Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneta..,

Powroze: ciag dalszy

Polecane posty

Witam was wszystkich bardzo serdecznie po wielkanocnej przerwie ;-) Niestety zgubilam link na stare forum. Mam jednak nadzieje, ze osoby ktore sie tam wpisaly ponownie zadadza swoje pytanie tutaj.... Oto nowe zasady: Stawiam karty tylko stalym nickom. Mozecie zadawac rozne pytania, nie tylko odnosnie prognozy na przyszlosc (powtarzam prognozy, tarot nie ma wplywu na kasztalt przyszlych zdarzen...), ale rowniez np. odnosnie waszych celow, glebszego sensu jakies sprawy lub porady jak wybrnac z danej sytuacji..... Mam obecnie dosyc malo wolnego czasu, wiec bede pojawiala sie tutaj 1 lub 2 razy w tygodniu (moze sie oczywiscie zdarzyc, ze wpadne tutaj czesciej....ale nic nie obiecuje). W czasie jednego "seansu" stawiam karty max. 2 lub 3 osobom. Moze sie rowniez tak zdarzyc, ze rozklad moze byc dla was zupelnie niezrozumialy. Niestety tak czasami jest i najczesciej takie "banialuki" moga swiadczyc o tym, ze przyplatala sie zla energia lub dana osoba znajduje sie wlasnie w okresie duzych zmian...i wtedy pytanie trzeba zadac ponownie. Powodow moze byc wiele, a zreszta ja tylko czytam z kart i nie jestem jasnowdzem.... Podobno za kazda wrozbe nalezy symbolicznie zaplacic....Dla mnie tym rodzajem zaplaty bedzie wasz komentarz. Pamietajcie, ze kladac karty poswiecam wam moj cenny czas, wiec kilka slow od was bardzo mnie ucieszy..... Na koniec dodam, ze karty tarota nie przypowiadaja przyszlosci, a jedynie mozna z nich wyczytac pewna prognoze....Tak naprawde to tylko wy macie wplyw na ksztalt przyszlych zdarzen... Zycze wam samych pozytywnych kart i odrobine dystansu.... Pozdrawiam ;-)

Co mnie czeka w najbliższej przyszłości??Czy wyjdzie mi cos z facetem o którym teraz myslę??:) Kasia 04.11.1990

Gość ciemny kasztan
czy uda mi sie i powiedzie mi sie moj wlasny malutki biznes ? czy podolam finansowo dzieki za odp ;) i prosze szczerze

Gość ciemny kasztan
oj ja nie mam czarnego nika :( a zakladac nie chce bo nie potrzebny mi byl :( moze jednak skusisz sie :) sprawa wazna dla mnie :) to moj tak wogole 3 post na kafeteri wiec dlatego nie mam czarnego..

Gość ciemny kasztan
mam na imie Ewa 1986 11 05

i moze jesli pozwolisz.. to jak to z tą moją orientacją która mnie ostatnio zastanawia.

Karolina 26.07.1991. czy chlopak z ktorym jestem ma wobec mnie jakies plany na przyszlosc i czy cos z tego wogole wyjdzie??

Dorota 1.09.70 czy znajde prace, ktora mnie bedzie satysfakcjonowac?? jak sobie dam rade finansowo?? i...czy moge myslec o dziecku z moim partnerem..??

Gość Niekochana:(
01:15 [zgłoś do usunięcia] Aneta.., Niekochana, nie obrazaj sie, ale postwie ci karty nastepnym razem. Rozlozylam ci teraz karty, ale mam trudnosci z interpretacja, nic nie czuje bo po pierwsze jestem zbyt zmeczona a po drugie karty mi sie buntuja ( tak, tak, to nie zadne banialuki - karty tez moga byc zmeczone lub mogla przyplatac sie jakas negatywna energia...). Prosze wchodz na forum i ty jestes pierwsza w kolejce (sprawdz jutro albo w poniedzialek).

01:15 [zgłoś do usunięcia] Aneta.., Niekochana, nie obrazaj sie, ale postwie ci karty nastepnym razem. Rozlozylam ci teraz karty, ale mam trudnosci z interpretacja, nic nie czuje bo po pierwsze jestem zbyt zmeczona a po drugie karty mi sie buntuja ( tak, tak, to nie zadne banialuki - karty tez moga byc zmeczone lub mogla przyplatac sie jakas negatywna energia...). Prosze wchodz na forum i ty jestes pierwsza w kolejce (sprawdz jutro albo w poniedzialek).

Cos mi sie zacielo:-o Ponawiam pytanie Anetko. Czy niedlugo znajde swoją milosc ??? kasia 31.01.86r.

Kafe sie zacina:-o??? Anetko ponowie prosbe, czy niedlugo znajde swoja milosc? kasia 31.01.86r.

Wrrrr..... sorki!

Kinga 25.11.1975 Henryk 05.02.1958 Kiedy zamieszkamy razem może jakiś okres w przybliżeniu czy za miesiąc, rok.........

Niekochana, dzieki za link i pamietam, ze ci obiecalam ;-) Zaraz rozloze ci karty (wyjatek dla niezaczernionych nickow) Aha to moze chwilke potrwac, wiec cierpliwosci ;-)

Wstydze sie zaczernic:-p Dziekuje bardzo 🌼

Karolina 27.07.1983 Robert 20.05.1983 Czy znajdziemy dobrą pracę po powrocie do kraju w tym roku?

Moje pytanie jest czy będę w tym związku co jestem czy będzie to nowy związek.Czy będę miała dzieci.I czy te dzieci będą ze starego związku czy z nowego.Co mnie czeka w najbliższym czasie.Chodzi o zawodowe,uczuciowe,i domowe.Z Góry Dziękuję. Jola.12.03.1986

18.03.1978 Jak się rozwinie moje życie uczuciowe? Czy Tomasz coś do mnie czuje? Czy będę miała dzieci?

Moje pytanie jest czy będę w tym związku co jestem czy będzie to nowy związek.Czy będę miała dzieci.I czy te dzieci będą ze starego związku czy z nowego.Co mnie czeka w najbliższym czasie.Chodzi o zawodowe,uczuciowe,i domowe. czy on coś jeszcze do mnie czuje? czy o mnie myśli? czy chciałby odnowić kontakt? czy ma teraz kogoś? czy będziemy mieli dzieci? Jola.12.03.1986 Piotr.08.07.1972