Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolipecherz?

Pecherz.. buu

Polecane posty

Gość bolipecherz?

Uczucie parcia, ide do ubikacji i nie da sie do konca wysikac. Co to moze byc? mam uczucie jakby ciagle troche moczu zostawalo w pecherzu i nie moge sie wysikac! Prosze o porady. Jutro zaniose mocz do badania rano a dzis prosze o porady... Dziekuje

Gość zapalenie pęcherza

Gość bolipecherz?
Ale to odbywalo by sie bez bolu? Mnie nie boli tylko wielki dyskomfort zwiazany z tym ze chce a nie moge...

Gość ja przechodzę teraz
zapalenie cewki i chyba pęcherza. dzisiaj mam wizytę u lekarza, póki co łykam prouro, piję taką herbatkę na drogi moczowe, piję dużo wody i grzeję podbrzusze. trochę pomaga (widać po moczu, że nie jest taki ciemny jak na początku jak robilam badania (liczne bakterie mi wyszły). no i przy oddawaniu moczu też mnie nie boli tylko mam ciągle uczucie, jakby mi się chciało sikać i taki dyskomfort w podbrzuszu i w okolicach cewki :(

Gość bolipecherz?
Dziekuje za odp. To pewnie podobna sytuacje mamy... Prouro to na recepte jest? Mam furagin i nie wiem czy moge zarzyc jak jutro chce zrobic badanie moczu?

Gość bolipecherz?
Dziekuje za odp. To pewnie podobna sytuacje mamy... Prouro to na recepte jest? Mam furagin i nie wiem czy moge zarzyc jak jutro chce zrobic badanie moczu?

Gość kinkka
Masz zapalenie pęcherza moczowego.Ja też tak miałam i to kilka razy w miesiacu,myślałam,ze sie wykończę.Lekerz stwierdził,ze mam nawrotowe zapalenie pęcherza,brałam furaginum i urosept,ale nawet to już mi nie pomagało,dopiero proxacin mi pomógł i od roku mam już spokój.