Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facetttt

za 8 dni koncze 30 lat, nie moge sie pogodzic z utrata mlodosci

Polecane posty

Gość taki jeden facetttt

wracam wspomnieniami do czasow liceum czy studiow ale jak patrze na znajomych z dawnych lat to widze ze czas tak bardzo poszedl do przodu a ja wciaz chcialbym zyc zyciem studenckim, i to nie dlatego, ze jestem niedojrzaly, ale dlatego, ze jak bylem studentem, to ne wykorzystalem tych pieknych lat pelnych wolnosci i roznych mozliwosci :(

Gość alicja 29000
oj wiem co czujesz...ja mam 29 lat i mam wrazenie ze jestem stara ,brzydka i juz nic mnie nie czeka:(

Hehe, nic nie stoi w miejscu. :) Zycie plynie dalej, a ty nie potrafisz plynac z jego nurtem. Utrata mlodosci czeka nas wszystkich, takie jest zycie. Rozklejony w tej materii facet to tragedia. Im wczesniej uswiadomisz sobie swoja smiesznosc, tym lepiej dla ciebie. Nie zatrzymuj sie na przeszlosci, wiesz, ze to nic nie da. Zajmij sie terazniejszoscia i ciesz sie z niej 🖐️

ja kilka tyg temu skończyłem 30 lat. Czas się z tym pogodzić. To naturalna kolej życia. Też mi brakuje czasów studenckich... hehe:)

Gość a co bys zmienil konkretnie
jakbys mogl wrocic do przeszlosci? czego zalujesz, ze nie zrobiles?

Gość she_84
Ej facet, nie martw sie! Powiem ci ze ja bym chciala pozanc faceta po 30stce, a niestety spotykam samych gowniarzy! :/ Jesli sie nie wybawiles to co stoi na przeszkodzie zeby to robic teraz? W innych krajach ludzie nie maja takich problemow, wlosi, hiszpanie, anglicy, tam zycie zaczyna sie po 30stce, nie to co w Polsce, czlowiek juz sie do grobu szykuje :(

Gość zostałam sama
też mam ten problem...czuję ,że "przespałam "życie.

moj szwagier tez za 8dni konczy 30stke ale on chyba nie ma takiego problemu jak Ty;)

Gość jak czytam takie tematy
to nie potrafię nie uśmiechać się do siebie :D czy wam ludzie to juz kompletnie odbija ? Starość po 30-stce ? co będzie jak skończycie 50 lat ? pójdziecie położyć się pod pociąg czy szukać mocnej gałęzi w lesie ?;) Mam 32 lata (skończę za miesiąc) moje życie właściwie zaczęło się po 30 -stce mam zamiar jeszcze długo się nim cieszyć :D i zniego korzystać czego i wam serdecznie życzę...:)

Gość dobre!
:D :D :D staruszek hahaha

Gość gość
30 lat to pikus, gorzej z 35