Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

co sie dzieje z kafe???

Polecane posty

Gość teee aaabbbbcccc masz chyba pr
oblemy z matematyką:D bo nawet jeśli dziecko rosłoby po 3 cm na miesiąc, to 3x9 jest 27, a nei 36:D

rozmiar buta oczywiscie miałam na mysli,sorry:) moj 10 latek ma 42 rozmiar buta,dla przykładu noszenia szpilek przez córke a jesli chodzi o zły pomiar wzrostu to muszę Cię rozczarować nie prowadzę statystyk i nie mierzę regularnie małego ,robi to za mnie pielegniarka w przychodni:)

Gość aaaaabbbbcccccc
92 cm mierzy moja 2 letnia córeczka, ale w przyrodzie różne cuda sie zdarzają.

Gość zołza to lepiej zmień przychod
nię albo chociaż pielęgniarkę, bo mierzyć dziecka to ona na pewno nie potrafi:D

Gość moze rozmiar ubran 92?
to ubranka kupujesz na 140????

zolza pewnie kupuje ubranka na 92cm tylko i sie podnieca ze pewnie jej dziecko ma 92cm.. moze i jest wysoki ale kolo 92cm to on nawet nie stal pewnie.. a stopa rozmiar 21 to nie taka wcale olbrzymia jest, moj poltoraroczny syn nosi 23 (wzrostu ma ok.85cm) wiec te 21 to taka w sumie norma. no ale ze 92cm wzrostu to ja w zyciu nie uwierze ze to jest ok dla 9-miesieczniaka. nie mowie ze to niemozliwe bo przeciez sa giganci na swiecie.

tak oprocz wklejania zdjecia ,bede teraz rozwodzic się nad kompetencja pielegniarki:D:D:D nie mam zamiaru prowadzic jałowej dyskusji,ponieważ idealne kafe mamy z idealnymi wpasowanymi w siatki centylowe dziecmi za chwile znajda u mojego dziecka zarówno choroby genetyczne,dziedziczne oraz spowodowane moim nieodpowiednim zywieniem ,wychowywaniem itd:D zegnam moje drogie,gdyz idę do domu:D

zdesperowana zono....odpowiem jeszcze na twój post...hehehe tez miałabym się czym podniecac :) NIE NAPISALAM ,ZE STOPA 21 JEST OLBRZYMIA,WIEC NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM jak juz pisałam wiem ile wzrostu ma mokje dziecko i nigdzie nie napisałm jaki rozmiar ciuszkow nosi wiec nie podniecaj sie:p i nie wiem gdzie Ty wyczytałas ,ze moj syn ma 92 cm wzrostu wiec jesli masz problemy z czytaniem nie kwestionuj mojej wypowiedzi...baj:)

Gość idź idź i przestań już zmyślać
bo to naprawdę głupie:D matką już jesteś, a takie idiotyzmy wciąż ci w głowie:O

Mierzylam go jak spal i ma okolo 82 cm :O Myslalam ze jak rozm 92 to 92 cm ... No coz kazdy sie moze mylic.

Gość czyli jednak jagoda
;) każdy może się pomylić, to jasne najważniejsze by potrafić się przyznać do tego dlatego brawo dla Ciebie:) ale teraz chyba rozumiesz zdziwienie na forum?;)

no coz rozumiem zdziwienie. :) Ale mimo wszystko moj syn i tak jest bardzo duzy. Nieraz widze np na zakupach ze dzieci ktore juz chodza i wygladaja na starsze sa takiego samego wzrostu co ona albo minimalnie wieksze.

Gość czyli jednak jagoda
bo to prawda, że jest spory, ale taki wzrost jest jeszcze w granicach normy;) 92 cm, to przyznaj wręcz karykaturalny wzrost dla dziecka, które najczęściej jeszcze nawet nie chodzi norma dla roczniaka to 80cm, a mnóstwo dzieci nie osiąga nawet tyle w dniu pierwszych urodzin (to tylko przeciętna średnia i trochę dzieci jest wyższych i trochę niższych) Twój już ma 82cm dlatego wydaje Ci się duży, bo rzeczywiście taki jest;)

oj jagoda jagoda, poplakalam sie ze smiechu! ale masz przynajmniej odwage sie przyznac :P a ja jestem matka właśnie takie "karła" jak to ładnie napisałaś. na bilansie dwulatka 82 cm - 10,5 kg

Gość mama mloda
hyhy wiedzialam ze cos jej sie pomieszlao, brawo za przyznanie sie do bledu 🌻 :p