Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisnia z dzemiku

sprzedalam przedmiot na Allegro - kilkanascie ksiazek

Polecane posty

Gość wisnia z dzemiku

w aukcji zaznaczylam odbior osobisty (podalam dzielnice w ktorej mieszkam i napisalam "po wczesniejszym uzgodnieniu") wlasnie dostalam maila, ze Kupujacy chcialby odebrac ksiazki, ale pasuje mu tylko w tych i tych godzinach i w tych i tych miejscach dowcip polega na tym, ze ja pracuje i nie bede sie zwalniac z pracy, po to, zeby dowiezc mu gdzies to, co kupil Mam wrazenie ze to on powinien sie do mnie dopasowac? Czy sie myle? Bo juz 3 czy 4 raz mialam taka propozycje!!!

Gość kikuu
to ty informujesz go gdzie i w jakich godzinach moze odebrac paczke, nie odwrotnie

Gość bukaa
Zawsze, kiedy kupowałam coś z odbiorem osobistym, to ja się dopasowywałam do sprzedającego, bo uważam, ze odbiór osobisty to niejako przysługa.

Gość wisnia z dzemiku
Czy tez mieliscie takie propozycje? Dla mnie to bezczelnosc!

Gość wisnia z dzemiku
Dokladnie, ja tez sie dopasowywalam, kiedys Sprzedawcy pasowalo tylko ok. poludnia - a ja wtedy pracuje - zaplacilam za paczke i nie mialam pretensji...

Gość brewiasz
wiesz co ja mysle ze on chce cie wydymac

sposób zapłaty lub odbioru ZAWSZE ustala sprzedawca więc grzecznie powiedz w jakich godzinach i gdzie może odebrać książki bez zbędnych dyskusji

też to mam co jakiś czas nawet w tej chwili- pani kupiła rzecz tydzień temu- przelew dawno by doszedł a jej się dziś przypomniało, że ona na sobotę potrzebuje i nie zdąży wpłacić :D to czy mogę w drodze wyjątku..... tylko w drodze wyjątku to by człowiek "wyjątkował" co chwila jeśli człowiek nie jest czegoś pewny pyta PRZED kupnem nie- po