Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUSZ_LOVER

CZY NIE JEST ŚLICZNA Z TYM BUSZEM ?

Polecane posty

Gość EnrikoPiko
jest super :) i tak trzymać młoda ładna laseczka z fajnym biustem i ładnym zarościkiem na cipce - bez tego zarostu straciła by wiele ze swojej (wygląda na naturalną) atrakcyjności takie mi się bardzo podobają

Gość kokochaaaaa
moze i sliczna ale gosc ma za duzy sprzet musialo to strasznie bolec

Gość cudowne
jest to futerko

Gość somebody well known
cholera, fajna w sumie laska, ale to zarośnięte jeżozwierzem kapsko jest przemegafatalne :O mi nie przeszkadza to, że kobita ma bobra, ale do jasnej anielki, to wygląda jakby się jej kurz spod szafy do kiślu poprzylepiał :O

Gość z dupy do gęby
:O fuj :O:O

Gość krab20
śliczna dziewczyna z naturalnym futerkiem ani za obfitym ani za rzadkim takim w sam raz i do tego ładna buzia i piersi :) wygląda na to, że chirurg w tym swoich łap nie maczał i to lubię :) a nie plastikowe manekiny co to jeszcze nie dosyć, że biustu 0 to jeszcze się wygoli na łyso i wtedy to do chuja nie wiadomo co to jest ....... dziecko, plastikowy manekin czy kurwa lalka co się rusza - nic tylko szukać kabelków od pilota

Gość antygonaxd
za to koleś jest beznadziejny. Tak ją beznamiętnie, instruktażowo przeleciał, że aż odechciało mi się bzykać. Żadnego polotu.. Laseczka śliczna, facet do dupy..

Gość BUSH ANTYLOVER
Wstrętna zarośnięta cipa. Zobaczyłem kilka sekund i wyłączyłem, bo niedobrze mi się robiło. Lubię popatrzeć na dziewczyny, ale tak samo, jak gładkie nogi i pachy, również cipki powinny być gładkie. A miłośnikom krzaczorów życzę widoku kobiet, którym spod jasnych rajstop widać gęste włosy na łydkach. Dla Was to pewnie szczyt estetyki.

yyyy....błe.....nie dla mnie...zostawiam ją dla koneserów:)

Daleka jest od śliczności :O Nie jestem przesadnym fanatykiem depilacji (w kontekście usuwania włosów łonowych), wręcz lubię, jak kobieta ma troszkę futerka, ale są pewne nieprzekraczalne granice :O

Gość antygonaxd
... bo wy faceci jesteście porąbani. My same musimy oglądać wasze krzaczory na nogach, pod pachami, pod jądrami, baa jednym to pasuje ale wierzcie mi że niektórzy z was wyglądają przepaskudnie. Macie nasrane na bani i tyle

Gość GostekPostek
nie ma żadnych granic Lucius ... granice są wyłącznie tylko w twoim łbie bardzo dobrze zaprogramowane przez speców od marketingu sprzedających depilatory woski i sprzęt do gabinetów kosmetycznych :) Biznes musi się kręcić. Dałeś się jednym słowem przerobić na szaro -> dowód przez dziesiątki, steki ba tysiące lat włoski na cipce facetom nie przeszkadzały ;) a mogę się założyć, że twoja nie całkiem łysa pałka niemowlaka wyszła z ładnie owłosionej cipki twojej mamy i ciekawe, czy wtedy już poczułeś obrzydzenie ha ha ha Kobieta powinna być kobieca, a nie jak mała dziewczynka no chyba, że ma się inne preferencje albo dało się zrobić jak Lucius na szaro przez biznes antywłoskowy lub "kreatorów mody" - w większości pedałów ... tfu kurwa mać aż mnie na wymioty bierze jak sobie przypomnę Jacykowa i innych w białych szalikach cit w dupę jebanych

moze i sliczna ale gosc ma za duzy sprzet musialo to strasznie bolec moglby miec i dwa razy wiekszego i tak by niewiele poczula obydwoje sa nacpani jak "perszingi" :P za to koleś jest beznadziejny. Tak ją beznamiętnie, instruktażowo przeleciał, że aż odechciało mi się bzykać. Żadnego polotu.. Laseczka śliczna, facet do d**y.. jakbys nie mogl sie przez dwie godziny spuscic,to mialbys w doopie polot i grzmocilbys jak on panienke na wszystkie sposoby,zeby wreszcie dojsc :classic_cool: GostekPostek Ciebie nawet nie ma co cytowac. Wszystko co napisales to jedna wielka bzdura :P Dziewczyna jest ewidentnie niezadbana. Mozna miec rozne zdanie ... ale nawet o trawnik trzeba dbac ;) A juz ten wywod o "marketingu sprzedających depilatory woski i sprzęt do gabinetów kosmetycznych" nawet nie ma co komentowac :O:P:P

Gość do GostekPostek
Popieram :)

Gość agsi
a dlaczego koles mial rekawiczki?

Gość GostekPostek
Freja_* OK!!! jeśli podoba ci się Jacyków to nie moja sprawa ale forum gejowskie to inny adres

bredzisz Gostek :P stanowisz dla psychiatrow ciekawy przypadek do badan klinicznych...

Gość Do GostekPostek
Freja- Dlaczego od razu do badan klinicznych? nie wiem czy wiesz ale owłosienie łonowe stanowi barierę ochronną i kazdy lekarz Ci to powie.:) a kobieta może byc bardzo zadbana ale nie musi być ogolona na zero.

Gość Do GostekPostek
Freja trochę pobieżnie przeczytałam twój wpis :) mam nadzieję, ze wyabczysz :)

Gość okorgin
jak to jest sliczna dziewczyna to juz sobie wyobrazam te kaszaloty wokol ktorych sie obracacie :P

No nie wiem :O Może dla jakiegoś głąba :O, który moczy się na samą myśl o powąchani, byle czego z dżungli, to szczyt nocnych polucji, ale dla mnie to nic innego jak bezwarunkowy odruch, by odgonić muchy najpierw od celu mojej przyszłej wbitki. :P

Do GostekPostek nic sie nie stalo :) okorgin jej twarz jest na dalszym planie :P moze nie zauwazyles i stad ta niezbyt pozytywna opinia :D

Gość okorgin
freja...twarz powiadasz... :D :D :D

Gość GostekPostek
Freja_* nieopatrznie wziąłem Cię za faceta stąd ta sugestia o forum gejowskim ;) sorki za pomyłkę :) jednak o wpływie marketingu stosowanego przez biznes związany z urządzeniami do depilacji, gabinetami kosmetycznymi i całą otoczką sprytnie kreującą zmianę poglądów na sprawę owłosienia łonowego jestem po prostu przekonany (sam to stosuję w swojej pracy) Wpływ mediów jest ogromny - zmiana kulturowa , dostęp do mediów typu internet i związana z tym łatwość we w pływaniu na poglądy innych daje taki efekt, że wystarczy systematycznie bombardować danym typem informacji, żeby to co kiedyś było tylko niszą stało się normą i najciekawsze jest to, że wcale tego nie trzeba racjonalnie uzasadniać- wystarczy sprytnie podać informację by większość zrozumiała to w taki sposób jak chce nadawca. Jeszcze kilkanaście lat temu nikt nie myślał o tym by golić swoje miejsca intymne (zapewne niektórzy to robili żeby zaeksperymentować - sam też to kilka razy zrobiłem), a już facet z ogolonymi nogami (poza sportowcami - pływacy) to kojarzył się wyłącznie z gejem i zapewne nim był (to nie są odległe czasy - 15 lat temu to znowu nie jest tak dawno). Pamiętam swojego kolegę zmartwionego tym, że ma słaby zarost na twarzy, klata łysa i przez to brak męskości i co ciekawe większość dziewczyn myślała podobnie. Oczywiście nie mówię tu o goleniu damskich nóg - szczególnie brunetek, które robiły to od dawna i to bez ubierania tego ideologię jak u Marksa, a wyłącznie w celach estetycznych i nic więcej - bo o niczym więcej mowy być nie może, ani moda ani higiena nie ma tu nic do rzeczy ba wręcz w niektórych przypadkach niehigieniczne jest golenie delikatnej skóry i narażanie jej na podrażnienia. Jest przecież sposób prosty i zawsze skuteczny - systematyczne mycie, które w obecnych czasach jest znacznie łatwiejsze niż kiedyś ze względu na różnorodność środków dostosowanych do indywidualnego odczynu skóry itp. Nic jednak nie zastąpi mycia, regularnych wizyt u lekarza w przypadku występowania problemów i to jest prawdziwy aspekt dbania o te miejsca, a nie golenie, które dla większości dorosłych ( posiłkuję się statystyką zdecydowanie więcej jest osób po 30 roku życia niż młodzieży - dzieci nie liczę) nie jest wcale atrakcyjne. I zapewne tak jak mi, wielu innym ogolona (na pewno nie jestem osamotniony) na 0 cipka czy penis kojarzy się z dzieckiem (mam córkę i syna) albo co gorsza z dewiacjami (pedofilia ) i stanowi zaprzeczenie sexapilu. Jednym słowem niech każdy robi co chce ze swoimi genitaliami ale nie ubierajmy tego w ideologię i nie narzucajmy innym swojego poglądu na siłę. Mi się podoba kobieta z zarostem na myszce i uważam, że na przestrzeni historii człowieka jest to normalne czego nie można jednoznacznie wytłumaczyć w przypadku łysych genitaliów. Dla mnie facet musi być mężczyzną i musi być to widać szczególnie w łóżku i tak samo kobieta. Cóż świat się zmienia mężczyźni niewieścieją ... ale się rozpisałem. Mówię o sobie

Gość amelia12345
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadżetami erotycznymi

Gość antygonaxd
masz rację, decyzja o goleniu tudzież strzyżeniu należy wyłącznie do osoby zainteresowanej i nic nikomu do tego a takie stwierdzenia sugerujące zadbanie bądz nie są stricte bzdurne bo co ma piernik do wiatraka. Lubisz łyse - twoja sprawa ale bujny włos nie jest oznaką zaniedbania, paranoja wogóle tak myśleć. Masz rację gostekprostek.

Gość tuerio980453890
fajniutka