną , taka pewną siebie , jak powie żart to mozna zlać się ze śmiechu itp .... ma chłopaka prawnika , przystojnego jak Van Damme :D i on wyczynia cuda aby tylko jej sie przypodobać. Traktuje ją jak oczko w głowie , życie by za nią oddał. Musi zawsze ładnie pachnieć , ładnie sie ubrać , mówić wyszukanym słownictwem bo obawia się że zamieni go na inny model. Jeżeli masz jakąs koleżankę która ma bardzo fajnego chłopaka a twoim zdaniem wcale nie jest lepsza od Ciebie to przyjrzyj sie jej , jak ona to robi że takie fajne ciacho wyrwała :D Moze jakichś tricków się naucz , jakieś uwodzicielskie spojrzenie , rozbrajający uśmiech czy coś :D Ehhh .... oj kasia Kasia :) Mam siostrę Kasię dlatego tak Ci pomagam bo mam sentyment do tego imienia :) Normalnie to już dawno bym sobie poszedł :P

hmmm wiesz co ale tych szans to już sporo było i już go dobrze przejrzałam . wiem np . że jakby jakaś dziewczyna go chciała wyrwać on by się nawet nie zastanowił czy warto bo jest poderwany i działa bardzo impulsywnie . Napisałeś o mnie że jestem taka grzeczna itd. no tak w sumie się zgadza ;) ale w moim związku to ja właśnie rządziłam nie on . Mam raczej silny charakter (ale jak już pisałam mało osób zna go naprawdę ) nieraz robiłam głupie rzeczy potrafiłam mu przyłożyć z placka itd. nigdy nie oddał , raczej to on mnie się słucha . Zauważyłam że mam przewagę nad nim wtedy gdy jestem w centrum uwagi gdy faceci się mną interesują , podrywają mnie on wtedy niby okazuje to że jest z tego nie zadowolony ale traktuje mnie jak księżniczkę jest strasznie zazdrosny . Gdy nie widzi tego że faceci mnie podrywają , patrzą się na mnie , podchodzą do mnie na imprezie on zaczyna się wycofywać , olewać mnie nie wiem ale to chyba taki typowy samiec ....

Gość Halina Pałksztełło 666
rzuć go natychmiast!

zdeserowana żona --- ah dziękuję :) Szkoda żeś żona bo teraz robiłbym maślane oczy do Ciebie :P

kasia --- Szkoda że nie pisałaś o tym odrazu. No tak .... tylko że pytanie co będzie gdy będziesz miała 40 lat. Wtedy raczej nie będziesz w centrum zainteresowania chłopaków :D I co wtedy ? Nie no , rzuć go i już :) To bez sensu. Szanuję Ciebie tylko wtedy gdy dostrzega że może Cię stracić a gdy nie ma zagrożenia to ma Cię w dupie. No niezła miłość , heh , to wygląda mi na raczej na jego desperację żeby kogokolwiek mieć. Gdyby Cię kochał to latałby Ci koło dupy , kupował prezenty , zapraszał na różne wycieczki , szeptał by Ci słodko do ucha :D T jest miłość a nie jakieś robienie z siebie zazdrosnego gdy pojawia sie zagrożenie. Uprawiasz z NIm seks ? Kto pierwszy dał sygnał żeby zacząć to robić ? Ty częśniej chcesz czy On ? Były jakieś dłuższe przerwy w seksie spowodowane przez Niego ?

ale to nie jest tak że on na co-dzień jest taki zimny ja napisałam tylko jak zachowuje się gdzieś na imprezach oprócz tego mnóstwo czasu spędzamy we dwoje a wtedy jest bardzo czuły , cały czas powtarza jak bardzo mnie kocha , mówi do mnie zdrobniałymi słówkami , cały czas chce się przytulać , całować . a jeśli chodzi o sex to nie powiem w moim życiu jest ważny i bardzo częsty . to raczej on chce się częściej kochać ale ja też to lubię . on ma bardzo duże potrzeby mógłby to robić cały czas . a kto pierwszy chciał sexu sama nie wiem , chyba po równo bo ja chciałam zobaczyć jak to jest (bo byłam dziewicą ) on przedemną robił to tylko raz ale z taką kobietą ze wstydzi się tego do tego czasu a koledzy sie smieją .

No dobrze :) Jeżeli masz dobrą intuicję to się na nią zdaj , jeżeli nie to idź za głosem serca ale uwzgledniając przy tym rozum :D miłość jest ślepa.... Coś wymyślisz może , ja sie nie wtrącam już.

a jak myslicie dobrym sposobem na zemstę będzie pójście na imprezę sama?????