Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel.on

Jasnowidzenie

Polecane posty

Gość Daniel.on
Poziomka, ale chyba dosc dlugo staralas sie zajsc w ta ciaze.....2 razy juz myslalas, ze to juz.....ale niestety.....

Gość jjjjjjjjqqqq
ok Daniel plis odpowiedz choć dziewczynom które tu nadal czekają i sprawdzają :D

Gość zamalowiem
No Daniel, zgodnosc niczego sobie, czyżby udalo sie trafić? Ja nigdy nie wierzylam w cos takiego jak jasnowidzenie. Zauważ ze piszesz bardzo ogólnikowe rzeczy, ktore zazwyczaj sie sprawdzą z racji tego ze prawie każdy "otrzymał niedawno jakaś miłą wiadomość", a to czy dziewczyna jest blondynką - fifty fifty ;) ale spróbuj, może mnie zaskoczysz - ANIA 11.11.1991

Gość mayby
moja data 2025 maj 10 pytanie brzmi ,czy ,markety beda otwarte do 23,00

Gość Daqiunia
Daria 22 październik 1996 Czy z Adamem coś mnie łączy? Bedziemy razem?

Gość Daqiunia
Daria 22 październik 1996 Czy z Adamem coś mnie łączy? Bedziemy razem?

nie wiem dlaczego ale zgadłeś-co prawda teraz nie wiem czy jestem choć przypuszczam,ale staram się zajść w ciażę przeszło 2 lata i nawet masz rację ze od 2 miesięcy byłam pewna że jestem ale niestety

Gość kaczuchamalutka
ja też czekam:)

Gość zamalowiem
Daniel, zagraj dzisiaj w totka! Szczerze przyznam, ze jestem coraz bardziej ciekawa ANIA 11.11.1991

Gość djncurhfiedfjdxkewsm
magda 21.07.1987

Gość Daniel.on
Pozimka zgadza sie, caly czas czulem liczbe 2.......i nie widzialaem jak sie do tego ustosunkowac.......Jednak to, ze juz dlugo probujesz o czulem .....taki rodzaj energi, cos jakby bylo w powietrzu, caly czas w zawieszeniu, bezsilnosc, zycie z dnia na dzien...albo w jednym miejscu, cos takiego A wiec cos wam powiem, nie mowie, ze jestem jasnowidzem, mam tylko bardzo bardzo zaostrzona intuicje.....jasnowidzenie nalezy cwiczyc.....Z ta blondynka to nie bylo zgadywanie, to wlasnie czulem....A ze mowie ogolnikowo to wiem, nie znam was, latwiej wychodzi mi ze znajomymi, nawet nie musze ich znac, ale przynajmniej widziec.....

Gość zamalowiem
Daniel, nie daj się dłużej prosić ; )

Gość amaletta
nie ma to jak chwytliwe hasełko :D gratuluje pamysłu na frajerki... autorze :P

Gość baleona
aleksandra 28.02.1983

Gość jjjjjjjjqqqq
jak to możliwe Daniel że czujesz to przez internet? Danielu prosze odpowiedz mi co czujesz w mojej aurze, zaraz musze wyjść a nie wiem czy tu jeszcze będziesz później - jak wygląda moja sytuacja sercowa - męczę się z tym bardzo Magdalena / magda 18.06.1986

Gość jjjjjjjjqqqq
cicho bądź przecież trafia :P

Gość WrzatekPoczątek
DANIELKU:) A masz jakąś wizję dot.mnie;:)

Gość WrzatekPoczątek
Pisze jeszcze raz,bo moje imię i data ur.gdzieś znikły:) DANIELKU A masz jakąś wizję dot.mnie;Agusia 11 12 1984.Pozdrawiam gorąco:))

Gość jjjjjjjjqqqq
ja jestem z pierwszej strony zaraz po Tobie :)

Gość zamalowiem
Może Daniel własnie ma jakąś ważna wizje przed oczami :) Może poczuł energie i chwilowo stracił z nami kontakt :) ANIA 11.11.1991

Gość Daniel.on
ok, zaraz postaram sie cos powiedziec o innych osobach....... Jednak do tego potrzebuje pomocy z wasze strony..... Kazda osoba,ktora wysle swoj post z pytaniem niech sie bardzo skoncentruje ....... Oto to cwiczenie: podaje nastepujace figury: 1) prostokat 2) kolko 3) krzyzyk 4) kwadrat 5) 3 fale w pozycji pionowej oraz kolory: 1) czerwony 2) niebieski 3)zielony 4)zolty 5)fioletowy Oto wasze zadanie: starajcie sie bardzo skoncetrowac i wyobrazic sobie jedna z tych figur oraz pasujacy do niej kolor Nastepnie w skupieniu strajcie sie sobie to wyobrazic Zachowajcie to dla siebie i wyslijcie komentarz ja bede staral sie na poczatku zgadnac jaka byla ta wizualizacja No to zaczynamy ;-)

Gość baleona
poczekaaaajcie może kontenpluje :)