Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejbiś.

Zakochana w księdzu. Proszę..

Polecane posty

Gość Monika z eNkeja
ksiądz miał więcej stosunków analnych, więc może mieć hiv . . . zbajeruj jakiegoś ministranta lub kleryka najlepiej, bo Ci jeszcze zdrowi i nierozpici winami mszalnymi czy piwem warzonym w klasztorze!

Gość mejbiś.
asdasdasasdas, wiem nieco o jego rodzinie, przeszłości, wiem, że jak zrzuca sutannę staje się zwykłym człowiekiem, wiem, że lubi grać w szachy i ma specyficzne poczucie humoru, które nie każdemu pasuje, wiem, że jest starym, łysiejącym facetem, a do tego nosi wełniane swetry, ale wiem też, że ma piękny uśmiech, który mnie powala.. Ale chyba masz rację, powinnam o tym nie myśleć.. Tylko, że ja jestem takim typem człowieka, który za dużo niepotrzebnie myśli.. Jakoś nie mogę przestać.. Mam nadzieję, że gdy dojdzie już do tego Bierzmowania i będę Go widywać jedynie raz na tydzień, coś się zmieni.. I pomyśleć, że jeszcze niedawno chciałam zostać animatorką w naszym Oratorium.. Teraz będę musiała chyba z tego zrezygnować.. właściwy rajtar, zaraz, zaraz.. Ty jesteś dziewczyną?

Gość niebieska otchłań
mejbiś...Słoneczko proszę Cię nie łam sobie życia, bo bardzo by Cię było szkoda!!! Nie będę pisać ile to oni mają sztuczek aby uwieść młode dziewczyny, nie chcę oceniać, zakładać, że każdy taki jest bo są i wspaniali księża. Nie wiem wypłacz się, pisz pamiętnik ale Słońce nie pisz do niego listu a już na pewno nie mów mu o tym co czujesz, będziesz tego potem żałować, poczujesz, że to żałosne, że byłaś beznadziejna, czy chcesz być w opowiadaniach o tym jak to nastolatki na niego lecą? Z czasem uspokoisz swoje serce, ale uwierz z takiej miłości nic dobrego nie będzie. Wiem jak Ci ciężko, wiem, że serce boli, że wydaje Ci się, że to On jest Twoim oddechem, Twoim biciem serca...ale minie, tylko daj sobie czas!

Postanowiłam porozmawiać o tym z innym księdzem. I wbrew moim przypuszczeniom, wcale mnie nie wyśmiał..

Gość Henryk_maluje
do mejbiś: Może to zabrzmi jako żart, ale nim nie jest. Kapłan to człowiek poświęcony Bogu. Jeżeli masz jakikolwiek szacunek do swojego Stwórcy, nie powinnaś robić sobie nawet minimalnych nadzieji w sercu, że ten przeznaczony Bogu będzie kiedykolwiek Twój. Jeżeli jednak masz tupet, pcha Cię jakaś nieznana siła (pamiętaj że miłością też można kierować, wszak jest ślepa), i/lub nie wierzysz w ogóle w Boga (bo i po co, prawda? same z tym problemy), to czeka Cie po śmierci kara.

Tez tak kiedys mialam. :) Mialam troche wiecej lat od Ciebie bo 18. Tylko, ze ja nie unikalam ksiedza. Wrecz przeciwnie. Chodzilam czesto do Kosciola, zeby go zobaczyc, do spowiedzi to tylko do niego, do komuni to tez, nawet chcialam zostac zakonnica i przez kilka dni spedzalam czas w domu siostr, gdzie moglam go widywac. :) Szalony okres mego zycia. To tylko fascynacja, nie zakochanie. Bo nie znasz tej osoby naprawde, nie wiesz jaki on jest "po godzinach". :) Minie. Mnie minelo gdy sie potem zakochalam i mialam chlopaka. Powodzenia. A jesli juz tak bardzo chcesz, zeby zwrocil na Ciebie uwage, to zachowuj sie jak "Lolita". Probuj go uwiesc. ;)

Gość weź się gówniaro do nauki
zamiast robić, głupie miny i maślane oczy, naucz się różniczkować i całkować, będziesz miała z tego większy pożytek, niż ten kisiel w majtkach, do jakiegos kecuna....

Gość niewinny-autsajder
do tego kogoś kto wypowiedział się 2 posty wyżej: może byś tak najpierw przeczytał o co w tej całej sprawie chodzi, co? przecież ona ewidentnie napisała, że nie przymila się do tego księżulka, tylko to on cały czas za nią łazi dziewczyna jest zakochana, chociaż wie, że to nie ma sensu i próbuje go unikać a to właśnie jest dla niej trudne i oczekuje od nas jakiejś pomocy jeśli nie masz nic mądrego to powiedzenia to lepiej milcz i nie dowalaj dziewczynie własnymi kompleksami

Gość taka ona poparzona
Słuchaj, masz tylko jedno wyjście z tej sytuacji. I pod żadnym pozorem nie mów o tym co czujesz temu księdzu! Musisz zdać sobie sprawę, że to co przeżywasz, te twoje zauroczenie jest twoim problemem. Nie jego. Musisz to jakoś w samotności i cierpieniu znieść, przemilczeć. Z pomocą Boga i mądrych ludzi powinnaś sobie z tym jakoś poradzić. Na pewno nigdy go nie zapomnisz, być może nigdy nie przestaniesz go kochać, ale kiedyś będziesz umiała bez niego żyć. 3mam za ciebie kciuki;)

Gość nieznana24
ja tez mam ten sam problem tylko ze ja mam 20 lat i od dwoch lat czuje to uczucie do mojego proboszcza z mojej parafii on jest duzo starszy ode mnie patrze sie na niego w kosciele nie moge przestac go kochac i myslec i to jest dla mnie trudne ze nie moge mu tego wykrzyczec o swoich uczuc chce mu o tym powiedziec ale sie boje jak na to zareaguje nie chce go moimi uczuciami zranic chce zeby tak zostalo i nikt o tym nie wiedzial ani on ani nikt

Gość bądzcie mądre i nie ufajcie
najlepsze są teksty typu: -patrze na nie go :D -on na mnie patrzy :D opamiętajcie sie ludzie , to wy tak sobie wmawiacie jakieś miłość, miłości w ks nie ma ! zrozumcie jesli jesteście mądre.Ks to meterialista i tylko kalkuluje w tych ludziach nie ma miłości :D i nic dobrego , dziewczyny nie dajcie sie :)))

Gość bądzcie mądre i nie ufajcie
na niego! błąd syst.

Gość gość
Ahahaha no a ja myślałam że tylko ja mam takie problemy ahaha

Gość gość
Jak patrzę na księży z mojej parafii to tylko się w nich zakochiwać:)

Gość gość
proboszcza z mojej parafii on jest duzo starszy ode mnie patrze sie na niego w kosciele nie moge przestac go kochac i myslec i to jest dla mnie trudne ze nie moge mu tego wykrzyczec o swoich uczuc chce mu o tym powiedziec ale sie boje jak na to zareaguje nie chce go moimi uczuciami zranic chce zeby tak zostalo i nikt o tym nie wiedzial ani on ani nikt 03.04.13 [zgłoś do usunięcia] bądzcie mądre i nie ufajcie najlepsze są teksty typu: -patrze na nie go smiech.gif -on na mnie patrzy smiech.gif opamiętajcie sie ludzie , to wy tak sobie wmawiacie jakieś miłość, miłości w ks nie ma ! zrozumcie jesli jesteście mądre.Ks to meterialista i tylko kalkuluje w tych ludziach nie ma miłości smiech.gif i nic dobrego , dziewczyny nie dajcie sie usmiech.gif 03.04.13 [zgłoś do usunięcia] bądzcie mądre i nie ufajcie na niego! błąd syst. 25.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ahahaha no a ja myślałam że tylko ja mam takie problemy ahaha 25.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jak patrzę na księży z mojej parafii to tylko się w nich zakochiwaćusmiech.gif 12

witam ;) zostawiam tu swojego maila, jesli któraś chcialaby pogadac to zapraszam:) tak, tez przez to przechodzilam jamaristela@wp.pl pozdrawiam :) i czekam na chetne :)

Gość gość
Podpucha i wymysły gGOWNIArzeria robi bo teraz wszyscy sobie jaja robią niestety z ksiezy ,kiedys mieli szacunek a dziś, .....czasy się zmieniły