Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel.on

Jasnowidzenie

Polecane posty

Gość do kogo piszesz żótte fale ?

Gość tirarirari
Aleksandra, 21.07.1989 Jak potoczą się moje sprawy sercowe? Jeżeli wszystko będzie szło w dobrym kierunku - to w jaki sposób poznam, że to jest "właśnie ten" mężczyzna (inicjały, wiek, zawód, kolor włosów lub oczu, miejsce zamieszkania, cokolwiek innego)?

dobrze,Daniel a co mozesz powiedziec o mnie? Agnieszka 26.10.1980 kolor oraz figura wybrana,..

Gość Daniel.on
jestem magiczną wróżką, mam magiczne skrzydła i różowe ciuszki, gwałce małych tłuściutkich chłopców

ja pomyslałam żóte fale a on odczytał to u kogoś innego :-O

Gość jjjjjjjjqqqq
jesteś, Daniel? skoro widzisz mój fiolet, może zobaczysz też moją aurę? i czy widzisz coś może w związku z tym chłopakiem z którym się spotykam? wiem że nie jesteś wróżką ale staram się sama rozszyfrować moją aurę bo myślę że wpływa on na moje postępowanie i na ludzi którzy mnie otaczają ...

Gość zamalowiem
Myslalam ze żółte fale byly a propos mnie:) No ale jesli trafił do Ciebie, to jednak cos znaczy :)

Gość Daniel.on
jjjjqqqqq masz ciemni wlosy, raczej krotkie, moe sredniej dlugosci. Wydaj mi sie, ze jestes brunetka, wlosy wiazesz czesto w kitke, moze masz troche problemy z waga? (albo mialas)

no wiem że pisał do ciebie że żółte fale ale to ja pomyślałam o żółtych falach i wysłałam tą myśl ale związał to z tobą

Gość jjjjjjjjqqqq
tak Daniel :) włosy brąz, ale za ramiona, i tak kitka i trochę problemy z wagą. trochę :D

co widzisz przy mnie, chodzi mi o moje zycie uczucuiowe i prace? aneta 1981 02 27

Gość zamalowiem
Danielu, nie zapomnij o mnie ;) ANIA 11.11.1991

Gość jjjjjjjjqqqq
no dobra dokładnie 10 kilo chce zrzucić!!! :P

Gość Daniel.on
jjjjqqqq twoch chlopak jest wysokim szczuplym blondynem. Ty jestes od niego bardziej energiczna. On jest bardzo spokojny, uczuciowy. moze wydaje sie czasem troche nudny. Macie 2 zpelnie inne temperameny

Gość jjjjjjjjqqqq
no tu akurat nie ten chłopak :) może widzisz mojego przyszłego :P ten jest totalnym przeciwieństwem i nie wiem właściwie jaka jest między nami relacja ale bardzo mi na nim zależy...

Gość Daniel.on
aha ktos z was ma imie lub nazwisko na litere P.....Masz siostre?

Gość Daniel.on
Kolo ciebie jest jakis wysoki, bardzi szuply blondyn....zgadza sie ale ty jestes raczej bardziej aktywna energiczna?

Gość jjjjjjjjqqqq
wysoki blondyn, ale nie taki szczupły raczejdobrze zbudowany, totalnie nieodpowiedzialny i zabawowy, młodszy odrobinę, boję się że nie jestem dla niego nikim szczególnym i tylko się mną bawi... hm... :(

Gość Daniel.on
jjjqqqq masz siostre? Czy ktos ty lub twoj chlopak, ten blondyn ma imie, nazwisko na litere P?

Gość jjjjjjjjqqqq
mam dwóch wysokich szczupłych blondynów koło mnie a to moi dwaj bracia. nie mam siostry (mam dwie kuzynki bardzo mi bliskie)

Gość jjjjjjjjqqqq
litera P... nie. bardziej energiczna... od tego "mojego" - chyba nie. on bardzo lubi się bawić. czy nie widzisz nic w związku z nim właśnie?

Gość Daniel.on
cos mnie dzisiaj moja intuicja zawodzi.......

Gość zamalowiem
Cała ta pschychologia... To nic. Nie wierze w jasnowidzenie, ale w energie, którą sie czuje - jak najbardziej.

Gość jjjjjjjjqqqq
hm :) nic dziwnego, w ciągu godziny przez ten temat przewinęło się ponad 100 ludzkich emocji , jeśli w ogóle mozna przez neta coś wywnioskować :) może jutro się zapytam o tego strasznego "mojego" ale może Nikoli trafisz? ona sie już wścieka...

Gość Halina Pałksztełło 666
przepowiadam Wam wszystkim niedługo spłodzenie potomstwa! za parę lat albo szybciej!

nie jak nie chce to okey:) ja wsciekla nie jestem, trudno tak mialo byc:) pozdrowionka!!

Gość zamalowiem
Daniel, żyjesz tam? :)