Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety są zdradliwe jak koty

Chłopak zakochuje się w niewinnej dziewczynie, a ona miała jednonocne przygody

Polecane posty

Kobiety są jak stąpanie w mule. Nigdy nie wiesz na co trafisz. To gra w rosyjską ruletkę. Możesz zakochać się w niewinnie wyglądającej, spokojnej, eleganckiej, stonowane, grzecznej studentce, a ona miała kochanków na jedną noc. Życie

Gość Pan_Nikt
Grzecznie się więc zapytaj w odpowiednim momencie, powiedz że sam takich rzeczy nie miałeś na swoim koncie, nie potrafiłbyś tolerować ich u potencjalnej partnerki, bo masz poważne podejście do związków i seksu. I albo Ci powie i wiesz, że jest ok, albo nie i sobie odpuść. Co najwyżej dostaniesz w twarz, co i tak jest mniej warte niż ewentualny zmarnowany czas. Nad czym tu rozpaczać? Chcą, mogą, niech się bawią. Dziwką dla mnie dziewczyna staje się dopiero według mnie dopiero w momencie, gdy okłamuje partnera. I tak, facet gdy okłamuje partnerkę, także jest dziwką:) A jeżeli to nie był pojedynczy wyskok to potem często wychodzi. I wtedy nie miałbym dla dziewczyny litości, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że mnie okłamała.

Gość xcvgbhnjkl;
no właśnie jak fajna ładna to zaraz zazdrośnicy zioną ogniem :DD pozdrawiamy, weż nerwosol :)

Gość Panie nikt to jest prawda
trzeba manifestowac swoje poglady i odstraszac kobiety, ktore z niejednego pieca chleb jadly

Gość effdxcvgbhnjkl;
oj zaraz zakochuje ,wasze zakochanie to jest nieła gierka taka na jedną noc

Gość On:D:D
Tak, znajdź faceta szukającego dziewczyny na jedną noc, pod kątem czy takich przygód nigdy nie miała:D

Gość ale po czymmmm
kohanków? porządna kobieta nie ma kochanków:D ma panów na noc:) ale nie zdradza

Gość dlatego jak kobieta klamie
to nie jest warta milosci. wszystkie puszczalskie powinny miec image blachary, zeby odstraszac porzadnych facetow

Kochanków w sensie panów na jedną noc. Nawet jak nie zdradza, a ma panów na jedną noc, to dla mnie porządna już nie jest

Gość effffdxcvgbhnjkl;
niektórzy potrafią dobrze grać , robią dobre wrażenie :) ale to szatańsskie wrażenie szybko wychodzi :D

Czasem szybko nie wychodzi, bo dziewczyna mogła się zmienić i odciąć od dawnego trybu życia i dawnych poglądów, ale niestety przeszłość zostaje i nie ulega wymazaniu

Gość dfghjkbghj
powiem tak; znam jednego złego, opętanego faceta :)nic dobrego ale najczesciej tacy ludzie fajnie grają

Gość tak oczywiscie
tylko że Wy nie rozumiecie tego, że jak faceci chca tak mają, sami sobie to robicie nawzajem wiec miejcie pretensje do swoich kolegów(wiekszośc pragnie wyłacznie sexu nie uczuc i wychodzi takie cos) gdyby byli tylko porządni byłyby i kobiety porządne i porządne zachowania:P a tak jedno wynika z drugiego...

Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić kochanka na jedną noc, może coś ze mną nie tak ? nie wiem - zastanawiam się. Fakt, gorsze od tego, czy facet miał dziewczynę na jedną noc czy nie jest okłamywanie.

Tylko, że akurat ci porządni faceci nie są niczemu winni. A z tymi kolegami co zaliczają dziewczyny nie zamierzamy się wiązać, za to na dziewczynę "wykorzystaną" przez nich możemy już trafić

Gość tak oczywiscie
widzisz, patrzysz na kobiety w sposób przedmiotowy, widzisz tylko i wyłącznie to jaka miała przeszłość seksualna?

A czy to, że faceci chcą seksu na jedną noc nie jest pozytywne? W ten sposób każda ładna dziewczyna pewnie miała taką ofertę. I w ten sposób, jeżeli nie skorzystała, wiesz od razu, że jest warta uwagi i zależy jej na czymś więcej. W przeciwnym przypadku kto wie z czym z jej przeszłości trzeba się będzie użerać:)

Gość dsdfghjkbghj
no właśnie masz ty masz spooore doświadczenie w powyższej kwestii łajdactwa* nie da sie ukryć :DD wierny facet :D słyszalyście kobietki o czymś takim u facetów :DD pęc :) można dobranoc

Nie patrzę przedmiotowo, po prostu to są różne światy i niech się nie stykają. Niech swoi wiążą się ze swoimi

Gość tak oczywiscie
to mów otwarcie czego oczekujesz a nie potem sie dowiadujesz i masz poczucie krzywdy którego w rzeczywistosci nie powinienes mieć;p po drugie nie wiedziałam ze sa jakies hm kategorie wyznaczone też coś :P

No cóż ciekawy test. Można i tak. Ale czy taki człowiek jest później zdolny do stworzenia normalnego związku i zaniechania przygód na jedną noc, gdy takie testowanie wejdzie mu w krew ??

Gość tak oczywiscie
różne światy to były w Weronie :D ha ha

Gość dsdfghjkbghj
najgorsze co może być to ploty plotki ploteczki :D o jak dobrze że los wynagradza :) oczywiście kazda pracowała w burdelu,na ulicy, w metrze , na rurze i gdzie jeszcze ?

I nie, nie patrzę na kobiety przedmiotowo. Dziewczyna bez przygód na jedną noc: 1) Pewnie wierzy w miłość i wielkie uczucie, co znaczy że jest dobrą kandydatką do poważnego związku. 2) Odpowiedzialna, bo wie że może skończyć się to ciążą itp. 3) Seks z nią to dużo mniejsze ryzyko chorób wenerycznych (a która dziewczyna nie poczułaby się urażona, jakby chłopak ją wysłał na badania pod tym względem?) 4) Jest mniej podatna na zdradę. Jeśli miała potrzebę, miała oferty seksu na jedną noc i je odrzuciła, bo w coś wierzy, to jest o wiele większe prawdopodobieństwo dochowania wierności w związku. 5) Powód osobisty. Mam pewną dumę. Co za przyjemność być z dziewczyną, którą miał ten kumpel, tamten znajomy itp. Mają mi podrzucić parę porad co lubi w łóżku? Na moją męską dumę na pewno nie wpłynie to pozytywnie. 6) Faceci lubią zdobywać kobietę. Co za radość ze zdobywania kogoś, kto od razu sam się poddaje? Itd. I uważam, że jeżeli chłopak miał sam takie przygody, to nie ma żadnych moralnych podstaw wymagać czegoś takiego od swojej partnerki. Czy to naprawadę czyni mnie kimś, kto przedmiotowo traktuje kobiety?

Jakby facet otwarcie mówił, że oczekuje kobiety, która jak najmniej w seksie przeżyła to by kobiety miały za nawiedzonego świra

Gość dsdfghjkbghj
jutro stanę na rynku w Wa-wie przy Tartackiej 3, zapamietajcie !

Gość dsdfghjkbghj
Niepotrzebnie sie wysilasz :) pozdrawiam szukaj dalej dziwek, chorób

Tak, słyszałem o czymś takim jak wierny facet. Co więcej, kumpel w liceum odrzucił seks z dwoma pijanymi koleżankami, bo czekał na tą jedyną. Cóż, zgodnie z waszym rozumowaniem, młody był, głupi:P

Gość tak oczywiscie
takie co by chciały to by miały inne myslały by inaczej ; P wiesz sa rozne sposoby przekazywania informacji, jestli bedziesz to robił w sposób agresywny to wiadome ze beda tak na ciebie patrzec, mozesz twierdzic ze jestes konserwatywnych pogladów i tyle

Gość tak oczywiscie
on, mój znajomy(a nawet były facet) tez czekał na ta jedyna (ha niby ja nia miałam byc), trafiła mu sie pozniej dziewczyna to zrobił z nia to po kilku mc i sie rozstali (miał wtedy 24 lata chyba) no widzisz, czekanie tez nie przyniosło oczekiwanego skutku, a moze tylko tak oczy mydlił ?