Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brzuszy艅skka

slim lipo

Polecane posty

Go艣膰 to ci臋nie interesuje co
kto ci wstrzykuje? czy to nie jaki艣 najta艅szy preparat z Chin czy Bangladeszu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iga8824
jestem ju偶 kilka lat pacjentk膮 p dr zawsze jej ufa艂am,zawsze mi m贸wi艂a szczer膮 prawde .M贸j brzuch by艂 moj膮 zmor膮 od 16 lat i kilka razy jej o tym m贸wi艂am i mi powiedzia艂a ze najlepszym dla mnie rozwi膮zaniem b臋dzie operacja tradycyjna ale pojawi艂o si臋 slim lipoo i to mial by膰 strza艂 w dziesi膮t ale nic z tego nie wysz艂o.Wi臋c sama nie wiem co o tym myslec Przy nastepnej wizycie 16listopada spytam sie o nazwe tej substancji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Karolina 1002
Witaj ja mia艂am robiony podbr贸dek w afrodycie metod膮 slim lipo plus vibro lipo wraz z odsysaniem t艂uszczu , bylo to rok temu i jestem bardzo zadowolona podbr贸dka ani 艣ladu owal uj臋drniony w sumie mi sie twarz zmieni艂a bardzo na lepsze , po zabiegu okropnie , straszny b贸l , nie mog艂am ust otworzy膰 aby cokolwiek zje艣膰, to trwa艂o ok 3 dni , nosi si臋 opatrunek uciskowy a偶 6 tygodni , drugi raz z t膮 艣wiadomo艣ci膮 co mam teraz to nie wiem czy bym sie zdecydowa艂a ale efekt jest super , wygl膮dam duzo m艂odziej i nie mam tego okropnego podbr贸dka ))))

Udost臋pnij ten post

Ja natomiast mia艂am robiony zabieg Slim Lipo w okolicy kolan. Odk膮d pami臋tam moje kolana by艂y jedyn膮 rzecz膮, kt贸r膮 chcia艂am zmieni膰 z powodu bardzo nie estetycznego wygl膮du. Sp贸dnica, spodenki lub sukienki w d艂ugo艣ci kr贸tszej, ni偶 do kolana nie by艂y mo偶liwe w moim wykonaniu. Chodzi艂am na r贸偶ne zabiegi rozbijania i modelowania, ale jedyny efekt to siniaki. Zdecydowa艂am si臋 na pozbycie tkanki t艂uszczowej raz na zawsze. Zrobi艂am zabieg w Centrum Medycyny Estetycznej Carpe Diem we wrze艣niu tego roku. Polecam dr Janusza Jaworowskiego. Zaj膮艂 si臋 mn膮 艣wietnie i nie tylko przed zabiegiem, ale tak偶e po, co rzadko si臋 dzisiaj zdarza. Mamy Listopad a ja jestem w艂a艣cicielk膮 pi臋knych kolan. Jedyne czego 偶a艂uj臋, 偶e lato si臋 sko艅czy艂o i nie mog臋 paradowa膰 w kr贸tkich sukienkach, ale za to jak moje nogi wygl膮daj膮 w rajstopach marzenie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 granis
ja natomiast mia艂am ogromne bryczesy , problm polega艂 na tym ze zawsze sp贸dnice i spodnie by艂y zaciasne w tym miejscu a w pasie luzy , zdecydowa艂am sie na slim lipo i ju偶 po robocie i k艂opocie:) jesli chcecie wiecej info to podajcie maila s艂u偶臋 pomoc膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martini123123123
do granis gdzie robilas zabieg na bryczesy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸rniki
do Kavusia 79 w postaci od laserowej liposukcji to tylko dr Adam Kruk. Zrobi艂 mojej kole偶ance naprade faktascyczny brzcuszek. Nie ma teraz 偶adnych boczk贸w, bo to by艂 jej problem. Ja sama id臋 do doktora na powi臋kszenie piersi i jestem ca艂a podekscytowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iga8824
jestem znowu u was po drodze mia艂am kilka przeszk贸d min 2 operacje ale nadal walcze z moim brzuchem JESTEM 18 miesi臋cy po slim lipo i zero rezultatu Za tydzien ide do pani dr na konsultacje zobaczymy co mi powie Cos mi sie wydaje ze 9tys posz艂o w las

Udost臋pnij ten post

To niefajnie.... bo w sumie zabieg lipolizy laserowej z liposukj膮 polega na usuni臋ciu z danego rejonu du偶ej ilo艣ci adipocyt贸w - czyli kom贸rek t艂uszczowych. W zwi膮zku z tym, nawet je艣li tyjemy, to najpr臋dzej w innych rejonach, a najp贸藕niej w tym, z kt贸rego usuwany by艂 t艂uszcz. A napisz prosz臋 czy podczas tego czasu przyty艂a艣? Je偶eli Twoja waga si臋 zwi臋kszy艂a... to c贸偶... ale je艣li nie to warto por贸wna膰 zdj臋cia przed i po. Nie wiem jakie zdj臋cia s膮 umieszczone na ich stronach, my mamy tylko takie: http://www.botokspoznan.pl/sub,pl,lipoliza-laserowa.html, bo niestety wi臋kszo艣膰 pacjent贸w przylatuje do Nas z zagranicy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbara1976
Sama my艣la艂am nad Slim Lipo, ale 2 dziewczyny z kt贸rymi pozna艂am si臋 na si艂owni mi odradzi艂y, 偶e to strata pieni臋dzy i czasu. Nie by艂y zadowolone z efekt贸w, a ja chcia艂abym mie膰 艣wiadomo艣膰, 偶e skoro p艂ac臋 to b臋d臋 widzia艂a rezultaty zabieg贸w na sobie. Zastanawia艂am si臋 nad innym zabiegiem - Reaction. Inna kole偶anka z mojej firmy zrobi艂a sobie lifting podbr贸dka i powiem, 偶e nawet ja zauwa偶y艂am r贸偶nic臋. Ciekawe czy z moim brzuchem te偶 by艂yby takie efekty. Szuka艂am tego zabiegu w Warszawie i maj膮 go w 2 czy 3 miejscach - u dr Bromy, w Mona Lisa i gdzie艣 jeszcze. Cena dobra, a je艣li efekty sprawdz膮 si臋 cho膰by w po艂owie co na zdj臋ciach, to u mnie ju偶 by艂by sukces. Chcia艂abym uj臋drni膰 sk贸r臋 w okolicach brzucha i troch臋 te miejsca wymodelowa膰 po 2 ci膮偶ach i szybkim odchudzaniu. Chc臋 czu膰 si臋 lepiej w swojej sk贸rze w ko艅cu. Poczyta艂am ju偶 o samym urz膮dzeniu, wiem kto jest dystrybutorem porz膮dna firma, kt贸r膮 widzia艂am kiedy艣 na targach, a urz膮dzenie ma dobre parametry. I widzia艂am efekty po zabiegu pokazywane w programie o urodzie(nie pami臋tam czy to by艂o na TVN STyle czy Polsat Cafe), gdzie kobieta po serii zabieg贸w mia艂a pi臋kny brzuch. Jakby mi pomog艂o w okolicach brzucha to pewnie skusi艂abym si臋 te偶 na moje 偶abie zwisy na ramionach i podbr贸dek ;). By艂 kto艣 z Was na tym zabiegu. Je艣li tak, napiszcie jak efekty? Poszukam jeszcze informacji o tym Recation w innych w膮tkach na kafeterii i na innych forach. Jak co艣 b臋d臋 wiedzia艂a, to dam zna膰, ale pewnie ju偶 w nowym w膮tku, bo mo偶e si臋 to komu艣 przyda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbara1976
Sama my艣la艂am nad Slim Lipo, ale 2 dziewczyny z kt贸rymi pozna艂am si臋 na si艂owni mi odradzi艂y, 偶e to strata pieni臋dzy i czasu. Nie by艂y zadowolone z efekt贸w, a ja chcia艂abym mie膰 艣wiadomo艣膰, 偶e skoro p艂ac臋 to b臋d臋 widzia艂a rezultaty zabieg贸w na sobie. Zastanawia艂am si臋 nad innym zabiegiem - Reaction. Inna kole偶anka z mojej firmy zrobi艂a sobie lifting podbr贸dka i powiem, 偶e nawet ja zauwa偶y艂am r贸偶nic臋. Ciekawe czy z moim brzuchem te偶 by艂yby takie efekty. Szuka艂am tego zabiegu w Warszawie i maj膮 go w 2 czy 3 miejscach - u dr Bromy, w Mona Lisa i gdzie艣 jeszcze. Cena dobra, a je艣li efekty sprawdz膮 si臋 cho膰by w po艂owie co na zdj臋ciach, to u mnie ju偶 by艂by sukces. Chcia艂abym uj臋drni膰 sk贸r臋 w okolicach brzucha i troch臋 te miejsca wymodelowa膰 po 2 ci膮偶ach i szybkim odchudzaniu. Chc臋 czu膰 si臋 lepiej w swojej sk贸rze w ko艅cu. Poczyta艂am ju偶 o samym urz膮dzeniu, wiem kto jest dystrybutorem porz膮dna firma, kt贸r膮 widzia艂am kiedy艣 na targach, a urz膮dzenie ma dobre parametry. I widzia艂am efekty po zabiegu pokazywane w programie o urodzie(nie pami臋tam czy to by艂o na TVN STyle czy Polsat Cafe), gdzie kobieta po serii zabieg贸w mia艂a pi臋kny brzuch. Jakby mi pomog艂o w okolicach brzucha to pewnie skusi艂abym si臋 te偶 na moje 偶abie zwisy na ramionach i podbr贸dek ;). By艂 kto艣 z Was na tym zabiegu. Je艣li tak, napiszcie jak efekty? Poszukam jeszcze informacji o tym Recation w innych w膮tkach na kafeterii i na innych forach. Jak co艣 b臋d臋 wiedzia艂a, to dam zna膰, ale pewnie ju偶 w nowym w膮tku, bo mo偶e si臋 to komu艣 przyda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zab ka
Jestem 3 tygodnie po slimlipo i jestem zachwycona moim brzuszkiem, jest p艂aski!!!!!!! super sprawa. Nosi艂am ubranko 2 tygodnie, teraz juz jestem bez ubranka. Mam ma艂e siniaczki ale brzuch wyglada bardzo dobrze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbara1976
Optymistycznie do tego podchodzisz. mam nadizje, 偶e ten efekt si臋 u Ciebie utrzyma, cho膰 r贸偶nie z tym bywa. Ja jednak jestem sceptycznie do Slim Lipo nastawiona odk膮d widzia艂am na w艂asne oczy 2 dziewczyny, kt贸re same mi go odradzi艂y. Chyba si臋 skusze na Reaction od Viora ale musze najpierw is膰 na konsultacje do lekarza. Mnie przekonuj膮 przede wsyztskim osoby, kt贸re na w艂asne oczy mog臋 zobaczyc. Tak jak widzia艂am dziewczyny w programach o metamorfozach kobiet w polskich warunkach - to pokazuje czy jakie艣 urzadzenie jest w stanie zmieni膰 co艣 w wygl膮dzie i faktycznie poprawi膰 nasze ma艂e mankamenty ;) A do tego nie mam czasu i mo偶liwo艣ci na zaszycie si臋 w domu na tydz czy 2 tyg., wi臋c wchodz膮 u mnie tylko w gr臋 zabiegi nieinwazyjne. Je艣li kt贸ra艣 z Was mia艂a zabieg Reaction od Viora, to napiszcie gdzie by艂 wykonywany. Zawsze to jaka艣 rekomendacja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zrobi艂am slim lipo
Mia艂am do wyboru mi臋dzy slim lip a body jet , wybra艂am slim lipo bo laser obkurcza w艂贸kna kolagenowe, a body jet nie , i rzeczywi艣cie tak jest zabieg mia艂am na podbr贸dku i brzuchu , jestem 2 miesi膮ce po sk贸ra bardzo 艂adnie si臋 obkurczy艂a, nie mam wiotkiej sk贸ry ,a odessano mi z brzucha 2800 ml .Ja osobi艣cie polecam slim lipo

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich, zdecydowa艂am si臋 na zabieg liposukcji jednocze艣nie postanawiaj膮c u艂atwi膰 pozosta艂ym w膮chaj膮cym si臋 Pani膮/Panom 偶ycie i za艂o偶y膰 kr贸tkiego bloga opisuj膮cego moje odczucia dzie艅 po dniu od momentu zabiegu do momentu zako艅czenia rekonwalescencji. Serdecznie zapraszam http://liquorice.piszecomysle.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbara1976
Ja by艂am na swoim pierwszym zabiegu na Reaction- jednak na niego si臋 zdecydowa艂am. Nie bola艂o cho膰 odczuwa艂am dyskomfort - nie liczy艂am nawet na nieodczuwalny zabieg, bo to przecie偶 niemo偶liwe. Ciekawa jestem tego efektu na SlimLipo. Ja mog臋 stwierdzi膰, ze moja sk贸ra jest teraz du偶o delikatniejsza - nie jest taka zbita i twarda, efekty ju偶 widz臋, ale z danymi chc臋 poczeka膰 do kolejnych zabieg贸w - sama si臋 zastanawiam, czy b臋d臋 w pe艂ni usatysfakcjonowana, ale po kolejnym zabiegu b臋d臋 pisa膰 jak by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbara1976
Nie wiem, czy kogos to interesuje, bo obieca艂am ,偶e napisze ju偶 po kolejnym zabiegu ale nie mia艂am kiedy. No wi臋c moja sk贸ra jest niepor贸wnywalnie g艂adsza, mieszcze si臋 w stare ciuchy, kt贸re od 5 lat le偶a艂y i czeka艂y na dobry moment, 呕a艂uj臋, ze lato ju偶 za nami ,bo teraz mam ochote nosi膰 sukeinki. Jestem zadowolona z reaction. Ba, nawet moje kole偶anki z pracy te偶 si臋 na to wybieraj膮. Pewnie p贸jd臋 jesczz ena 1 zabieg za jaki艣 czas, ale na razie jestem szcz臋艣liwa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widzia艂am ze teraz w Elite na Pereca mozna wykonac taki zabieg z rabatem 500z艂. Wiec to chyba jedna z lepszych promocji na kt贸re teraz mozna trafi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carry68
Ja skorzysta艂am z promocji w centrum Elite, w艂a艣nie na zabieg slim lipo, zabieg zupe艂nie bezbolesny, teraz jestem w trakcie rekonwalescencji i te偶 nic mnie nie boli, nie odczuwam dyskomfortu- czuj臋 si臋 zupe艂nie normalnie i dobrze. Wszystko bardzo profesjonalnie, kontakt z lekarzami- super, polecam ka偶demu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iga 8824
Nadal walcz臋 z moim brzuchem Slim lipo mia艂am W lutym 2011 a efektu 偶adnego no mo偶e troch臋 Pani doktor bez 偶adnych koszt贸w walczy wszystkim co ma w gabinecie a wiec : mia艂am i lipo i nic ju偶 chyba 26 raz karboksyterapie i ostrzykniecia na przemian i nadal nic M贸j wniosek jest taki ze wszystkie te zabiegi s膮 dla pan ale tych chudych co chc膮 si臋 pozby膰 2kg wagi i 2cm obwodu Reszta to szkoda kast a my same si臋 napalamy i chcemy wierzy膰 w te cuda Chcesz pozby膰 si臋 brzucha to pozostaje Operacja !!!!!! Teraz to ju偶 wiem szkoda kasy czasu i b贸lu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrakil
jestem po slim 2 miesi膮ce - jest ju偶 po obrz臋kach i siniakach , brzucha nie ma , i wiem 偶e w 艣wi臋ta brzuch nie uro艣nie.Polecam Dr Konrada Januszka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba by艂o i艣膰 do kliniki elite, tam s膮 sami specjali艣ci to i efekty s膮, u mnie posz艂o dobrze, brzucha nie mam i mam nadziej臋, ze ju偶 nie powr贸ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakaki
Ja chc臋 usun膮膰 t艂uszcz z ud , jestem zdecydowana ju偶 na zabieg , chcia艂abym go wykona膰 w pierwszej po艂owie stycznia , na feri臋 jad臋 na narty .Napisz mi czy uda mi si臋 doj艣膰 do siebie , mam na my艣li siniaki i obrz臋ki .Mo偶e lepiej wykona膰 zabieg po feriach?Prosz臋 o rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjoas
je艣li zd膮膮ysz zrobi膰 zabieg na pocz膮tku stycznia to spokojnie w ferie mo偶esz 艣miga膰 na nartach ja jestem zapisana na 10 stycznia na brzuch i te偶 jad臋 na narty , wydaje mi si臋 偶e miesi膮c to spoko wystarczy by doj艣膰 do siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakaki
hej , jestem ju偶 po , na razie obrz臋k spory , chodz臋 w tych gaciach , dziwne bo nic nie boli:) , a zabieg spoko , mia艂am tylko miejscowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakaki
do kjoas .Jeste艣 ju偶 po? jak tam ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjoas
hej , ju偶 dawno jestem po , polecam wszystkim nie zdecydowanym , zrobi艂am uda wew i zewn臋trzne , po zabiegu siniaki i obrz臋ki dwa tygodnie , ale teraz n贸偶ki juz super , na nartach 艣miga艂am:):):)

Udost臋pnij ten post

dziewczyny prosba a adresy gab na slim lipo na 艣l膮sku i w okolicach brzuch oczywiscie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post