Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małe pytanie

Czy to dobrze jak facet patrzy na przeszłość seksualną kobiety?

Polecane posty

Gość Małe pytanie

Co sądzicie o facetach, którzy przywiązują wagę do tego z iloma, z kim, dlaczego i po co spała kobieta, która ich interesuje?

Gość ertyujhgwji ki
dodaj i :wyolbrzymia i mnoży x 100

Gość to mądry facet
wie jak uniknąć puszczalskiej

Gość olewjwajło
to pewnie ona łajdaka unika :D

Gość taki nie moze byc lajdakiem
bo to pewnie porzadny facet

Gość fghjkjk dbkldok
przechodzony :)porządny to jest tylko mój l wszsycy inni są zerem

Gość On:D:D
A co sądzisz o kobietach, które patrzą na przeszłość seksualną faceta? Bo ja myślę, że pragną uniknąć kogoś kto potraktuje je przedmiotowo, kogoś komu chodzi o seks, a nie o poważny związek, kogoś, kto może się szybko znudzić, kogoś, kto może z dużym prawdopodobieństwem zdradzić itp. Myślisz, że w tym przypadku powody mogą być aż tak różne?:P

Gość maja prawo na to patrzec

Gość drzewko szczesci
co sądze o facetach?własnie to że w wiekszości patrze na nich jako na maszyny seksualne

Gość jestem kobietą ale
Gdybym była facetem - NIE CHCIAŁABYM puszczalskiej o dużym przebiegu czyli , która zaliczyła sporo fagasów.

Gość to dobrze jak patrzy

to zależy - bo jesli ma robic sceny o 2 partnerów seksualnych w ciągu 30 lat zycia to niech się buja... jesli natomiast ma robić awantury o 10 partnerów w ciągu 2 lat - to niech robi - jego sprawa z kim chce się związać, jesli ma takie a nie inne zasady to nie ma co się na niego złościć.

Tylko dziwki twierdza że to nic dobrego, bo same wtedy nie mialyby u nikogo szans na normalny związek. Kobieta która sie puszcza bez zobowiązań nie ma szans u faceta.

Gość a ja uważam że nie należy
spowiadać się z tego, co działo się zanim się poznaliśmy!!!!!!

Gość szmatom mowie nie

Nie chcesz sie spowiadać z przeszlosci bo wiesz że wtedy by cie kopnął w dupe. Jakbyś nic złego nie robila to nie miałabyś z tym żadnego problemu.

Gość Brzoskwiniowy krem do twarzy
Moim zdaniem, im większy stopień niedowartościowania, niepewności faceta tym bardziej na to patrzy.Najgorsi sa tacy dla których zawsze się liczyło co koledzy powiedza i wszystko robili by" wpasowac się w grupę"...... no i nawiedzeni katolicy

Gość kjkgkjk
Kurwiarz niech ma dziwke a normalny kobiete z zasadami. Puszczalskie kurewki nigdy na zone.

Gość Arek masz racje

"Brzoskwiniowy krem do twarzy - Moim zdaniem, im większy stopień niedowartościowania, niepewności faceta tym bardziej na to patrzy.Najgorsi sa tacy dla których zawsze się liczyło co koledzy powiedza i wszystko robili by" wpasowac się w grupę"..." nie sposób sie nie zgodzic :)

Gość czyli ze strachu przed
co to znaczy "nic złego nie zrobiła"? Czy jeśli miałam przed poznaniem ciebie innego faceta i związek się rozpadł, to znaczy, że zrobiłam coś złego i dlatego nie chcę o tym opowiadać??? Nie mam zwyczaju opowiadać nowemu chłopakowi o moim byłym związku. Nie wniesie to niczego do naszej znajomości. Ja nie pytam jego o poprzedni związek i nie zamierzam opowiadać o moim. Startujemy z uczuciem na nowo a przeszłość nie ma nic do tego. Uważam, że to bardzo niesmaczne wyciągać na światło dzienne coś, co nie dotyczyło nowo poznanej osoby. Bo ani mi nie będzie lepiej jak dowiem się z kim wcześniej mój obecny, a tylko może wszystko popsuć. A juz szczegóły z poprzedniego związku zupełnie mnie nie obchodzą i uważam, że to chamskie opowiadać jak to było z moją poprzedniczką

Gość ja patrzę

Nie chodzi o seks z wcześniejszym partnerem, to normalne. Tylko o puszczanie się.

"Nie mam zwyczaju opowiadać nowemu chłopakowi o moim byłym związku. Nie wniesie to niczego do naszej znajomości. Ja nie pytam jego o poprzedni związek i nie zamierzam opowiadać o moim. Startujemy z uczuciem na nowo a przeszłość nie ma nic do tego. Uważam, że to bardzo niesmaczne wyciągać na światło dzienne coś, co nie dotyczyło nowo poznanej osoby. Bo ani mi nie będzie lepiej jak dowiem się z kim wcześniej mój obecny, a tylko może wszystko popsuć. A juz szczegóły z poprzedniego związku zupełnie mnie nie obchodzą i uważam, że to chamskie opowiadać jak to było z moją poprzedniczką" brawo.

Gość Byk z prowincji
Buhaj, nie patrz tylko ruchaj !

Gość te ktore sa przeciw to puszcza
lskie

Faceci mają wielki kompleks na tym punkcie, wynika to z kiepskich umiejętności w łóżku. Facet znający swoją wartość nie interesuje się byłymi partnerami swojej kobiety bo wie że jest lepszy. Jednym słowem dziecinada.

Gość po cholerę opowiadać
a potem koleś zawsze się będzie zastanawiał czy poprzednik nei miał większego sprzętu i większych możliwości.... z takim myśleniem to mu nigdy nei stanie...

Gość jaka cipka
A facecik który sie podlizuje kobietom na babskim forum to ciota. W dodatku kopiuje swoje wypowiedzi. Tak to ty jesteś chłoptasiem z pustym workiem.