Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneta..,

Powroze: ciag dalszy

Polecane posty

Na dzisiaj koncze. Dodam jeszcze, ze moje uklady sa bardzo ogolne, gdyz dopiero sie ucze. Tarotem interesuje sie od kilku miesiecy, ale tak naprawde mam wrazenie, ze ciagle znajduje sie na poczatku...Nadal zglebiam symbolike kart, no ale jak to sie mowi praktyka czyni mistrza ;-) Bede tutaj w przyszlym tygodniu, gdyz w ten weekend wyjezdzam. Walentynko nastepnym razem ty bedziej pierwsza, obiecuje. Na konce zycze wam jeszcze milego i slonecznego weekendu. buziaczek ;-)

Witam Ja 3 wrzesien 1983 On 25 wrzesien 1975 Powiedz prosze wszystko co widac w kartach bez owijania w bawełne :) Bardzo mi na tym zalezy z gory dziekuje i czekam na wrożbe .

to ja poprosze magda 01 05 1975 co mnie czeka w życiu uczuciowym zawodowym, czy będe miała drugie dziecko czy moj los odmieni sie na lepsze czy spotkam sie z P

Dziękuje bardzo za wróżbę:) Byłam szczeże zdziwiona czytając,bo praktycznie wszystko sie zgadza:)) Jeszcze raz bardzo dziękuje :*

Gość telegrosik 123
Up Up

witam bardzo mi zalezy na odp. wciąz sama....czy ktos pojawi sie wreszcie w mym zyciu?a dziecko?mam nadzieje...ale jakos omija mnie to. Co w ogóle tam widzisz w innych obszarach zycia? czekam bede tu zaglądać.

witam bardzo mi zalezy na odp. wciąz sama....czy ktos pojawi sie wreszcie w mym zyciu?a dziecko?mam nadzieje...ale jakos omija mnie to. Co w ogóle tam widzisz w innych obszarach zycia? czekam bede tu zaglądać.ania 15.10.1976