Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już_nic_nie wiem

śluzy i dni płodne owulacja POMÓŻCIE !!!

Polecane posty

Gość już_nic_nie wiem

Mam 28 cykle. 12 dnia kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, miałam wtedy śluz płodny, na drugi dzień śluzu już jaby nie było, potem ze 3 dni sucho i potem znowu był śluz jakiś taki lepki, płynny ale nie wiem czy to płodny też, czy już ten niepłodny??? Myślałam że będzie sucho do okresu skoro już nie było sluzu...a nagle znowu sluz, mało go... Do okresu mam ok 11 dni, pokuwa mnie coś w brzuchu,a z reguły nie mam dolegliwości przed okresem... Czy to kłucie to może ciąża, owulacja jakaś??? Nie wiem sama już, bo przecież chyba już u mnie po owulacji, więc skąd te ukłucia w dole brzucha - jakby kolka, jakby ktoś igłą kuł i przestawał co jakiś czas...?

Gość już_nic_nie wiem
nie odpisze nikt? proszę...

Gość już_nic_nie wiem
Mnie prawie nigdy nic nie bolało, nie kłuło w owulację... Jak niby teraz owulacja i te ukłucia to co było ok 11 dnia jak miałam sluz płodny??? Ciebie na ciążę kłuło tak jak ja pisałam że jakby igłą ktoś nakłuwał??? Po jakim czasie od zapłodnienia tak Cię kłuło???

Gość już_nic_nie wiem
Karolinka Ciebie jak tak kłuło to przed spodziewanym okresem czy dopiero później, jak już test, ginekolog ciażę stwierdził???

Tak właśnie mnie kuło jakby ktoś mnie igłą kuł. Śluz czasem nie jest zgodny z owu, trzeba by obserwować go dłuższy czas, żeby wiedzieć dokładnie kiedy owu na podstawie śluzu.Najlepiej sprawdzać go razem z mierzeniem temperatury, ale to już inna sprawa. Mnie zaczęło kuć od owu praktycznie codziennie, potem nie dostałam okresu i zrobiłam test-pozytywny ale kucia były nadal, nie ustały.

Gość już_nic_nie wiem
Karolinka dziękuję ze odpisałaś :-) Ja ogólnie dziwnie się czuję, oprócz tego kłucia co jakiś czas to bolą mnie plecy, na dole, głównie jak sie zegnę po coś... Dziwne to uczucie bo też tak nigdy nie miałam... Na objawy ciąży to jednka za wczesnie, ale moze to być jakaś oznaka, skoro Ciebie też kłuło juz od owulacji " cały czas" :-)

Każdy mi wmawiał, że za wcześnie na objawy a ja na około tydzień przed terminem @ wiedziałąm, że jestem w ciązy. Miałam objawy typu właśnie te kucia, lekkie zawroty głowy, bóle podbrzusza, bóle głowy, każdy mi mówił, że tak też jest przed okresem, ale ja przed @ nigdy tak nie miałam, a w ciąży owszem.

Gość już_nic_nie wiem
dzięki :-) Dobrze że na Kafe sa takie fajne osoby jak Ty :-) Tez czytałam topik o wczesnych objawach np ten http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4426617 i tam też piszą że na objawy za wcześnie, ale ja też jakoś dziwnie się czuję, kłucia, ból pleców... Do okresu ok 10 dni więc moze to na okres (ale nigdy tak sie nie czulam), a moze na ciążę...

Gość już_nic_nie wiem
No to może mój organizm jest podobny do Twojego, mnie też nigdy nie bolał brzuch przed okresem, a jak bolał to w 2-3 dniu okresu i to nie zawsze... Poczekamy, zobaczymy :-)

Dokładnie, w sumie i tak nic zrobić nie możesz, trzeba czekać i tyle. Ja też teraz czekam i marzę, by @ nie przyszła. Też mam pobolewania podbrzusza, kawka mi nie smakuje, mam bóle głowy i zawroty... Ale zobaczymy, czy sobie czegoś nie wkręcam, czekam na @.

Gość już_nic_nie wiem
To chciałabyś drugie dziecko ??? W stopce masz już jedno malutkie :-) Kurcze mnie ten brzuch boli, kłuje, teraz zaczął tak pobolewać jakoś dziwnie i w plecach boli, do tego czasem zakłuje... Też się nie wkręcam, bo to może oznaka @ która ma być u mnie za 10 dni... Chociaż nie wiem czy to @ skoro jak pisałam obkjawów takich przed @ nie miewam... Poza tym czuję się jakaś ociążała, brzuch jakiś napięty, pokłuwa znowu... 10 dni niepewności jeszcze... A w sumie chciałabym by to dzidziuś był :-) A U Ciebie kiedy ma być @ ??? Kiedy myślisz zrobić jakiś teścik???

Gość już_nic_nie wiem
Ojej, tak mi przykro :-( Nie doczytałam tego w stopce... Boże życzę Ci ciąży z całego serca.... :-) Dlaczego zmarł - jeśli możesz napisz ...

Gość już_nic_nie wiem
Szkoda :-( Trudny temat więc nie będę dopytywać... szkoda że mogli wywołac porodu i uratować ... Trzymaj się, zajrzę później,pa.