Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka_fiołkowa

wiosenne odchudzanie -zapraszam -Czas na idealną dietę czyli..

Polecane posty

Gość Emilka88
peeling kawowy jest na cellulit :) ale eeeej znalazłam chyba lepszy przepis na zatrzymywanie wody, bo mam z tym problem mimo, że nie biorę tabletek anty. Komentarze są bardzo dobrze rokujące, a kupić musze tylko imbir i cynamon w proszku więc tanie i mysle ze warto sprobować. Dziewczyny piszą, że po takim zabiegu nawet 2 kg mniej na wadze, że jak waga nie chce ruszyć mimo diety to to może być zatrzymana woda a co za tym idzie toksyny i cellulit. http://www.wagina.com.pl/index.php/Zdrowie/Usuwanie-nadmiaru-wody-z-organizmu/strona-3.html

Gość 123kicia123
Ja się nie ważę, tylko mierzę. Jeszcze w styczniu nosiłam rozmiar 38/40, teraz wchodzę w 36, ale co prawda jest mi obcisły, a chcę by był mi luźny :-) Powiem szczerze, że z wiekiem coraz gorzej idzie mi schudnięcie. Teraz pracuję nad tym, by efekty były trwałe i by nie było efektu jo-jo. Nie chcę zgubić wody, by mniej ważyć, tylko pozbyć się tłuszczyku i cellulitu. Dodatkowo 2 - 3 x w tyg robię peeling z soli na całe ciało. Działa tak samo jak z kawy, tylko nie robię takiego bałaganu jak z kawą :-)

Gość 123kicia123
Ja się nie ważę, tylko mierzę. W styczniu nosiłam rozmiar 38/40, teraz wchodzę w 36. Co prawda 36 jest mi obcisły, a chcę by był mi luźny. Dodatkowo 2-3 x w tygodniu robię peeling z soli. Działanie ma takie samo jak peeling z kawy, tylko nie robię przy tym takiego bałaganu w łazience :-) Chcę, by efekty były trwałe i by nie było efektu jo-jo. Nie chcę pozbyć się wody, tylko zgubić tłuszczyk i pozbyć się cellulitu.

Ja się nie ważę, tylko mierzę. W styczniu nosiłam rozmiar 38/40, teraz wchodzę w 36. Co prawda 36 jest mi obcisły, a chcę by był mi luźny. Dodatkowo 2-3 x w tygodniu robię peeling z soli. Działanie ma takie samo jak peeling z kawy, tylko nie robię przy tym takiego bałaganu w łazience :-) Chcę, by efekty były trwałe i by nie było efektu jo-jo. Nie chcę pozbyć się wody, tylko zgubić tłuszczyk i pozbyć się cellulitu.

Gość iwonkka22
hejjj!nie zapomniałam o Kafeee-tylko wczoraj byłam starsznie zabiegana-moge wczorajszy dzień zaliczyć do sukcesu-dwa małe talerze zupki jarzynowej:)od poniedziałku mam w planach przejść na konkretną dietke:0ale jeszcze nie wiem jaką...

Ja 4 x w tyg chodzę na vacu well (tj. bieżnia w podciśnieniu - super, polecam), dodatkowo w dni wolne zaczęłam jeździć na rolkach.

stokrotka ja staram sie w wolnej chwili wskakiwac na stepper. Czytalam na innych topikach ze daje to efekty. Poza tym brzuszki. Najlepiej mi sie cwiczy rano albo poznym wieczorem jak juz dzieci pojda spac.

Ja 4 x w tyg chodzę na vacu well (tj. bieżnia w podciśnieniu - super, polecam), dodatkowo w dni wolne zaczęłam jeździć na rolkach.

dziewczyny ja sie odchudzam od wtorku,super mi idzie dieta,mam ulożona na 7 dni przez dietetyczke,na pewno dam rade,waze 83 kili przy wzroscie 173,nie widac ze tyle waze,musze schudnac do 70 czy nawet 68 tak jak kiedys wazyłam,wszystkie ciuchy male leza w szafie i czekaja na mnie,mam nadzieje za 3 miechy albo naweyt pozniej zaloze je na siebie,nie chce szybko schudac,bo bede miala brzydkie cialo,dzis o 15 55 w rozmowch w toku bedzie o kobiecie ktora schudla i skora po odchudzaniu jej zostala,bardzo brzydko wyglada,jak chcecie moge dac wam przykldac mojej diety,jest fajna i przyjemna

mam mocna budowe ciala,ale nosilam wczesniej rozmiar 38 albo nawet 36,kazy moze sobie pomyslec ze 68 kilo to duzo,al dla mnie to bardzo malo,jestesm wtedy chuda,a moja mama i inni mowie ze wygladam jak szkieletor,nie mam wtedy brzucha,cellulitu,chude uda,mam ladny tylek, dziewczyny popatrzcie na siebie,zobaczcie co macie w sobie ladnego,patrzcie na swoje zalety nie wady,ja zawsze tak robilam,nawet jak przytylma,wiecie co jest moja zmora:( slodycze,ale wiem ze zaczne sie zdrowo odzywiac dla siebie,ze moje nowe nawyki wywieniowe beda moim atutem ze dam rade, optymistka rzadzi:)

najlepiej sie cwiczy rano przed sniadaniem,wtey sie spala tluszcz a nie to co sie zjadlo,czyli to co chcemy zeby sie spaliło:) mi sie tez nie chce cwiczyc i to abrdzo ale czasem sie zmuszac i sie lepije po tym czuje,nie trzeb tez rano dlugo cwiczyc,musi byc koneicznie rozgrzewka 15 minut,cokolwiek,a pozniej ja cwicze tylko 10 minut np na stepie,cwiczenia sobie szukam na necie,

ja jestem z doskoku caly dzien na necie. Mi ogolnie najtrudniej jest zaczac cwiczyc. Jak juz zaczne to nie jest zle. Tylko potem nie moge sobie zrobic ani jednego dnia wolnego bo przepadam.

o jest ktos nareszczie:) witaj orchidea,ja pracuje,nie zawsze bede na topiku,ale bede sledzic na bierzaco,dzis mam nocke,wiec dzis jestem,jutro pewnie bede po poludniu,ten tipik mi sie jakos najbardziej spodobal:)

Gość Emilka88
U mnie super. Dzień jeśli chodzi o jedzenie zakończony. Na obiad biała fasolka+ koperek + surówka z jabłka i selera z siemieniem lnianym. Potem jeszcze jabłko i dwa suszone daktyle. A kolacji niet bo miałam ochotę na małego Kubusia no i go wypiłam. Teraz poćwiczę, choć w moim wykonaniu cięzko to nazwac cwiczeniami :p jeszcze dużo wody przede mną i ze dwie herbaty.

Emilka jak ci sie udaje tak wczesnie konczyc jesc i nie podjadac? Ja jeszcze bede kolacje jadla tak za pol godzinki, troche pozno ale pozno tez chodze spac. Jak na razie to dietke trzymam super ale mam wielka chec podjesc cos. Poki co trzymam sie tylko jak dlugo. Na wieczor zaplanowalam jeszcze stepper i brzuszki. Ranny trening poszedl calkiem niezle 45 min zaliczone zobaczymy jak teraz. Emilka a jakie cwiczenia cwiczysz? Widzialam na innych topikach ze dziewczyny zachwalaja cwiczenia z youtuba 8 min. Tez musze sie przelamac do innych cwiczen niz brzuszki.

Gość Emilka88
Różnie ćwiczę, nic specjalistycznego, odbębnię swoje 30 min i już, czyli trochę skakankii, brzuszków, dużo rozciągania, rowerek w powietrzu, pajacyki, wymachy itp... :) aż poczuję się ciut zmęczona i rozgrzana. Parę dni temu rzuciłam A6W ale chcę wrocić, a przerwałam bo miałam straszne PMS i pierwsze dwa dni okresu też, u mnie tak samo- dzień przerwy i wszystko zawalone, i analogicznie do jedzenia- jak sobie popuszczę niby 'ten jeden raz' to już leciiii... orchidea nie wiem, jak wpadne w rytm jedzenia 8- 17/18 ( a chodzę spać o 23 ) to potem mnie nie ciągnie. Wystarczy kilka dni cierpienia i potem to już jest naturalne, że po 18stej nie jem. Nie czuję głodu, no dobra, koło 23 tak, ale nigdy nie objadałam się tak późnym wieczorem czy w nocy. To ja też zważę się w przyszły piątek. Myślę intensywnie nad aerobikiem, jeszcze po dzisiejszych rozmowach w toku i tej strasznej obwisłej skórze... bardzo wspołczuję tym kobietom,.... oglądałyście?

Ogladalam, strasznie to wyglada. Ogladam tez program na discovery travel&living pt"chirurgia otylosci". Tamwlasnie operuja osoby po tak duzej utracie wagi. Swoja droga podziwiam ludzi ktorym udalo sie tak radykalnie zmienic swoj sposob odzywiania. Ja tu mam problem aby zrzucic 8 kg a tam chudna po 80 kg.

Drugi dzien dietkowy zaliczony pozytywnie. Zrezygnowalam z wieczornej gimnastyki bo juz padam.Mam nadzieje dziewczyny ze u was tez wszystko idzie pomyslnie i pokusy omijaja was z daleka.