Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneta..,

Powroze: ciag dalszy

Polecane posty

Anetko bardzo Cie proszę żebyś mi powróżyła. Mam wrażenie, że wszystko mi się wali:| jesli byś mogła odpowiedzieć na moje dwa pytania: Czy uda mi się szczęśliwie zakończyć szkołe? i czy stworze rodzine z miom obecnym partnerem? Sylwia 17.05.1991r.

Gość sajsjkahsa
Prosze o pomoc Kogo powinnam wybrac ? przemek23.06.92 czy grzeska 19.06.91 kasia14.03.92 z kim bedzie mi lepiej ?

Gość Ewela1985K
jeśli można to też bym chciała..poproszę co mnie czeka? Ewelina 07/02/1985 ..z góry dziękuje za odpowiedź

Gość Ewela1985K
jeśli można to też bym chciała..poproszę co mnie czeka? Ewelina 07/02/1985 z góry Dziękuję za odpowiedź:*

witam was znowu ;-) Dzisiaj znowu rozloze kilku osobom karty. Postaram sie powrozyc wszystkim, ktorzy wpisali sie 6.04. Jednak prosze nie wpisywac dalszych pytan, gdyz niestety nie mam tyle wolnego czasu, zeby odpowiadac na wszystkie prosby. Aha, zastrzegam sobie prawo do zmiany kolejnosci odpowiedzi. Rozklady moga byc rowniez krotsze niz wczesniej. Poziomka 33: niestety nie udziele ci odpowiedzi na twoje pytanie, gdyz jest to jak dla mnie zbyt duza odpowiedzialnosc. Na twoim miejscu zasiegnelabym raczej rady lekarza. O ciazy decyduje zwykle albo przypadek albo dobrze dobrana terapia ....I tego ci wlasnie zycze.... Nie wsciekaj sie tak...Oprocz tarota, ktorym zajmuje sie w ramach hobby, mam rowniez inne zainteresowania, a przede wszystkim mase obowiazkow i niestety nie mam tyle czasu, zeby odpowiadac na kilkadziesiat postow.

Gość ciemny kasztan
Anetko ja sie wpisywalam na 1 stronie czy moglabys zrobic rozklad Ewa 1986 11 05 otwieram niebawem wlasna dzialalnosc czy powiedzie sie ona ? i finansowo ? dziekuje bardzo czekam

Witam Aneto :) jesli mialabys jeszcze chwilke dla mnie ela 10.10.1989 michal 22.06.1980 czy to ten jedyny, no i kiedy mi sie oswiadczy ? z gory dziekuje

Gość Missyyyy
moze sie zalapie?? dorota 1.09.70 jak bedzie z moja praca?? zaczne w koncu zarabiac?? i czy moge myslec o dziecku z moim partnerem??

Gość Missyyyy
ohhh...dopiero teraz przeczytalam, ze odpowadasz na wczesniejsze.... ok.....

Gość Dadaaaa
jestem na 1 stronie pod czarnym nickiem :-) czekam :-) 🌼

Gość no i cooo
???? koniec na tym??? :-( :-(

Katherine: Co ciebie czeka w najblizszej przyszlosci w zyciu uczuciowym..... Wydaje mi sie, ze terazniejszosc to dla ciebie bardzo harmonijny czas. Masz poczucie bezipieczenstwa i jestes otwarta na innych ludzi. Nalezysz do tych osob, dla ktorych bardzo wazne sa tradycje, szczegolnie te odnosnie rodziny, (rowniez wartosci materialne itp.) Z kart rowniez wynika, ze wprawdzie kogos poznalas, ale chyba obecnie jest jakas chwilowa rozlaka..., ale nie doszlo jeszcze do takiej relacji jaka sobie wymarzylas. Mozna powiedziec, ze wasza znajomosc byla do tej pory oparta na ogromnej fascynacji i spontanicznosci. Macie za soba jakas ciekawa rozmowe....Wydaje mi sie rowniez, ze to ty bylas ta bardziej aktywna osoba, ktora przejela inicjatywe... Z kart rowniez wynika, zejestes raczej osoba, ktora ma bardzo duze wymagania odnosnie chlopaka, o ktorym myslisz. Jak by tak sie dobrze zastanowic to masz raczej racjonalne podejsie do tej znajomosci, a to oznacza ze logika jest ponad uczuciami. Ciagle rozwazasz za i przeciw i starasz sie ocenic sytuacje w sposob czysto objektywny....Bardzo potrzebujesz wewnetrznej rownowagi zanim na cos sie zdecydujesz.... Tendencja: znajomosc ta moze przyniesc wam obojgu duzo radosci i zadowolenia, byc moze rowniez spelnienie, znalezienie wlasciwej osoby, zakonczenie jakiegos cyklu (zwiazanego z faza poznania itp...) Przyszlosc: Teraz opisze pewne cechy charakteru, ktore symbolizuje ostatnia karta odnosnie przyszlosci. Jezeli rozpoznasz w niej siebie, oznacza to, ze miedzy wami bedzie przyjazn oparta na lojalnosci i zaufaniu, ale raczej nie milosc. Jezeli jednak rozpoznasz w tej karcie chlopaka o ktorym myslisz, to moze dojsc miedzy wami do zwiazku, ktory bedzie bardzo "uporzadkowany", jednakze raczej trudno mowic tutaj o jakies ogromnej namietnosci. Jest osoba, ktora jest zaradna i odpowiedzialna, na ktorej mozna polegac w kazdej sytuacji. Poza tym jest to czlowiek bardzo pracowity, sumienny, ambitny i kompetentny w swojej dziedzinie (np. w szkole, albo w pracy). Czesto moze byc rowniez postrzegany jako samotnik, ktory wprawdzie ceni sobie kontakty z ludzmi, ale te relacje sa bardziej "przyziemne", raczej nie sa oparte na uczuciach lub jakis tam emocjonalnych relacjach. Sa to znajomosci raczej formalne, chlodne. Moja rada: powinnas zdac sobie srawe z tego na czym ci naprawde zalezy. Zadaj sobie pytanie: czy moze z mojej strony nie jest to bardziej fascynacja, niz jakies glebokie uczucia?. Moze powinnas najpierw poznac tego chlopaka blizej, a potem zdecydowac..... Zycze powodzenia;-)

Kasia: "zdesperowana zona" Oto twoj rozklad: Obecnie w twoim zyciu ogromna role odgrywa mezczyzna, ktory jest bardzo wrazliwy i uczuciowy. Jego charakter moze troche przypomina osobe urodzona pod znakiem raka, ryby lub skorpiona (ale niekoniecznie). Laczy was relacja oparta na milosci i zaufaniu. Jezeli macie dzieci to jest to bardzo dobry ojciec. Jest to czlowiek o duzej empati, biorarac pod uwage jego ogromna dojrzalosc, moze to byc osobnik starszy od ciebie (ale niekoniecznie), rowniez mozliwe, ze jest szatynem.... W przeszlosci raczej nie moglas sie na cos zdecydowac, moze chodzilo o jakas decyzje miedzy dwoma rownorzednymi opcjami, albo 2 mezczyznami. Mozliwe, ze staralas sie bardzie uporzadkowac swoje zycie...Jesli chodzi o finanse to prawdopodobnie mialas jakies klopoty, moze jakis kredyt itp.... Z kart wynika, ze obecnie istnieja w zwiazku jakies problemy, duzo przeciwnosci i niestety czesto samotne zmagania. Moze nie masz oparcia w partnerze? Calkiem mozliwe, ze walczysz z jakas krytyka odnosnie wlasnych planow.....Wprawdzie jestes wytrwala i sie nie poddajesz, ale ta cala sytuacja i niepewnosc troche ciebie przerasta.... Z kart jednak wynika, ze powimo narastajacych trudnosci, jestescie bardzo zgodnym malzenstwem (albo jest to bardzo harmonijny i udany zwiazek jezeli nie jestescie malzenstwem). Miedzy wami jest wyjatkowa nic porozumienia na plaszczyznie duchowej i emcjonalnej. I tak naprawde przyszlosc tego zwiazku zalezy od...ciebie. Powinnas zaufac swojej intuicji i wykazac duze zrozumienie. Dalsza przyszlosc: przed wami jest jakas szczera rozmowa od ktorej bedzie wiele zalezalo. Tym razem wazne jest racjonalne podejscie do calej sytuacji. Twoja postawa bedzie bardzo konsekwetna....Moze to rowniez oznaczas jakas klotnie w trakcie ktorej wiele sie wyjasni.... Moja rada: moze potrzebujesz odrobine samotnosci, moze weekend albo chocby jeden dzien zdala od partnera....przemysl wszystko bardzo dokladnie, nie pozwol by emocje kontrolowaly twoje zachowanie.... pozdrawiam;-)

Martynka (Marta): Jak marcin jest do ciebie ustosunkowany: Powiem ci cos ciekawego. W czasie tasowania kart, wypadla mi karta "kochankowie", co jest bardzo dobrym znakiem. Rozklad kart byl jednak miej korzystny. Marcin tak jakby nie moze sie na cos zdecydowac. Moze chodzi tutaj o ciebie i jakas inna dziewczyne? On obecnie "dzwiga" jakis ciezar. Moze sa to wyrzuty sumienia? Albo moze swiadomosc, ze ty sie za bardzo angazujesz w ten zwiazek (lub on)? Oczywiscie moze byc tak, ze ze wzg. na zazdrosc ten zwiazek jest bardzo obciazony. Moze on ma za duze wyrzuty sumienia? W kazdym razie cos go meczy.... Jego obawy: z kart wynika, ze ogarnia go jakis strach, moze przed rozmowa z toba? Boi sie stawic czola przeszlosci..... Na co liczy: hmmm, troch mi sie wydaje, ze on ma taka postawe troche bierna, tak jakby liczyl na to ze jakos sie to wyjasni..... Z kolji ty oczekujesz na jakis gest z jego strony....Chcialabys by byla to jakas propozycja, z jednej strony marzy ci sie jego inicjatywa, z drugiej strony jakis czuly gest..... Z koleji on czeka na bardziej "praktyczna" propozycje, chodzi tutaj bardziej o logike niz wielkie emocje. Przyszlosc: nalezy najpierw przeprowadzic analize "za" i przeciw", uporzadkowac wasza relacje, wprowadzic wiecej rownowagi.... pozdrawiam ;-)

anetko, dziekuje za wrozbe. bardzo duzo sie zgadza, mam partnera, szatyna spod znaku skorpiona, starszy ode mnie o ponad 4 lata, ktory jest bardzo dobrym ojcem. ostatnio troche ze zmeczenia, torche z nerwow przechodzimy rozne nieporozumienia i klotnie, jednak wiem ze on mnie kocha i ja go kocham. w przeszlosci bylo 2 facetow, moj byly i obecny, z jednym zrywalam (zdradzil mnie i dowiedzialam sie ze ma dziecko z inna), wtedy pojawil sie moj obecny. wlasciwie to jakis czas bylo ich 2 naraz.. bylam bardzo zagubiona bo z tamtym wiazalam przyszlosc a nie potrafilam zaakceptowac faktu ze zrobil dziecko innej, a bardzo go swego czasu kochalam. ostatnio czuje ze nie mam oparcia w parnerze, ze zaniedbuje mnie, dziecko jest dla niego najwazniejsze a ja jakbym odeszla na dalszy plan. tlumacze to tym ze moze jest zmeczony, ze ma stres w pracy itd. jednak wiem ze to ten jedyny, ze nasze uczucie mimo przeciwnosci jest trwale a my jestesmy bardzo dopasowani do siebie charakterami i wiem ze juz lepszego nie znajde dla siebie. z nikim nie czulabym sie swobodniej. niestety jestem bardzo impulsywna wiec dziekuje tez za rade zeby moje emocje nie kontrolowaly mojego zachowania - wiem ze mam z tym problem. serdecznie dziekuje, uwazam ze ma pani duzy dar. pozdrawiam i zycze dobrej nocy!

Dziekuje Kasiu za komentarz ;-) Z kart wynika, ze jest to szczesliwy zwiazek. Zycze wam wszystkiego najlepszego ;-) Chcialabym rowniez, zeby kazdy z was znalazl swoja polowke

Dobry wieczór :) mam kilka pytan? czy uda mi sie z partnerem przejsc kryzys w zwiazku on 1982.09.22? czy zostanie on moim mężem? czy ktoś inny jest mi pisany? jesli tak to kto i kiedy go poznam? jestem tez bezrobotna i poszukuje pracy, chcialabym wiedziec kiedy ja znajde i czy bede z niej zadowolona? kiedy urodze pierwsze dziecko i jakiej płci? stoję na rozdrozu czy warto walczyc o obecny zwiazek czy rozejsc sie, bardzo prosze o odpowiedz. Z poważaniem Aneta 1981.02.27

Hunnie: Boje sie odpowiadac na pytania dotyczace zdrowia, gdyz brakuje mi doswiadczenia.... Jesli chodzi o twoja orientacje to mysle, ze owinnas zaufac swojej intuicji. Uwierz mi, jest to jedyna wlasciwa droga.... Zycze ci powodzenia buziaczek ;-)