Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety są zdradliwe jak koty

Chłopak zakochuje się w niewinnej dziewczynie, a ona miała jednonocne przygody

Polecane posty

Gość On:D:D
Pytanie, czy lepiej mieć jakieś ideały i się ich trzymać, czy lepiej korzystać z życia ile się da. Już starożytni Grecy nad tym myśleli i do tej pory nikt nie wymyślił nic nowego. Każdy żyje jak umie najlepiej, ale jeżeli chcesz się ze mną wiązać to mam swoje zasady i chciałbym, aby moja ukochana je spełniała, jak i ja. Wiem, młody i głupi jestem;)

Gość tak oczywiscie
on, życzę Wam wymarzonych kobiet, ale krzywdzacy jest podział na lepsze i gorsze, bo w rzeczywistosci ludzie sa równi ;) można rozmawiac o tym długo ale w sumie po cóż :D dobranoc panom

Gość ale po czymmmm
00:26 dobrze napisane kazdy punkt to samo facet..co to za przyjemnosc jak go pół miasta miało:) i tez uwazam,ze wernosc-odpowiedzialnosc ida w parze. Tylko, ze te wierzące w miłosc itp co pisałes chca miec dzieci, rodzine:)

Gość ale po czymmmm
zycie bez zasad byłoby puste a wiernosc tez jest jedna z zasad.

Ale ja nie dzielę na lepsze i gorsze. Ja dzielę kobiety na te którymi jestem zainteresowany i te które mnie nie interesują. NIe każdy mężczyżna tak dzieli? :) A facet, szukający poważnego związku, także chyba liczy na rodzinę i dzieci kiedyś w przyszłości z tą wybraną osobą, przynajmniej tak by było logicznie:)

Gość dfghyjuio
mam 14 lat w pażdzirniku kończę 15 i miałam 4 to dużo, moja mamusia ma 3 naraz

heh zasady, też mam i w związku z tym czuję się jak dinozaur. on, mój znajomy(a nawet były facet) tez czekał na ta jedyna (ha niby ja nia miałam byc), trafiła mu sie pozniej dziewczyna to zrobił z nia to po kilku mc i sie rozstali (miał wtedy 24 lata chyba) no widzisz, czekanie tez nie przyniosło oczekiwanego skutku, a moze tylko tak oczy mydlił ? Widzisz ja też czekałam na tego jedynego, myślałam, że zrobi jakiś krok, czekałam bardzo długo i wytrwale. No ale cóż on nie robił nic w tym kierunku. Nie byłam pewna jego uczuć, nie wiedziałam co o mnie myśli. Rozstaliśmy się. Po ponad roku od rozstania poznałam eks męża, zauroczyłam się w nim, oświadczył mi się po dwóch miesiącach, przyjęłam oświadczyny, bo zrozumiałam, że z tamtej znajomości raczej nic nie będzie. Czekanie zrobiło swoje ... burza hormonów i poszło ... a później zaczęły się dalsze konsekwencje i nie było odwrotu.

Gość kolozkao elo
zakrec sie na trzeciego wokół czyjejś żonki :D

Gość dlatego puszczalskie
powinny miec image blachar, zeby dawac sygnaly ostrzegawcze. a najgorsze sa nawrocone latawice co udaja swiete

Gość taka co miala jednonocne
przygody niech sie wiaze z jakims moczykijem

Gość rrrgbghn
najmocniejsze są zawsze dowody!!!!!!!!:DD których u Ciebie wobec mojej osoby oczywiście brak :D ja sie moge śmiać i wysmiewać sie z idiotow którzy z chamstwa i złośliwości nękają normalnych prawych ludzi!!!!! Wiesz co Ty zapewne w porównaniu ze mną masz duuuzo wiecej przewinien :D

Gość To jest wlasnie minus prawictw
Ze jak sie jest prawiczkiem to jest duza szansa, ze zyciowa partnerka bedzie miala bujniejsza przeszlosc niz jej wybranek

Gość puszczalskie dla dziwkarzy

Gość w takiej nie warto sie
zakochac

Gość vbhjkipo ghvbjnkolp[;
wiesz co, masz problem z sobą! nie mów nigdy kłamstw ,oszczerstw, nieprawdy!! przeciwko osobom prawym.Nie jestem zasrana katoliczką!Ale tez i nie świętą! Nie zdażyło Cie sie zakochać!!sądze ze masz wiecej za skórą , niż kilku razem do kupy wziętych.A czy masz dowody na to podłe twoje szambo?????? NIE!!które roznosisz jak zarazę ? NIE!Ze masz czelność i odwagę....smutne , bardzo smutne, człowiek jest w stanie przeżyc naprawdę wszsytko , uwierzcie mi

Gość do kogo to bylo
?

Gość z tej maki chleba nie bedzie

najgorsza jest hipokryzja, to fakt. Święta nie jestem, popełniłam wiele błędów życiowych i potrafię się do nich przyznać. Nie oceniam nikogo, bo każdy może popełnić błąd, nie każdy musi mi odpowiadać, staram się szukać ludzi podobnych do mnie .

Gość nie beda pasowac do siebie

Gość z tej maki chleba nie bedzie

Gość bedzie niedopasowanie

Gość niech sobie taka szuka ogiera

Gość niech sie zakocha w dziewicy

Gość Michał2222
A dziewczyna, która nie jest dziewicą jest jakaś gorsza?

Gość ertyujhgwji ki
no słyszysz to dziwka i łajdaczka która miala kazdego

Gość taka sie łajdaczy

Jedyne co może być poruszające to dziewczyna lub chłopak o wybujałej przeszłości, którzy nagle postanowili spoważnieć (a przynajmniej spróbować) i teraz okłamują swojego partnera, na temat tejże przeszłości. I tu nie zawahalbym się użyć słów cięższego kalibru. Z resztą tak jest przy jakimkolwiek kłamstwie w związku. Jak długo jesteś szczery, wobec siebie i ludzi z którymi się wiążesz, to wszystko jest w porządku:)

Gość drzewko szczesci
no najgorsze oszustw apochodzą od osób z aureolką :D przypomnij sobie swoje excesy , oszukiwanie , tajemnice, parki , plaże powodzenia nie właż komus w buciorach ,spojrz na siebie, chłopaczku ;