Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak powinno byc?

waga

Polecane posty

Gość jak powinno byc?

hej prosze powiedzcie mi jak bylo w waszym przypadku jezeli chodzi o wczesna ciaze. jestem w 13 tyd a mam - 3 kg, nie wymiotuje. Co prawda jem mniej jak przed ciaza bo nie mam apetytu ale czesciej. jak bylo u was?

Gość jak powinno byc?
to niewiele wiec chyba nie mam sie co martwic. a zeby bylo smieszniej przy mojej spadajacej wadze brzusio mi wychodzi:)

pewnie ze nie masz sie czym martwic słyszałam o takich dziewczynach co na początku ciąży chudły ale na wszelki wypadek powiedz o tym lekarzowi zreszta pewnie sam cie wazy

no z tym brzuszkiem to moze byc roznie ja przytylam 22 kg i mialam bardzo maly brzuszek moja przyjaciolka przytyla 7 kg i miala ogromny :) co dziwne nasze dzieci wazyly tyle samo (niecale 3 kg) a nasza waga wyjsciowa tez byla prawie identyczna :)

Gość jak powinno byc?
wow ale mnie zaskoczylas, a powiedzcie mi prosze jaka wage mialyscie przed ciaza?chodzi mi o budowe ciala

Gość jak powinno byc?
wow ale mnie zaskoczylas, a powiedzcie mi prosze jaka wage mialyscie przed ciaza?chodzi mi o budowe ciala

Gość jak powinno byc?

Gość jak powinno byc?

Gość jak powinno byc?
nie chce mi wysyslac nie wiem co sie dzieje:) powiedzcie mi prosze jak bylo u was z waga przed i jaka macie budowe ciala??

Gość jak powinno byc?
bo ja nie naleze do osob szczegolnie szczuplych ale i tez nie otylych przed wchodzilam w rozm 36-38 teraz mi ciasno a waga w dol

Gość anka774
Ja jestem bardzo drobna i w pierwszej ciąży startowałam z wagą 50 kg przy prawie 170cm wzrostu i przybierałam od początku w zastraszającym tempie:O w 19 tygodniu ważyłam już 60 kg:O Najwyraźniej organizm od razu zaczął nadrabiać braki w wadze. W całej ciąży przytyłam 20 kg. Teraz jestem w 15 tc i przytyłam 2 kg, ale tym razem zaczynałam ciążę z wagą 54kg;) Nie mam już tak wilczego apetytu jak w pierwszej ciąży. Jem zupełnie normalnie. Zobaczymy co będzie dalej;) A jak powinno być? Każda z nas jest inna i nie ma reguły. Grunt, to jeść rozsądnie, nie objadać się, a już na pewno nie odchudzać;)

Gość jak powinno byc?
zgadza sie kazda jest inna, ja nie glodze sie slrednio co 2, 3 godz czuje ze jestem glodna ale jak tylko cos zjem czuje sie pelna i mam dosc moze dlatego tak chudne.

ja 12 tydzień i mam -2, tak było tydzień temu,nie martw się, to normalne że waga na początku może spadać, w pierwszej ciąży spadłam o 4,5 kg, potem przytyłam 12,5, a brzuch było ogromny, jak na bliźniaki:) hihi chociaż był jeden bębel, teraz jeste,m w ciąży bliźniaczej i aż się boje jak będę wyglądać:) Hubercik 15.05.2008, godz. 10.40, 3400, 54cm przez cc;) Termin porodu 22-10-2010 Hubercik 15.05.2008, godz. 10.40, 3400, 54cm przez cc;) Termin porodu 22-10-2010