Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka_fiołkowa

wiosenne odchudzanie -zapraszam -Czas na idealną dietę czyli..

Polecane posty

Do wakacji juz niewiele czasu zostalo ale mam nadzieje ze wszystkie bedziemy mogly z duma zaprezentowac swoje nowe ciala na plazy. Chcialabym wkoncu zrzucic ten balast i odzyskac swoje cialo. haha dzisiaj tak sie ucieszylam ze w koncu jestem na topiku ze zupelnie zapomnialam o sniadaniu.

Bierzecie dziewczyny jakies suplementy? Ja kiedys cwiczylam z thermo speed extreme ale nie widzialam po tym jakis efektow.

Gość iwonkka22
Emilka..posłuchaj!jeśli chodzi o siłownie,kardio,czy aerobik..to uwiez mi miałam taką samą myśl jak Ty..poszłam do super klubu i co zobaczyłam?-większość spoconych i czerwonych ludzi,tylko parę jakiś nastolatek z super makijażem które tylko udawały że ćwiczyly a tak naprawde to przyszly sobie chyba jakiegoś wysportowanego chłopaka poszukać..hehe. Pozatym ćwiczenia na takich sprzetach jak bieznia czy orbiterek bardzo szybko wyrabiają kondycje-wiem sama po sobie-tez zawsze byłam anty sporotwa,a tu po 2 tyg-juz nie wychodze z siłoni czerwona jak burak,a pozatym do klubu fitness przychodzą ludzie w bardzo różnym wieku,a wydawało mi sie zupełnie inaczej.Dobrze by było gdybys miała jakąś bratnią dusze ktora by z Tobą chodziła ćwiczyć..zawsze jedna drugą mobilizuje do wyjscia z domu...ALE JAKA JEST PÓŹNIEJ JĘDRNIUTKA SKÓRKA:p

Gość iwonkka22
pisze pisze..i nie ma moich wpisów:(

Gość iwonkka35
ja chcę zrzucuic "tylko" 3 kg i od ponad miesiąca nie udaje mi sie mimo tego że jestem na diecie i codziennie siłownia lub basen (zamiennie), 3 x w tygodniu vacu step... waga stoi w miejscu przeklęte 54 kg chce wazyć 51, pod koniec lutego założyłam sobie że do majowego weekendu, co z tego, jak dalej jestem w "czarnej dupie" Nie wiem co mogę jeszcze robić?? Jem mało i bezwęglowodanowo... Pomózcie...

Gość iwonkka35
ja chcę zrzucuic "tylko" 3 kg i od miesiąca nie udaje mi sie momo tego że jestem na diecie i codziennie siłownia lub basen (zamiennie), 3 x w tygodniu vacu step... waga stoi w miejscu przeklęte 54 kg chce wazyć 51, pod kioniec lutego założyłam sobie że do majowego weekendu, co z tego, jak dalej jestem w "czarnej dupie" Nie wiem co mogę jeszcze robić?? Jem mało i bezwęglowodanowo... Pomózcie...

Gość iwonkka35
ja chcę zrzucuic "tylko" 3 kg i od miesiąca nie udaje mi sie mimo tego że jestem na diecie i codziennie siłownia lub basen (zamiennie), 3 x w tygodniu vacu step... waga stoi w miejscu przeklęte 54 kg chce wazyć 51, pod koniec lutego założyłam sobie że do majowego weekendu, co z tego, jak dalej jestem w "czarnej dupie" Nie wiem co mogę jeszcze robić?? Jem mało i bezwęglowodanowo... Pomózcie...

Gość pretty13
Jeśli mogę dołączyc do grupy to bardzo chetnie :) Mam 27 lat, 62 kg, ostatnio przytyłam pare kilo bo wazylam 57 :( Takze biore sie za siebie bo jak tak dalej pojdzie to bede tyc dalej!!!!

Gość iwonkka22
ja kiedyś przez cały dzień piłam 1,5l wody z aqua slim a wieczorem na siłkę..oprócz tego że spociłam sie jak głupia to na wadze nic nie drgnęło...podobno dlatego że mięśnie są cięższe od tłuszczu,ale to nie motywuje..

Gość iwonkka22
chyba cos mi się dzieje z główką..bo od wczoraj oglądam tylko na necie zdięcia chudych modelek..kurcze-ciekawe co one jedzą..bo cos muszą.

Gość pewien anonim
Drogie Panie dobra jest dieta białkowa i człowiek nie jest po niej głodny, tylko czy jest zdrowa to tego nie wiem ale moje koleżanki bardzo duzo schudły po ciaży

Gość victoria...
hej..próbował ktoś może bio cla z zieloną herbatą?

Gość Emilka88
Ja sie trzymam śn mleko sojowe z płatkami orkiszowymi, owsianymi, słonecznikiem i otrębami jabłko obiad zupka krem marchewka-cebula-por-czosnek 3x herbata zielona banan kilka suszonych daktyli

Gość Emilka88
a co do fitnesu dzięki za zachętę ale ja się jakoś nie mogę przemóc... ogólnie jestem wstydliwa a nie mam koleżanek które by chciały iść.

Dzisiejszy dzien dietkowy calkiem udany sn-3 kromki wasy z serkiem +surowka sn2- jablko obiad- miseczka zupki jarzynowej podwieczorek- jablko kolacja- zastanawiam sie wlasnie co zjesc A cwiczen to zaliczony 20 min zestaw na nogi i stepper jeszcze czeka na mnie

Gość Emilka88
u mnie spoko, już nic nie zjadłam, pól godziny poćwiczyłam ale to taka ledwo rozgrzewka, brzuszki, skakanka jeszcze piję herbatę zieloną, 1,5 litra wody dzis zaliczone no i zalałam na noc białą fasolkę, będzie jutro na obiad

ja na kolacje zjadlam 3 malutkie grzanki zytnie z ogorkiem kiszonym i tez juz na dzisiaj koniec. Jak na razie nie czuje sie glodna na tej diecie. Zobaczymy co jutro bedzie. A i przez caly dzien pije czerwona herbatke.

emilka co jaki czas masz zamiar sie wazyc? Ja najchetniej wazylabym sie codziennie ale wiem ze to glupie.

;) niesety zajęta byłam ale mam czas to wpadałam do Was na razie racjonalnie MŻ bez słodkiego czy sztuczenie barwionego. Oprócz tego zwiększam ilość białka w moim menu... Cellulit mam-nie widać na pierwszy rzut oka ale jak ścisnę mięśnie to niestety jest :O słyszałam ,że na cellulit najlepsze co jest to-wchodzić po schodach najczęściej ile można i pić sporo wody. W sumie woda to ogólnie jest zalecana przy diecie ale trzeba pamiętac by nie przesadzać-w końcu wypłukuje też z organizmu minerały i inne cenne substancje.Ja pijam też czerwoną herbatę -tfu paskudna ale ponoć wpływa na przemianę ;) Aaa jeżeli chodzi o sport- trochę biegam,spacery, czasem skakanka :) palnuję hula -hop bo rzezbi talię ale spada mi wciąż po kilku sekundach :O a się rozpisałam :D dobranoc dziewczyny i wytrwałości !! damy radę ! jesteśmy silniejsze od batoników czy innych zapychaczy :)

Wczorajszy dzien zaliczony na 6. Wieczorem jeszcze zaliczylam 40 min cwiczen a dzisiejszy dzien zaczelam od 45 minut na stepperze. Pora zjesc sniadanko

Gość Emilka88
ooo orchidea zazdroszczę ćwiczeń. Ja jakoś sama nie umiem sie zmotywować prócz 30min gimnastyki. Nie mam żandych przyrządów. http://www.olimpus.pl/ ja chcę na fitness ale się wstydze ;( chodziłam tam jak miałam 14-15 lat ale nie moge sobie przypomnieć jakie dziewczyny przychodziły :p boję się że będę najbardziej zasapana na sali. A instruktorzy są super tylko... za idealni :p Wiecie może jakie zioła są dobre na zatrzymywanie wody w organizmie? a ważyć się na razie nie mam gdzie, waga popsuta. pzdr i obyście zaliczyły kolejny wzorowy dzień :)

Gość 123kicia123
Ja również się przyłączam. Ćwiczę od lutego i udało mi się troszkę zgubić kilogramów :-) Ale zaczynałam od zupki kapuścianej, tzw. dieta Kwaśniewskiego. Na niej przez tydzień w ogromnych cierpieniach zgubiłam 4 kg i, aby te kg nie powróciły zaczęłam ćwiczyć, 4 x w tyg. Do tego w wolnych chwilach zaczęłam jeździć na rolkach :-) Teraz oprócz diety i ćwiczeń wypowiedziałam wojne mojej pomarańczowej skórce :-( o zmoro!!! 2 x dziennie masuję się kremem antycellulitowym, jem tabletki na cellulit, a dziś idę kupić bańki gumowe i mam zamiar codziennie się nimi masować. Przeczytałam na tym forum, iż te bańki bardzo pomagają, dużo dziewczyn widzi efekty i ja też postanowiłam to wypróbować. Dieta, ćwiczenia, krem antycellulitowy, tabletki i masaże, jak to nie pomoże to się poddaję!!!

Gość Emilka88
cześć :) a ile ważysz i ile masz wzrostu? ja wczoraj robiłam peeling kawowy na cellulit ale nie wychodzi mi to owijanie folią. Spada i wszystko jest brudne. Właśnie zjadłam mleko sojowe z płatkami, to jako drugie śniadanie bo rano banana. Teraz jeszcze herbata zielona, w między czasie jabłko, na obiad biała fasolka, kolacja nie wiem. A jeśli nie będzie padać to idę po południu na rower na godzinkę.

stokrotka ja jestem na 1000 kcal chociaz wczoraj to nie przekroczylam 700. Dzis na sniadanie byl serek wiejski i czerwona herbatka. Na obiad planuje udko z kurczaka bez skory pieczone w rekawie i surowke z ogorka kiszonego. Od wczoraj mam niesamowity zapal do dietkowaia i cwiczen. Mysle ze to dzieki wam dziewczyny. Razem latwiej walczyc z sadelkiem. Emilka co do owijania folia to ja kiedys tez tak robilam. Niestety tez brudzilam wszystko dlatego robilam to w wannie. Jak juz sie owinelam to zakladalam obcisle spodnie i biegalam. Dobrze ze mi przypomnialas, wieczorem tez sie okleje folia :)

to ja tez zaczne od dzis ciwczenia a od jutra dietka a dziewczyny powiedzcie mi co robicie z ta folia na co ona jest na schudnięcie????:) jeszczeo tym nie slyszalam Moj cel 52 kg do konca maja mam nadzieje ze sie uda..:))