Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka233

Czy ktos może mi przetłumaczyć piosenkę na język czeski???

Polecane posty

Gość anitka233

1. Na tańcach ją poznałem, długowłosą blond Dziewczynę moich marzeń nie wiadomo skąd Skąd ona się tam wzięła piękna niczym kwiat Czy jak syrena wyszła z morza, czy ją przywiał wiatr REF. Żegnaj, Irlandio, czas w drogę mi już W porcie gotowa stoi moja łódź Na wielki ocean przyjdzie mi zaraz wyjść I pożegnać się z dziewczyną na Long Sherry 2. Ująłem ją za rękę delikatną jak Latem mały motyl albo róży kwiat Poszedłem z nią na plażę wsłuchać się w szum fal Pokazałem jasnowłosej wielki morza czar 3. Za moment wypływamy w długi, trudny rejs Z piękną mą dziewczyną przyjdzie rozstać się Żagle pójdą w górę, wiatr je pogna w przód I na morze mnie poniesie, ty zostaniesz tu Chciałabym jak ktoś może aby przetłumaczyć mi tak jak się wymawia słowa, ponieważ to jest tekst dla dzieci:) Z góry baaaaaaardzo dziękuję:):)> Będę bardzo wdzięczna.

Gość ladaco
popros kamecha

Gość huhuhuuuuujjjjj
1. Potkal jsem ji na tanench zbavch, dlouhosrst blondna Dvka mch sn nevm, kde Jak se tam vzala krsn jako kvtina M rda sirny na moe nebo foukal vtr, e Odkaz. Sbohem, Irlandio as ve zpsobu, jakm jsem Port je moje lo pipravena Na Velk ocenu pijde ke mn sta jt A rozlouit se svou ptelkyn Sherry Dlouh 2. Vzal jsem ji za ruku, jako jemn Bhem letnch mal motl, nebo re el jsem s n na pl poslouchat zvuk vln Ukzal jsem velk moe blond kouzlo 3. V okamiku, kdy odejdeme dlouh, obtn cesty S mm krsn dvka pijde k sti Plachty nahoru, vtr ho hnal vped A nesou m do moe, bude vs pobyt zde