Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka_fiołkowa

wiosenne odchudzanie -zapraszam -Czas na idealną dietę czyli..

Polecane posty

Gość Emilka88
u mnie wzorowo z dietą, z ruchem fatalnie.

Gość Emilka88
uf, kolejny dzień zaliczony. Przeszłam na surową dietę. Nie tylko dla schudnięcia, ale zdrowia. Pierwsze dni najtrudniejsze, zobaczymy.

Hej dziewczyny! Niestety w weekend nie cwiczyłam, ale dietę trzymałam i dzielnie się masowałam plus kremy i tabletki na cellulit. Dzisiaj nadgoniłam cwiczenia i dałam z siebie wszystko :-) Masażyk również zaliczony (oj, bolało :-( ) kremy wklepane, a zaraz wezmę tabletki. Jestem pewna, że wytrwamy :-)

cześć upgo :D wczoraj byłam pierwszy dzień w pracy - mam cały segregator procedur do wykucia :/ wczoraj było w miare grzecznie jesli chodzi o jedzenie, ale skusiłam sie na serek wiejski o 21 :O niepotrzebnie, bo wcale nie byłam głodna. W pracy nie mogę jeść ani pić poza wyznaczoną przerwą.. może to i dobrze.. ale nie moge tez pozwolić sobie na żarcie jak z niej wracam, a czuje ze stare durne nawyki wracają. No dobra, teraz jem sniadanie, naszło mnie na parówki więc w sumie z kawą, wasą daje mi to 440 kcal.

Gość Emilka88
kolejny wzorowy dzień. nie mam się gdzie ważyć. ale czuję, że troszkę schudłam. liczyłam na wiecej, ale cóż. moja dieta ma być stylem życia a nie tylko odchudzaniem więc sie nie spinam.

hey hey dziewczęta:) witaj Sopelek:* ja miałam się twardo odchudzą od 1.03 i początek był całkiem nie zły (i dietka ładnie 3mana, i ćwiczenia codziennie były) ale wszystko do czasu, niestety.. już nie wspominając o świętach i tygodniu po!! TRAGEDIA! Dlatego też, tym razem postanowiłam ostro (choć nie wiem nie za ostro) wziąć się za siebie - wczoraj zaczęłam szwedzką. jak dla mnie straszy hardcor! dziś dopiero 2 dzień, a w ogóle nie mam energii.. no cóż zobaczę jak będzie jutro, spróbuję wytrzymać do końca, a przynajmniej ile się da. w końcu już se zapas szpinaku kupiłam:D

cześć :) jak idzie? u mnie całkiem całkiem ;) jedynie w niedziele nieco alkoholu (mocno kaloryczne) ale za to biegałam w obcasach :D więc coś się spaliło haha

Hej dziewczyny, Ja dzisiaj bez cwiczeń, ale trenuję co 2 dzień. Dietka trzymana. Zaraz idę się wymasowac bańkami :-) Kurczę, dzisiaj oglądałam swój cellulit :-( Stwierdziałam, że zamiast kości mam tylko cellulit!!! Jem tabletki, używam 2 kremów (jeden na noc, jeden na dzień), codziennie masuję się bańkami, wypijam ok 2 litrów wody dziennie i dupa :-( Co prawda wojnę mojemu cellulitowi wypowiedziałam tydzień temu i na efekty trzeba czekac, ale ja już bym chciała.

cześć laski :) ja wczoraj mialam antydietowy dzien ;) rano te parówki, w pracy 5 pierogów ruskich (mamy boską stołówkę), potem jogurt, na kolację 3 smażone jajka+ziemniaki+surówka z kiszonej kapusty.. a w miedzyczasie kilka ciastek w czekoladzie..tak to jest jak nie zapisyje tych cholernych kcal na kartce!!!

witajcie odchudzaczki:) dzień nr 3 rozpoczęty - głodna jestem jak wilk dalej! ale.. czuję się znacznie szczuplejsza:D pewnie tylko to moja psychika, ale co tam - patrzę w lusterko i widzę że moja buzia już nie jest taka okrągludka:) do boju!!

Hej, przepraszam was że mało piszę, muszę sie wdrożyć do tej pracy, mam masę nauki..dieta na razie na lajcie..nie obżeram sie ale ten nie zaciskam pasa..

Gość Emilka88
U mnie znów wzorowo, ale spadam z wątku, przenoszę się na bardziej naturalny, tu dla mnie za dużo chemii. powodzenia.

Hej dziewczynyy, wczoraj byłam tak zmordowana, że wieczorem nawet kompa mi się nie chciało odpalić. Dzisiaj dzień bez treningu, bo wczoraj był. Dietka trzymana, ale najgorsze, że chodzi za mną jakiś pyszny lód z polewą (mniam :-)) Kurcze, mam nadzieję, że się nie złamię :-) Tabletki w normie, masaże w normie, kremy w normie :-) Trzymajcie się dziewczyny, powolutku ciepło się robi :-) A do lata coraz bliżej :-)

hej.. zaprzepaściłam całkiem dietę.. moj facet zaczal cwiczyc a ja sie zapuszczam :O brak słów.. muszę przestawić mózg na 1200 kcal..ale pewnie jeszcze troche mi to zajmie..

W weekend sobie pozwoliłąm i był bardzo kaloryczny dla mnie :-( W sobotę winko... A w niedzielę kacyk, a na kacyku to miałam na wszystko ochotę i jadłam, co było w lodówce... :-( Ale wzięłam się od poniedziałku i wczoraj byłam na trenigu i się nie poddaje :-)

hej, u mnie dieta caly czas trwa. Nie odzywalam sie bo sporo na glowie mialam. Troche jestem zla bo mimo ostrej diety i codziennych cwiczen jest tylko 1 kilogram mniej. Za to pozbylam sie cellulitu, cialko mam jedrne a na brzuszku zarysy miesni. Wiec moze schudlam wiecej tylko mieni mi przybylo a te ciezsze sa. Mimo to myslalam ze na wadze bedzie mniej.

No dobra, wracam!!! Biore sie za moja gruba dupe!!! koniec z tostami w pracy, slodyczami itd. Zjadlam jakies 200g salatki z ryzu, kukurydzy, jajka i tunczyka z minimalna iloscia majonezu i wypilam kawe z mlekiem i slodzikiem. Do pracy biore activie mala i malutkie opakowanie tej salatki. Kolacji jeszcze nie wymyslilam. Wroce tu wieczorem! :D

Tez mam taką nadzieje ze zostanę tu na dłużej:) Wiec u mnie jest tragicznie typ jabłka wszystko i nawet jeśli ubrania mam kupić to rozmiar większy góra mniejszy dół...Mam 171 cm i :( 65/66 kg. Zeszłam z wagi 78kg ale od roku czasu ciężko jest mi zejsc poniżej 65:( Moj cel to 58/59 ale 60 też mnie zadowoli...

Masaż z bańkami chińskimi moge polecić każdej:) pięknie wygładza, skóra elastyczna i cm się zmniejszają a poniewaz mam skórę naczyńskową nie mogę pozwolić sobie na dłuższy masażyk. Jeśli chodzi o wspomagacze to na pierwszym miejscu linea choć mino że zawiera chrom nie pomaga mi w odstawieniu słodyczy( moja zmora życiowa). Teraz zakupiłam nową line fitness i musze stwierdzić ze nawet całkiem całkiem:) A dieta to żle na mnie wpływają węgle-wiec je ograniczam...obecnie dieta warzywna, soki i kawa\ raz w tyg basen i ćwiczenia 4 razy w tyg + bio cla...co mi jeszcze poradzicie????

Ja już mam dość diety :-( Dlaczego inne jedzą co chcą i są chude, a ja muszę uważać co jem i chuda nie jestem!!! To takie niesprawiedliwe :-( Właśnie ssie mnie z głodu :-( Codziennie rano jem activie i zaraz polecę do sklepu po pitną i głodzik przejdzie :-)

Nie załamuj się. Będzie dobrze, a jak nie chcesz jakiejś okropnej diety stosować, to może wczasy odchudzające byłyby dla ciebie dobre. Na stronie hotelu Primavera z Jastrzębiej Góry widziałam taka właśnie ofertę - myślę, że może być fajnie, bo mają sporo atrakcji.

Gość Vitalianka
Hej.znalazłam ciekawy konkurs na facebook'u. Jeśli ktoś przeszedł jakąś metamorfozę to można wysłać i wziąść udział w konkursie.Nagrody może nie są oszałamiające ale sam udział może poprawić samopoczucie. :) http://www.facebook.com/vitalio#!/event.php?eid=145418775516631