Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawi

zdradziłam...

Polecane posty

Gość nawi

jestem mezatka od 7 m-cy. przed slubem znalismy sie 3 lata, maz byl moim pierwszym facetem. jest wspanialym mezczyzna, szanuje mnie, kocha, nieba by mi przychylil.a ja?tez myslalam ze go kocham...a tu bach!poznalam innego faceta!zaczelo sie niewinie-rozmowy, potem niesmialy dotyk i w koncu zdrada...on ma narzeczona ktorej nie opusci, ja mojego meza tez nie zostawie. a mimo tego spotykamy sie ze soba...rozumiemy sie bez slow,mamy to samo zdanie na prawie wszystkie tematy, lubimy te same rzeczy...a seks z nim jest niesamowity!!!nie potrafie zakonczyc tej znajomosci ale z drugiej strony wiem ze ona i tak nie ma zadnej przyszlosci...nie wiem co robic.nie chce ranic mojego meza ale nie mam w sobie tyle silnej woli zeby "zerwac" z tamtym mezczyzna... na poczatku ustalilsmy ze nie bedziemy sie wiecej spotykac ale to jest silniejsze od nas...nic sobie nie obiecujemy,zadnych zobowiazan ale ta sytuacja zaczyna sie wymykac z pod kontroli nie tylko z mojej strony ale takze i jego...zaczynaja sie czule gesty i slowa ktore do tej pory "zarezerwowane" byly tylko dla naszych stalych partnerow.wiem ze nic dobrego z tego nie wyniknie i ktos bedzie cierpial (najprawdopodobniej ja...). prosze pomozcie mi i powiedzcie jak mam z tym skonczyc...?????

Gość nevi
Skończ ze sobą bo takie jak ty nie powinny chodzić po tej ziemi!!!!

Gość pewnie ze tak
7miesiecy w małżeństwie i juz zdradziłaś??!! :( ręce opadają i nie tylko

Gość fikimikizameryki
Zerwij z nim wszystkie kontakty. To trudne, potrzeba czasu żeby zapomnieć ale jest możliwe

Gość po co kończyć...
jest fajnie więc nadstawiaj dalej szpary. Byle się mąż i narzeczona kochanka nie dowiedzieli :P

a no tak to jest jak ma sie w życiu jednego partnera łóżkowego ciągnie wilka do lasu

wiem ze nic dobrego z tego nie wyniknie i ktos bedzie cierpial (najprawdopodobniej ja...). Ty chyba sobie żartujesz. Najbardziej to ucierpią wasi partnerzy. Robicie im takie świństwo a Ty tylko myślisz o sobie 😡 Jak masz zakończyć? NORMALNIE! ZERO KONTAKTU!!!

Gość ja powiem tak......
nikt tutaj nie udzieli Ci żadnej rady jak zakończyć ten związek co najwyżej zwyzywają Cię tutaj od najgorszych sama musisz w sobie znaleźć siłę żeby to zakończyć ...postawić sprawę jasno tamtemu facetowi że to koniec ...nie odbierać od niego tel nie odpisywać wykasować wszelki możliwe kontakty z nim i tak małymi kroczkami może Ci się uda pozbyć się go ze swojego życia...jeśli na prawdę tego chcesz i chcesz być z mężem to powinno Ci się udać życzę powodzenia

Gość :((
po 7 miesiacach zdradzilas? puszczalska z ciebie

Gość i idz sie
przebdac na chorobska weneryczne:-ONiedobrze sie robi...inne porzadne kobiety latami sa samotne a ta po paru miesiecach zdradza:-O

Gość pytam z ciekawosci
powinnas zlapac jakiegos syfa za kare:-)

Gość i idz sie
jeśli na prawdę tego chcesz i chcesz być z mężem to powinno Ci się udać Pojebalo Cie pani wyzej???To znaczy mezowi moze ma nie mowic niczego????Jestes taka sama szmata:-OMaz sie zdziwi jak za pare lat zachoruje na aidsa.Obrzydliwe krowy wy:-O

Wiecie co? Mnie nie ruszają takie rzeczy jak zdrada, każdy żyje, jak żyje. Ale bardzo poruszyło mnie to, co napisała autorka, że ktoś będzie cierpiał "najprawdopodobniej ja". No wiecie co! Taki egoizm, że koniec swiata... Nie ty kobieto będziesz cierpiała, ale twój mąż i narzeczona twojego kochanka. Bo pewnie będzie tak, że i tak rzucicie swoich partnerów i zostaniecie razem, więc jak ty będziesz cierpiała? Będziesz miała kogoś, kogo kochasz i kto ciebie kocham a oni zostaną sami, zdradzeni.

Gość nawi
dlaczego napisalam ze "najprawdopodobniej ja"???? poniewaz kiedy jestem z moim kochankiem mysle o mezu, a gdy jestem z mezem mysle o kochanku... jestem rozdarta!nie potrafie zakonczyc romansu a z drugiej strony nie odejde od meza bo to by go zabilo!!! po kazdym spotkaniu z kochankiem obiecuje sobie ze to ostatnie...my nie tylko uprawiamy seks ale rozwniez ROZMAWIAMY ze soba i przez to coraz bardziej sie do siebie zblizamy....

Gość POlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skonczy sie to tak ze mąz Cie kopnie w dupe i kochanek tez, bedziesz miała to na co zasługujesz

Gość 1ookrotka
autorko liczysz że bedziemy ci współczuć????? współczujemy...........głupoty:o:o:o na pocieszenie ci powiem, ze facet tez pewnie cie zdradza, tyle ze nam sie tutaj nie chwali...chyba:p:p

Gość i idz sie
taaaa ...rozdarta:-OChyba tylko pizda twa rozdarta idiotko.Zcze ci dluuugiej dluuugiej samotnosci i brodawki w dupie i pipie ktore bedziesz leczyc wieloma latami:-)

Gość no to se siedze tutaj
no trzeba namiar na autorke zrobic i na meza:-)

najpierw sie chwali a teraz milczy...nie ladnie:-O

no jak kalafior zacznie ci z dupy rosnac to mezus sie sam dowie i bedzie po sprawie:-)

A tutaj juz narzeczona kochanka ma namiary na Ciebie i Cie przesladuje:-) ogólna11100 Był z nią kilka lat, spotykali się w tym czasie niezbyt często, bo ona... była mężatka! Niedawno się o tym dowiedziałam i zwaliło mnie to z nóg, że mój narzeczony był kochankiem mężatki! Mam parę namiarów na nią i śledzę. Chciałabym by jej mąż dowiedział się o jej występkach, a mam na to super dowody.