Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegrgegegeegr

klocilismy sie a on w pewnym momencie...

Polecane posty

Gość gegrgegegeegr

nazwal mnie imieniem swojej bylej!!! nie zareagowalam i udalam ze to pomylka. on tez. zerwali 4 lata temu, byli ze soba rok ona go rzucila on baaardzo przezyl rozstanie. myslicie ze nadal ja kocha? jestesmy razem 4 miesiace

Gość lalkapolicjanta
pewnie ja kocha, jego podswiadomosc to pokazala...

Gość gegrgegegeegr
mam powod do myslenia? :(

Gość ona kojarzy mu sie z klotniami
gorzej jakby cie nazwal imieniem bylej w lozku..

Gość marianziom
och nie, to straszne ;(

Gość gegrgegegeegr
zawsze szczery - czyli jaki powod?? wiem ze moze wymyslam, ale jestem osoba zakompleksiona i wiem ze on bardzo przezyl ich rozstanie, dlugo stsral sie o nia mimo ze ona juznie chciala i boje sie ze nadal cos czuje po takim czasie. wiem, ze kontaktu nie maja ze soba :(

Gość lalkapolicjanta
pislaas, ze bardzo przezyl rozstanie i nie sa ze soba od czterech miesiecy...jezeli naprawde kochal ja to chyba malo czasu na to zeby o niej zapomnial...ale to bardzo osobnicza sprawa, jesli chodzi o zapomnienie o kims... moze porozmawiaj z nim...ale tak szczerze i nie powinnas udawac ze tego nie slyszalas...

Gość gegrgegegeegr
jakby to bylo w lozku pewnie bym go wyrzucila a przekomarzalismy sie i zaczelam o cos sie z nim klocic i on w pewnym momencie zsmial sie ze wymyslam i powiedzial "ola przestan" zaznaczam ze nie mam na imie ola :O

Gość gegrgegegeegr
napisalam ze zerwali 4 lata temu, a my jestesmy 4 miesiace dopiero...

Gość khkh
no dobra mój tata czasami do mnie mówi imiemiem mojej mamy... i moje babcia to samo :/ da sie przeżyć :)

Gość lalkapolicjanta
ojej...cztery lata a nie miesiace ;) nie wiem czy ja kocha...najwidoczniej calkowicie o niej nie zapomniał...

Gość gegrgegegeegr
no wlasnie. minely 4 lata on nikogo nie mial w tym okresie. no i teraz ze mna zaczelo sie cos rozwijac a tu taka sytuacja. :( udalam ze to zwykla pomylka i rozesmialam sie ze mojego imienia nie pamieta i jakos tak nie wspomnielismy o tym wiecej :(

oj tam to nic takiego. ja czesto nazywam koleżanki złymi imionami :P. i do mojego też zdarzyło mi się źle zwrócić przez przypadek. A tamto imię nic dla mnie nie znaczyło... Więc nie ma co zastanawiać się nad tym za bardzo. Moja babcia nazwała mnie niedawno imieniem swojej przyjaciółki - :D więc to może rodzinne :classic_cool:

Gość lalkapolicjanta
porozmawiaj z nim o tym co do niej czul o tym jak ja kochal, czy jeszcze cos do niej czuje...ta Twoja niepewnosc w niczym Tobie nie pomoże

Gość lalkapolicjanta
bedzie dobrze, trzymam kciuki ;)

Gość gegrgegegeegr
dzieki. chyba pogadam z nim... :(