Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa wstążka

pytanie do panów - czy lubicie długie włosy u kobiet?:) Nawet takie do pasa?

Polecane posty

Gość fioletowa wstążka

Niedługo odwiedzam fryzjera i rozważam zmianę długości.. Pozdrawiam!:)

Gość fioletowa wstążka
Wypowiadać się! :P

Gość czyli masz krótkie
i chcesz sobie doczepic??, bo wiadomo ze wiekszosc facetow woli dlugie?... :D

chcesz skrócić czy przedłużyć? :) ja mam włosy sięgające daleko za łopatki i rozważam obcięcie do linii ramion... ale kurczę szkoda mi trochę :D

Gość fioletowa wstążka
no właśnie mam do pasa ale proste.. sama nie wiem, jeszcze nie zdecydowałam czy jakoś radykalnie zetne czy nie.. troszke szkoda-wiadomo:) Ale z 2 str mówi się, że krótsze są sexy :D:D:D

Gość Ammino
Jak poznalam mojego to mialam króciutkie i farbowane na czerwono. POwiedzial, ze lubi dlugie i naturalne. Zapuscilam i przestalam farbowac to cos mi zaczyna teraz przebakiwac, ze moze znowy obetne na krótko. Oni chyba lubia zmiany... NIby wiekszosc facetów lubi dlugie wlosy u kobiet, ale np, mój ojciec (ciezej o bardziej meskiego faceta) uwielnia kobiety z krótkmi fryzurkami.

Gość fioletowa wstążka
zastanawiam się po prostu czy włosy aż takiej długości nie wyglądają trochę.. średniowiecznie..:D Co myślicie jak widzicie taką dziewczynę?:) Że oszczędza na fryzjerze?:P

Gość ja lubieeeeeeee
takie do lopatek i troche poza, proste.

Gość fioletowa wstążka
to może rozwińmy temat i piszmy też jakie fryzury nam się podobają - upięcia np. bo wkrótce muszę na wesele coś z szopą zrobić.. :)

Gość ja lubieeeeeeee
za to nie lubie kokow i kucow ulizanych - z przodu powinna byc jakas grzywka lub chociaz troche wlosow 'luznych' - zero lizania

długie włosy wyglądają ładnie gdy są gęste... jeśli ktoś ma naturalnie cienkie i rzadkie włoski to lepiej mu będzie we fryzurce maksymalnie do ramion :) ja też mam proste, ciemnorude włosy (no, lekko falowane), ale myślę, że się podobają ;) na pewno nie zdecydowałabym się na bardzo krótką fryzurkę (w stylu Rihanny - chociaż podobno bardzo modna)

Gość Zpell
Wszyscy faceci wolą długie włosy u kobiet. Nawet jak któryś powie, że niby lubi krótkie to i tak ogląda się za tymi z długimi, a nie krótkimi. To samo tyczy się dużego biustu czy blond włosów.

na wesele najlepiej naturalne, rozpuszczone włosy - ew. lekko "pokręcone" jeśli jesteś panną młodą i koniecznie chcesz upinać to proponuję kok hiszpański, ew. część podpiętych a reszta rozpuszczonych :)

Gość fioletowa wstążka
a warkocze...?:)

Gość fioletowa wstążka
aha i nie jestem panną młodą tylko gościem, ale chcę też jakoś wyglądać skoro już w kiecę się wbiję heh;)

znaczy że co? mężczyźni wolą blondynki? :D dziwne więc, że i Bellucci, i Angelina, i Megan mają ciemne, wręcz czarne włoski :D warkocz ewentualnie "po domu", podobnie i kucyk... nie lubię upięć, postarzają :p

Gość roznie to bywa
roznie to bywa jedni wola dlugie drudzy krotkie,moj uwielbia krotkie i nie zgodze sie tu z wypowiedzia,ze nawet jak sie mowi krotkie to wola dlugie zapewniam ze tak nie jest

Gość Ammino
Ja mimo wszystko zapuszczam i co jakis czas ide do fryzjena na podciecie, bo chce miec z tylu taki ladny dziubek. Sciete na trójkat z tylu, ale do tego na warstwy. No i przy takim scieciu mi sie naturalnie faluje. Nie moge znalezc odpowiedniej foty. Ale jakby polaczyc te dwa slyle to by mniej wiecej wiadomo bylo, o co mi chodzi. http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/4f3/cce/726/1e4/177/27c/785/75d/13d/6d0/cb_500x640.jpg http://www.zimbio.com/Long+Layered+Hairstyles/articles/63/How+To+Get+Wavy+Hair Jak masz takie dlugoe wlosy to mozesz zrobic pieknego dziuba i wtedy nie stracisz dlugosci, ale nir bedziesz wygladala tak, jakbys oszczedzala na fryzjerze. polecam.

Gość ciężkie życie informatyka
Najbardziej podniecają mnie łyse bezzębne staruszki :)

Gość mateodivar
jesli kobieta to tylko dlugie włosy ( sąwyjątki oczywiscie ale ja wole z dlugimi wlosami )

Gość fioletowa wstążka
falowane rzeczywieście są ładne.. a moje są proste jak druty m.in. przez ciężar/długość.. może po ścięciu by się same trochę pokręciły? :D Z tego co widzę tutaj większość jednak głosuje za długimi, więc chyba nie zdecyduję się na ścięcie sportowe..:>

Gość fioletowa wstążka
A jeśli chodzi o blondynki... teraz to ciężko spotkać naturalną blondi, większość się farbuje, ale wtedy często widać, że typ urody coś nie styka z włoskami..:)

Gość Ammino
powiem tak, zetnij na strzalke, jak pisalam i wystopniuj. Jak CI nie bedzie pasowalo, zawsze mozesz wtedy sciac krócej. Ale taka fryzura i z prostymi i z falowanymi jest ladna. Ja miala kiedys proste jak drut. 5 lat temu obcielam na krótko i jak odrosly to odrosly falowane. Teraz moge miec i proste i falowane, zalezy jak wymodeluje. Ale jak zetniesz tak jak mówie, to bedziesz mogla zrobic fale latwo. Myjesz, suszysz recznikiem, wciskasz pianke i suszysz z glowa w dól, ugniatajac piesciami wlosy, potem troche lakieru i gotowe!

Gość panowie generalnie lubią
CZYSTE włosy czyli myte codziennie bo jak widzę (a raczej czuję) agentki z bujnym włosiem do pasa ale od których wania jak spod końskiego ogona (tego prawdziwego) to.... a im dłuższe kłaki tym większe ryzyko że właścicielka z myciem nie przesadza

Gość Ammino
To wez tak jak na tej fotce co dalas, tylko jeszcze krótsze po bokach i o wiele bardziej wystopniowane.

Gość fioletowa wstążka
ale czestotliwosc mycia wlosów jest uzalezniona od tego jak szybko sie przetluszczaja - ja myje co drugi dzien i starczy. Nie powinno sie nawet myc wlosow codziennie, bo niedelikatne mycie, rozczesywanie i suszenie bardzo je niszczy.