Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki121

milosc i rostanie

Polecane posty

Gość wiki121

witam jestem z moim chlopakiem rok na samym poczatku naszego zwiazku bylo super po jakims czasie cos sie zmienilo moji rodzice zaczeli sie wtrancac w nasz zwiazek . od tamtego czasu moj kochany mowi zebysmy sie rostali ze tak bedzie lepiej na rodzicow , ale ja nie chce sie rostawac ja go kocham i wiem ze on tez mnie kocha bo mowi mi to czesto . to jest moja pierwsza milosc i kocham go najbardziej na swiecie . wczoraj jak wrocilismy do domku to powiedzial mi zebym sie wyprowadzila bo tak bedzie lepiej , niewiemjak mam mu przetlumaczyc ze go kocham i bez niego zycie traci sens. pomozcie mi co ja mam zrobic.

Gość braga85
Po pierwsze rodzice nie powinni sie wtracac w zwiazek dwojga ludzie,po drugie musisz mu powiedziec ze niemozesz sie wyprowadzic bo tak krootkim czasie a co jak wam sie nie ulozy? wtedy zostaniesz z niczym bo nie wieadomo tez czy rodzice przyjma cie z powrotem do domu okazujcie sobie milosc a na wszystko przyjdzie czas zobaczysz

Gość wiki121
my mieszkamy razem z rodzicami w domu bo jestesmy za granica i on kaze mi sie wyprowadzic do innego pokoju !! a aj bez niego nie wytrzymuje nawet jesdnego dnia !!!

mowi zebysmy sie rostali ze tak bedzie lepiej na rodzicow " no no :) rozstancie sie , skoro mama z tata sa niezadowoleni to trochę nie feer wobec mamy i taty :D W końcu przeciez związek ma dawac im satysfakcję i radoche , chcesz by tatuś był nieszczęśliwy , ty niedobra :P i on kaze mi sie wyprowadzic do innego pokoju !!" ale separacja :D

Gość cenniczek
a u czyich rodziców mieszkacie?:O Wnioskuje że u Twoich??:O bo jesli tak to myslę ze mają nosa co do tego twojego chłoptasia :O w Twoim własnym domu rozkazuje ci gdzie masz spac? Jakby miał honor sam by sie wyniósł z miejsca gdzie go nie akceptują:O Byc moze rodzice widza jak cię traktuje?