Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Judyta1258

ZYCIE 16-LATKI PROSZE O OPINIE

Polecane posty

hej mam 16 lat i chyba siano w głowie poniewaz podoba mi sie chlopak na nk....przypadkiem na niego natrafiłam i normalnie dokladnie mój typ chlopak ma 18 lat i nie chce zeby sobie pomyślam ze jestem jakas napalona.... Chcialabym sie tylko zapaznac... Ale co mam do niego napisać?! a jak tak to co???!!!! Prosze o pomoc

Gość Infinity Ward
Buahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haha Te dziewczyny są coraz głupsze.

Dlaczego głupsze? Co napisać, to zawsze był problem... Cześć, przypadkiem weszłam na twoje konto i wpadłeś mi w oko. Jeśli masz ochotę się spotkać, odpisz. Może pójdziemy gdzieś na..... Pozdrawiam, Wiesia

Gość Twoj stary lize mi dupe
Moim zdaniem jesteś zbyt powierzchowna. Oceniasz kogoś jedynie po wyglądzie, a nie wiesz jaki ma charakter. Nie lepiej poszukać chłopaka w realnym życiu? Pomyśl nad tym.

Oj, wiadomo, że oceniamy najpierw wygląd. Mina, ubranie to również wiąże się z osobowością. Dajcie ludziom żyć. Spodobał jej się i teraz chce się z nim spotkać, żeby dalej zobaczyć jaki jest. Nie mówi, że go kocha za wygląd..

zagadaj do niego...nie pisz odrazu , ze ci sie podoba.Zapros napisz, ze ma fajne fotki wesole minki w opisie, pododawaj fajne komentarze moze chlopak sie zrewanzuje i sam poprosi o twoj numer gg czy tam telefonu:)3maj sie 16 sto latko..!!!